Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Дівчатка, тримайтесь --- в ваших діток є Ви, є ангелики, які їх охороняють. І все ПОВИННО бути добре!

• Подобається Подобається x 14
  2. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Підтримую 100 процентів,для прикладу-з нами у дворі,Ангел знає ,бо разом гуляємо,гуляє дівчина якій 21 рік і Тімурчику 2міс так от вона каже,що коли розписувалась,тобто коли ставила закарлючку в загсі то вже знала,що робить помилку і не буде жити з цією людиною-прожили,3 міс після весілля і Тімурчика без тата возить. Знала і перед весіллям,тобто не була впевнена в своїх почуттях,але вже все було приготовлено,гості іт.д.,але життя не має? Шкода лише маленького,який потім спитає де татко? А татко за 2 міс лише раз прийшов. Тому якщо не впевнена в людині,не важно,скільки років прозустрічались-життя не буде!!!!!! Може щось і не до теми,але я думаю ви мене зрозуміли!!!

В мене теж така робота,стільки людей,в основному скаржники і попробуй на них голос підняти чи якесь зауваження,то у відповідь"я у танку горів а ви тут одне місце протираєте"))))і таке всяке.нервова система інколи не витримує,але я старалась до всього відноситись по-філосовськи,тобто спокій і тільки спокій!!!!

з того всього що я тут про Вас читала то по-моєму це правильний крок,своїй маленькій ляльці Ви ще найдете Справжнього тата а собі Справжнього Чоловіка,хай щастить!!!!!!!!

Останнє редагування модератором: 14 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 12
  3. Holly

Holly Moderator

Не знаю, чи то плакати, чи сміятись. Щойно моя доня підстригла собі коси. прийдеться дуже коротко підстригти. А я так довго чекала, щоб "хвостики" робити. :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 27
  4. Масік

Масік Well-Known Member

А я завтра маю іспит :sad: татко з синочком поїхали до бабусі , щоб мені лекше вчитися було , а я не можу скучаю за ними:girl_sad: і яка тут наука

• Подобається Подобається x 13
  5. anka

anka Well-Known Member

ну от... втретє. Пішли спати мої нирки. Білок перевищує норму в 100 разів, лейкоцити в 30. Знову світять антибіотики. вже п'ю уросептики, знову відлучила від грудей малечу. А вона відмовляється від будь-якої іншої їжі, дивиться своїми оченятами мені в очі, кладе рученятко на груди.... Аж плакати хочеться. В обід ніяк не могла заснути, як заснула, ще 2 години схлипувала.
    Радили ще вчора почати колоти антибіотики, а я всіх переконую, що за день виздоровію. Сьогодні медитую, переконую себе, що здорова і думаю, що це знову ті лікарі і лаборанти щось наплутали, але біль підказує, що вони можуть бути праві. Я випросила час до завтрашнього ранку....
    якийсь повний розпач!
    Мене просто обурює те, що я хворію! Мені це просто набридло

Останнє редагування: 14 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 30
  6. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

иногда нельзя обойтись.... аденоиды это еще что, вот гладны почти без наркоза - это круто. я врача ненавидела лет до 15, пока не осознала что мне большое добро сделали и сердце спасли

Останнє редагування: 14 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  7. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Тримайтеся анка, так після пологів часто буває, що всілякі болячки вилазять. На собі вже вдруге переконуюся:girl_devil:. Відлікуйтеся - не запускайте. А налаштування на добре, дозволить вам швидше вернутися до ГВ:girl_claping:

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

:girl_haha: я як була малою то підстригла собі ВІЇ! добре, що відросли... за коси не переживайте :girl_smile:

• Подобається Подобається x 16
  9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Тільки сьогодні прочитала...
    Правильно. Я теж так зробила кілька років тому, правда ще не все було замовлено, але зробила, і через півроку тільки відчула, який тягар скинула з плечей. Пізніше зустріла отого єдиного... хоча знала давно вже... а весілля відгуляли не за цілий рік - я вже через 2,5 місяці відносин знала, що це моє, просто знала і все. Такщо Сяню, ти ще все отримаєш, уяви, що тебе знову чекає мандраж, нові переживання, знайомства... а якщо раптом, то, від чого ти відмовилась має бути твоїм - то воно і так буде. Інколи (знаю таку пару), два роки перерви, а потім ніби заново зустрілись, і ніби й не знались до того, аж весілля тре було скасувати, щоб просто його відтермінувати на три роки! І вже 4 роки щасливі.;)

