Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Ну на примере моей бабушки - чтобы сделать кардиограмму и выписать лекарства, которые колоть надо :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Щоб знати хоч від чого профілактику робити. від тиску, серця чи ще чогось.

• Подобається Подобається x 2
  3. Олька

Олька Well-Known Member

в мене знову в той самий час, що і минулого року почалась алергія:girl_cray: все заложене, просто ужас!!!! На що це може бути в цей період????? Я вже замучилась!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  4. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

У мого тата таке двічі траплялось - пепрепад тиску, а потім втрата свідомості. Викликали швидку, вони кололи лікарства, стабілізовували тиск, і ... тато потім не придавав цьому уваги. Теж до лікаря затягнути було нереально.:girl_devil:
    А от втретє усе було значно складніше, і швидка вже забрала його у кардіологічну лікарню. Як виявилось це був передінфарктний стан. :girl_sad: Тоді у тата вибору не було! В лікарні пролежав 2 тижні, далі ще вдома відлежувався. А попри це все купу аналізів, лікарів та діагностик довелося йому пройти.... Досі лікується!

Тож краще не зволікайте, нехай сходить до лікаря,.. з кожним разом може бути щось серйозніше! (АЛЕ КРАЩЕ Б У ВАШОГО ТАТА БІЛЬШЕ ТАКЕ НЕ ПОВТОРЮВАЛОСЬ)

А ще пораджу вдома мати власний тискомір, щоб при необхідності знати, яку краще надати допомогу!

• Подобається Подобається x 6
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Випрала я для племінничка комплектик на виписку, гарно на балконі розвішала, щоб на сонечку, на вітрі гарно висохло, і тут дим з двору валить смердючий, і все зараз засмердить, все випране:girl_cray:! Виявляється, вчора в нас надворі здох кіт. Майстри, які поряд будують будинок, взяли того кота, обгорнули папером, накрили зверху піджаком і підпалили:girl_devil:. Наш сусід побачив дим і відкинув той піджак у калюжу, я винесла дві пляшки води і залила котячий трупик. Голови нема, дві лапи стирчать, тільце шерстяне обвуглене... Ну не придурки ті майстри? Забила би:girl_devil:!

• Подобається Подобається x 15
  6. Женічка

Женічка Well-Known Member

а мене історія з коліжанкою і з чоловіком вже на два дні вибила з з вичного життя....
    ну нащо собі ще таким ускладнювати,хіба не можна жити мирно і в злагоді......
    голова мене болить жахливо, їсти не можу,пити не можу.... такий стан в мене був,коли перше кохання не склалось.......... жах якийсь.........

• Подобається Подобається x 14
  7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Женічко та не беріть ви так близько то до серця. помиряться от побачите. Головне не псуйте від тої історії стосунки в сім"її бо то найважливіше

• Подобається Подобається x 7
  8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Яська,це просто жах!Таке враження,що психічно здорових людей все менше і менше...

9. molcha

molcha Well-Known Member

Ясько, на фотоапарат зніміть (хоч і неприємно) і скаргу: в ЖЕК, в міськраду (Ринок.1) і копію на ЗІК. І нехай тепер оправдовуються, що вони тваринку не вбили самі...

• Подобається Подобається x 4
  10. Женічка

справа в тому, що то вже не перший раз,коли мій чоловік кидається на людей,мов звір..........і то на пустому місці.... його тоді ніби нема,а то хтось інший,ніби якийсь чорт в нього всиляється, очі дикі, ще трішки й пара з рота піде... він себе не контролює...
    боюсь,що і мені так колись попаде, маю наувазі фізично, тому так і переймаюсь, бо люблю його,бо у нас сім"я... вроді нормальний хлопець... чоловік подруги вчора приходив з ним говорити.... короче не друзі вони певно більше....
    такі напади агресії характерні для всіх представників чоловічої статі їхньої родини, хоча всі прекрасні люди, добрі, хороші..... а інколи.... ну просто на пустому місці...вибухає і спинити неможливо....
    колись сам казав мені, що не може з тим боротись,що коли проходить той стан дикості, то йому соромно за себе дуже....

• Подобається Подобається x 14
  11. Siania

Siania Love Life

Я пропустила що в вас сталось. Але може в пориві отої агресії просто не говоріть нічого йому, не реагуйте, виходьте в іншу кімнату, підіть погуляйте...щоб йому перейшло.

• Подобається Подобається x 3
  12. Женічка

агресія не на мене спрямована,а на людей довкола, на наших друзів,з якими дружимо вже роками..... щей дитина моя малює виключно чорною фарбою.... я вже себе сама накручую.....
    а вчора приніс букет квіиів, перший раз типу просто так, певно зрозумів свою вину..... але що тепер зміниш???? люди, з якими ми дружили сім"ями, з якими у нас було стільки спільних інтересів навіть дивитись в нашу сторону тепер не хочуть...

• Подобається Подобається x 8
  13. Siania

Siania Love Life

А на що він злиться? Може вони йому не підходять...ці друзі...:girl_sad:
    не сумуйте, нажаль так буває, алет аки найголовніше щоб у вас були міцні стосунки!
    А дитині давайте різні кольори...може пояснюйте що трава має бути тільки зеленою..., сонечко тільки жовтим, дуже не переймайтесь, думаю це тимчасово!

14. Женічка

це якраз і впливає на наші стосунки, бо починаю співставляти деякі моменти з життя, починаю бачити якусь закономірність і вона мене починає лякати...... допомога психолога певно не завадила б:girl_crazy:

15. Siania

Siania Love Life

Женічка, та ми всі люди, і вам ті люди підходять - йому ні, то життя, в кожного є переломні моменти в житті, коли злишся на весь світ і не можеш знайти цьому пояснення, коли не хочеш нікого бачити, нікого не сприймаєш, і т.д. Потерпіть трохи, може в нього на роботі проблеми? Коли в людини все ок вона себе не буде так поводити, поговоріть з ним, дізнайтесь в чому справа.

• Подобається Подобається x 5
  16. enigma

enigma Well-Known Member

Зла. Зла не то слово. Розчарована і у відчаї. Всі вихідні він пив і не приходив додому. Бо ми посварились, а він так спускає пару (цитата). В понеділок пішла до коліжанки, то від злості і лишилась в неї. Приходжу вчора додому - прийшов з роботи, "під шафе", 5 хвилин і він вже знов на роботу біжить продовжувати святкування дня народження начальника. І шо маю робити? :girl_cray:

• Подобається Подобається x 10
  17. Siania

Siania Love Life

Забити в гілці "забилам би":girl_devil:

18. Halina

Halina Well-Known Member

Поживіть у подружки тиждень! Хай похвилюється! Хай попереживає! Може тоді задумається над своєю поведінкою!

19. мамочка

мамочка Well-Known Member

мене найбільше Ваша лінієчка хвилює...
    то Ви через місяць одружуєтесь?

• Подобається Подобається x 3
  20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Моя також у такому віці вимальовувала чорні страхіття, і не тільки вона. Зараз перейшло, ліпить аж забагато кольорів, в результаті все-одно сіро-буро-малинове виходить. :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.