Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Ви просто поряд з малечою самі відчули себе маленькою:) Ви піклуєтеся весь час про когось, а про вас вже так ніхто не піклується, тому й тягне до мами... Я також часом мала такі відчуття, бо мама далеко, дитина маленька, і хоч була машина, їхати всеодно довго і далеко. А з приводу грошей, то теж не переймайтеся, дитинці вони зараз нідочого, а от ваш хороший настрій допоможе, бабуся знала напевно що дитині не потрібні ті гроші, тому це був як презентик молодій сім"ї. Я теж часом гризлася, ой там дитині бабуся на цукерки дала на іграшку, на ровер а я пішла м"яса купила, фруктів, то все пусте, головне ваш хороший настрій, і тоді відчуття свята прийде само собою і ви відчуєте як добре бути у своїй, навіть такій маленькій сім"ї. А ще обов"язково придумайте якусь сімейну традицію, власне на період св"ят і тоді ви завжди будете з нетерпінням їх чекати і в передчутті свят. Веселих свят!

• Подобається Подобається x 14
  2. Дана

Дана Well-Known Member

Ви мене пробачте, я висловлю власну думку, не вірю я в такі дурості.:confused: В такому випадку пороблено на половину Львова, бо дуже-просто дуже багато людей зараз або на півставки або у відпустці за власний рахунок. І що їм усім пороблено? А співробітник добра душа, не щоб чимось втішити, так ще смутку і хвилювань наганяє.:umbrage:

3. Олька

Олька Well-Known Member

Дана, Ви напевно мене не зрозуміли. Він сказав, що пороблено, щоб він взагалі не міг ходити (ну ноги повіднімало... чи щось таке ттт, не дай Бог), та я і сама в це не вірю, але більше місяця інтенсивно лікую, а результату ніякого нема:sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Оля, сiдалiшнiй нерв це серйозно. Я не знаю чи ти йому сама це вилiкуєш. Якщо є запалення в тому хребцi це нерв прищемлено, то це може бути серйознiше, навiть не знаю що за лiкування, ну всякi пiлюлi i терапiя це 100%. Нехай пригадає, може вiн мав якусь травму? Може щось нечаянно? Бо якщо щось змiщено i тисне нерв, то можливо можна обiйтись масажами. В мене пiд час всiєї вагiтностi була проблема з тим нервом. Я була як бабка, зiгнута навпiл, думаю що в майбутньому це мене чекає знов. Правда я нiчого не могла робити, нi грiти, нi масажувати, страдала по страшнiй силi всi 9 мiс! Але пройшло потiм.

• Подобається Подобається x 11
  5. Ірена

Ірена Well-Known Member

нерв це таак штука - що лікується дуже довгоі нудно. але вилікувати можна. мала такі проблеми із тріничним (на лиці) і сідаличним.... болі страшні. але це Олю не пороби...

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

І в мене таке...інколи йду собі і як стрілить в суглобі,як замкне...то навіть з місця зрушити не можу :sad: Інколи взагалі з дивану встати не можу...а чоловік весь час каже, що я вже мабуть розвалююсь...в свої то 24...жах :sad:

7. Олька

Олька Well-Known Member

Дівчатка! Дуже дякую за добрі слова.... Та я і сама знаю, що то брєд (що пороблено), ми вже просто так замахались з тим лікуванням, що в голову більше нічого не лізло. Але вже вроді би йде на поправку, поживем побачим.

• Подобається Подобається x 2
  8. Люша

Люша Well-Known Member

Оля, я не вірила поки сама не стикнулася, якщо хочете щоб я порадила до кого звернутися напишить приватне

• Подобається Подобається x 2
  9. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ну от.
    Накрився мій Новий Рік у Німеччині і накрився мій Новий РІк у Карпатах :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
    І що тепер робити???
    Вдома перед тєліком щось аж ніяк не хочеться :n:

• Подобається Подобається x 5
  10. mamatu

mamatu Well-Known Member

Як я вас розумію!
    Я теж не вірю в таке, але ось діти мої хворіють третій місяць підряд і вже подібні думки у голову лізти починають. А якби ще хтось із впевненістю сказав по фотці, що пороблено... мабуть і яйцем пішла викатувати.:ninja:
    сама себе не впізнаю.:confused:

• Подобається Подобається x 5
  11. mamatu

mamatu Well-Known Member

А тепер і я поплачусь.
    Я спочатку не дуже помічала "кризу", бо робота була й чоловік заробляв. Але потім почала помічати, що тих грошей, що заробляєм, нам би раніше вистачало на дуже й дуже пристойне життя та ще й більш-менш серьозні покупки. Тепер ледве виживаємо. В магазин навіть нема чого пхатися із 100 грн.
    Нічого не купуємо, а гроші просто утікають з рук.
    Тепер про мій гонорар: я погодилась на безготівкову оплату (через подругу, що ПП має), бо в замовників проблема з готівкою - казали довго чекати доведеться. Я здала роботу в терміни, а грошей досі не бачила. Начебто в середині наступного тиждня обіцяють.
    Я ті гроші хотіла пустити на подарунки рідним та всілякі приємнощі для себе. Хотіла Маргаринчику другий день нарождення влаштувати (бо той в лікарні пробула), купити собі швейну машинку, доки вони ціни за долларом не підняли.
    А тим часом виходить, що живемо в борг в рахунок тої получки. Думала про радощі й подарунки, а заробила на хліб та ліки. Так прикро!
    Але найгірше, що далі взагалі невідомо що із роботою.
    Це я вам поплакалась, але розумію, що усім зараз тяжко. І ми ще не в найгіршому становищі. Просто страшить невідомість майбутнього.