О, волосся не зуби, відросте:girl_smile: - я собі в 4-му класі підрівняла гривку, а мала якраз знимку зробити на дошку пошани в музичну школу, то бабця так сплакалася в перукарні, бо як мені підрівняли (зліпили з того, що лишилось) гривку, то якби-то правильно описати як я виглядала... як підстрілений придурок :girl_haha: - а тепер зі сміхом згадуєм:girl_cool:

• Подобається Подобається x 20
  10. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

мені аденрїди виривали два рази, один раз в чотирирічному віці, пам"ятаю все як сьогодні, незнаю може зара троха якось інакше роблять :girl_sad: тому як ніхто можу зрозуміти вашу Терезку. Проте житя. без постійних ангін, насмарків і закладання вух я тоді позбулась

Останнє редагування модератором: 15 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  11. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Siania, я теж була в такій ситуації :) І зараз з жахом думаю, що вийди я тоді заміж, я би не зустріла, не розгледіла свого чоловіка. Аж мороз по шкірі ....... Ми , Оксани, маємо чудову інтуіцію :), тож якщо ви чуєте, що то не ваше - воно точно не ваше :)

• Подобається Подобається x 10
  12. Радість

Радість Well-Known Member

Щось на подобі цього?
    Думаю, що гірше вже не може бути. В нас таке щастя сталося за тиждень до дня народження. В мене була істерика. А за місяць до того, вона підстригла себе вперше. Ну але тоді ще можна було її зробити модну стрижку.

Останнє редагування: 15 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 46
  13. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Може, купіть їй ляльок, які можна стригти. Я в дитинстві стригла ляльку ( при чому одну і ту саму :) ), а моя сусідка кота :girl_smile:

• Подобається Подобається x 15
  14. Радість

Радість Well-Known Member

В неї є ляльки. До того ж з великим волоссям. Я її питала, чому вона їх не стриже. Знаєте, що вона мені відповіла? "А що, можна?" :D

• Подобається Подобається x 34
  15. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Маю проблеми і далі зі своєю рукою. Я вже писала, на суглобі правої кисті виросла дивна тверда гуля. Спершу говорили, що то та гуля защемлює нерв і тому так болить і не гнеться рука. Потім зробили біопсію, рентген, ще раз біопсію - доброякісна пухлина, передбачалась операція. Тепер з"їздили до Києва - не радять операцію, бо та гуля - тільки поверхня, воно там вросло в суглоб, якісь ниткоподібні новоутворення. Будуть досліджувати далі. Завтра знову в дорогу. Вже вимотало і нерви, і немалу купку грошей.
    Ну та я оптиміст! Колись же ж то скінчиться! І я як засяду за посиденьки!!! З плиткою шоколаду і кавусею. Ех!

• Подобається Подобається x 44
  16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ну і нічого, що зачіска не дуже, зате доця все-одно симпатюля!!! :girl_spruce_up:

17. natorella

natorella Well-Known Member

яка чемна дитина:girl_in_love:
    я би розцілувала - але то я як мама хлопчика кажу:girl_cool:

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

В моєї мами щось подібне було кілька років. закінчилося все несподівано, як і почалось: мама на слизькому впала і вдарилася тією рукою... гуля "заскочила" назад...

• Подобається Подобається x 3
  19. Holly

Holly Moderator

Подивилась на вашу фотографію, дійсно гірше не може бути, хіба налисо. А моя Яринка старалася, вистригла з лівого боку над вухом, ніби під лінієчку (так в перерукарні сказали).

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Думаєте хлопчики себе не стрижуть? Щей як! Мій син минулого року собі такий файний кавал волосся вистриг якраз на чубку.
    А Юліана з Анною також повистригали пучками. Чекаємо коли відросте аби вирівняти. :girl_haha:

Статус теми:
Закрита.