Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Коли писала про погану погоду на свій день народження і про сварку з коханим, то думала, що нічого гіршого не може бути, що б можна було написати в Великій жилєтці. Помилялася. На природу не поїхали, дома вийшло нічим не гірше. Всім сподобалося. З коханим помирилися. А от нічка видалася "веселою".:girl_sad:Коли вже поприбирали після прийому гостей, лягла спати і тут в іншій кімнаті страшний звук об стіну, мамин крик і я вибігаю з кімнати, а на підлозі лежить мій тато весь білий пребілий без свідомості. Ми з мамою його почали піднімати, поливати водою, дали нашатирного спирту, але через декілька секунд знову все повторилося, очі закотив, почав хрипіти і втрачати свідомість. В мене була просто істерика. Татові потім стало краще, ліг спати. Але я вже вночі так і не заснула, задрімала вже під сам ранок.:umbrage:

• Подобається Подобається x 29
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

Я Вам кажу!
    То як в анекдоті про інтуриста в СССР: не будемо ми червоними прапорцями відкритий люк огороджувати, щоб ніхто не впав. Ви в аеропорті червоний прапор бачили? - То на всю країну діє.

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Може то серцевий напад не приведи Господи, до лікаря звертались?

• Подобається Подобається x 2
  4. Inka Blond

Ні. То щось із тиском. Була дужа мала різниця. А мого тата до лікаря затягти не реально

• Подобається Подобається x 1
  5. Анута

Анута Well-Known Member

практично як і всю чоловічу братію. хіба би вже притиснуло далі нікуди ТТТ
    Тримайтесь там!

• Подобається Подобається x 8
  6. Inka Blond

Тьфу,тьфу, тьфу. Вже все позаду. Але от я перенервувалася і виплакалася добряче. А коли сьогодні прийшла додому і запитала тата про його самопочуття він на мене так здивовано глянув з чого б це я в нього таке питлася :ninja:

• Подобається Подобається x 7
  7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Це вони так хорохоряться перед донечками, знайома ситуйовина, але пробачте йому, не пасує перед донькою проявити слабину:)

• Подобається Подобається x 13
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Inka Blond, нехай ваш татко швидше одужує!

• Подобається Подобається x 8
  9. Siania

Siania Love Life

Інко, а може таки варто до лікаря звернутись, таке просто так не стається...не хочу тебе лякати...але все ж таки...перевіритись нікому не завадить

• Подобається Подобається x 10
  10. levandivka

levandivka З яйцями...

Не завадить для чого. щоб "лягати в гріб"? :xaxa::xaxa::xaxa:

11. Siania

Siania Love Life

а може навпаки?

12. Halina

Halina Well-Known Member

Ви тільки не хвилюйтесь, та мушу вам сказати. Це тільки початок! Потрібно негайно звернутися до лікаря. У нашої далекої родички така сама ситуація. Вона втрачає свідомість, падає, а потім нічого не памятає. І коли її питаєш, то вона здивовано дивиться. Вони ходили до лікаря!

• Подобається Подобається x 3
  13. Jasmin

Jasmin :)

Inka Blond однозначно треб до лікаря звернутися. І взагалі коли таке б повторилося (тьфу-тьфу не дай Бог) то викликайте швидку. Це принаймі краще ніж жити в незнанні, що з батьком.
    Нехай одужує і не хворіє більше!

• Подобається Подобається x 9
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

І шо, перестала "падати"? чи "главноє - процес"?

Даруйте, що в цій темі, але "Вони ходили до лікаря!" - хороша епітафія.

Здоров'ячка всім!

15. Jasmin

Jasmin :)

та не чіпляйтеся до слів! з допису добре зрозуміло, що Halina мала на увазі:girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  16. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

я не совсем поняла что именно случилось с отцом Inka Blond. но если это сердце или давление, то вы левандовка не правы. при данных проблемах профиклактика великое дело.

• Подобається Подобається x 5
  17. Mokka

Mokka Well-Known Member

Inka Blond, а який був тиск?

Просто якщо мала різниця через високий нижній тиск, то це може вказувати на проблеми із серцем, а якщо в загальному високий чи низький, то це може бути і серцеве і судини головного мозку. Обов'язково зверніться до лікаря, якщо потрібно, можу вам порадити дуже хорошого кардіолога.

Останнє редагування: 23 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  18. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

у мене було таке що я втрачала всідомість ні з того ні з сього (але пам*ятала як жовті круги перед очима і провал). Коли перевірилася то виявилося шо проблеми з судинами і кров дуже густа. Попила аспірин для розрідження крові. зараз просто іноді в голові паморочиться, але не до втрати свідомості.
    Inka Blond, здоров*ячка Вашому татові. І профілактика захворювання - то таки краще ніж лікування захворювання і його наслідків. Моя Вам порада (хоч і не дуже і люблю лікарів), але в Вашому випадку слід звернутися до хорошого лікаря і зробити томографію. У мене після пологів були різні тиски. І мала різниця в тиску максимум, що викликала то сильну біль в голові. При тиску 130/115 мене просто сильно боліла голова.

• Подобається Подобається x 4
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

+1. Профілактика - дуже важлива справа. Але лікарі тут до чого?

http://www.youtube.com/watch?v=A-Mcy74FJHk

20. Halina

Halina Well-Known Member

Сказали спазм головного мозгу. Виписали таблетки. То вона має десь такі припадки раз в пів року. А якщо не приймає, то може і кожного місяця падати. І саме головне будь-де, може на дорозі, може в маршрутці.

Статус теми:
Закрита.