• Подобається Подобається x 28
  12. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Дуже страшить! Все таки за останні роки якось стабілізувалось життя, можна було щось планувати, на щось розраховувати. А тепер? Ніколи не була панікером, стараюсь і зараз оптимістично дивитись на все, але з кожним днем стає важче бути оптимістом. Ще й свекри ніяк не хочуть зрозуміти, що у нас доходи зменшились уже на третину, все дістають, щоб чоловікові ДН робити на 30 чол рідні. Хоч би самі не понапрошували, у нас вже таке було (т-т-т)

• Подобається Подобається x 20
  13. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ми у зв'язку з кризою не ходим нi на один день народження! Нiчого не даруємо i не тратим грошi по ресторанах з тими святкуваннями. На рiздво тоже.. банальнi трулi i носки, не бiльше $20 вартостi (ну це, рхуйте по моїх мiрках).
    Я вже кожен день беру обiд з собою з дому, тоже економлю. Мамуся менi супер помагає з малою, не водим до садка економим $220 на тиждень (але це до пори до часу, поки знайдем няню на такi ж грошi).
    Стараюсь працювати як найкраще, жиби не поперли... Якщо попруть то попробую пошукати роботу, i якщо скоро не знайду, то я вже думала що пiду або сама в няньки, або до себе додому когось з дiтей вiзьму, або пiду за старим кимось доглядати, там добре платять, тiльки часто густо, робота паршива... оце я так собi вже напланувала, на чорний день.

• Подобається Подобається x 24
  14. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене всі перед дні якихось свят просто жахливі:sad:
    чоловіка ввечері не було вдома, поїхав машину, як він каже, крутити, бо хочемо продавати чим поскоріше, а потім в баньку.
    вирішила я йому подзвонити і сказати лиш одне речення, що люблю його, бо так мені на душі зле, так би до нього пригорнулась...
    звоню, а той піднімає трубку і зразу:"що ти визвонюєш, ти мені заважаєш, я зайнятий".....потім зрозумів, що переборчик вийшов, питає зразу, що я хотіла, мене тільки на одне слово вистачило - "нічого"
    приїхав тато з роботи, змучений, він до Львова кожний день доїжджає, а я вже заздалегідь заховала маленький подаруночок для нього у шуфлядці.
    він поїв, ліг, ну я й кажу, що на нього Миколайко в шуфляді чекає, а він, навіть не дивлячись на мене, тупо махнув рукою і далі продовжив читання своєї газети...в мого тата дуже характер специфічний, але я не люблю його від того менше, він вже не такий поганий, він хороший, але деколи просто вбиває своєю поведінкою....
    якось так пусто сиає на душі від таких, може, й не значних вчинків найдорожчих тобі людей...:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 21
  15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

То певно так буває майже в усіх час від часу:sad:...................завтра прокинетесь і вже все буде Ок.....мій чоловік ось теж зараз в Луцьку і не приїхав на синочків перший День(вірніше Ніч) Святого Миколая...:sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 15
  16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А мій десь в Рівному, і вже третій рік його немає на Миколая. Вже поклала свому хлопчику подаруночки біля ліжечка. Сижу і так сумно мені, а пам'ятаю як любила цей день коли лягаєш спати і чекаєш коли ж цей Миколай невідомий прийде....

• Подобається Подобається x 16
  17. kati

kati Well-Known Member

а я так хотіла щоб всі подарунки Саша отримав саме завтра,а не наперед...ледве вмовила батьків сьогодні не заходити вітати( ну шо за дурість вітати наперед?!).....так нє...прийшла свекруха і вже нас привітала:sad:

18. Марічка

Марічка Well-Known Member

а до нашої хати Миколай вже також приходив... але і у Нього криза...

і в нас - кредит за квартиру в доларах, ще пару років платити... хата чоловікових батьків під заставою... страшно... а ще вчора я була така впевнена, що ми непогано крутимося і даємо собі раду... :sad:

сподіваюся, що все буде добре, і в нас, і в вас, ну не може ця чорна смуга довго тривати... викарабкаємося... треба бути мудрими...

(сплюууу)

• Подобається Подобається x 18
  19. bzovq

bzovq Member

я там думаю нам конче треба снігу.тоді може настірй в усіх підніметься. і ще - менше дивитись той телевізор. нічого доброго там не казуть,а лише нагружають, що ще буде гірше. головне аби всі бути здорові, незахворіли на цю жахливу погоду і мали що нормальн істи, не тратили гроші на шмотки та дрібничКи. перезимуємо! а з весною і нові сили будуть!!!! зле тільки що люди впадають в паніку, звирають на своїх, між собою сваряться. зараз саме час пперевірки відносин на міцність. треба зараз берегти те що маєш, навіть маленьке та недуже в якійсь мірі хороше, а не сумувати та злитись про те що втрачено. "від дна можна відштовхнутися!!!"

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Як я Вас розумію...

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.