Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іруня

Іруня Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Так, це справді може бути пов"язано з туберкульозом. Знайома роками мала таку підвищену температуру, хоча весь цей час себе чудово почувала і ніхто не міг сказати, від чого ця температура.Захворіла на туберкульоз...відкрита форма. Але нічого, вилікували. Хоча, може це і збіг такий.

2. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Така температура може бути ще ознакою якогось запалення (горло, жіночі органи тощо).
    А ще - може бути реакцією на ліки. Я коли сильно хворію (грз-ангіна..) і приймаю антибіотики, то температура може триматися ще до кількох місяців

3. Люша

Люша Well-Known Member

У мене таке було на протязі року, почалося десь коли малому пів року було. Ця температура 37,2 - 37,3 трималася час від часу протягом тижня, а іноді кількох днів, виснажувала мене - в ніц. Я нічого робити не могла, стомлювалася від збирання дитячих іграшок у корзину. І трохи страшнувато було.
    В гінеколога првірилась, знайшли якесь запалення пролікували, антибіотиками - попустило десь на місяць. І знову.
    А потім, як на щастя зробили мені помилковий аналіз ревмопробу - ніби у мене є ревматизм, послали до ревматолога, а вона на купу аналізів від гепатіту С до маляріі, результат - здорова, і ревмопроби повторні підтвердили - здорова. І каже вона мені - а сходи рідна до ЛОРа.
    А ЛОР знайшла, що в мене тонзиліт, хоча горло зовсім не боліло, абсолютно. 10 днів промивала мені гланди, легше стало вже на другий день і до тепер. Тьфу, тьфу, тьфу.

• Подобається Подобається x 5
  4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

як я вас розумію, особливу оту останню рожеву фразу... :xaxa:

в мене весь тиджень такий:ninja: У Влада 39.5, в Олега і мене 38.5, і всьо б нічо, якби малі не були такі вреднющщщщі.
    "то моя мама!", "ні, то моя мама!!!" і сидячи в мене на руках умудряються кулаками махати (і де була я коли чоловік вчив їх бокс битися?:8:)

за тиждень жодної спокійної ночі:sad:

Зате яка я буду щаслива, коли вони одужають, наберуться сил... і коли будуть групу в садок набирати (для Олега)...аа-а-а ... невже в мене колись буде хоч годинка абсолютної тиші:ninja: ждем-с

• Подобається Подобається x 18
  5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

І я хвора :sad: Така хвора, що ледь дихаю бо так носа заклало. Зранку як проснулася то таке враження,що по моїй голові пробіглося табун коней на пару з Дімою. Повезло, що сьогодні неділя в хаті не самі то чоловік побув з малим, а я трошки поспала. Незнаю як я завтра встану, але таблєток сьогодні з'їла стільки, що за своє життя стільки не їла :sad: Ще й на додаток чоловік закапав носа, а мені все через ніс пішло до рота, я чемно все вирвала і на тому лікування закінчилося....
    Малий також був хворий, але вже відійшов, Богу дякувати.

• Подобається Подобається x 14
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мій ноут "полетів",не уявляю,як то я буду без інету:no:,треба знову в брата проситися за комп"ютер на пару хвилин:sad:

• Подобається Подобається x 7
  7. kitka

kitka Well-Known Member

Та певно, в такій зимі жити: я як з того вашого Львова приїхала, то ще добу не могла нормально загрітися:no::xaxa:.

• Подобається Подобається x 9
  8. Анута

Анута Well-Known Member

щойно взнала, ще якось не оговталась від шоку :sad:((((((((
    помер наш хороший знайомий, ну майже родина. молодий (40), четверо діточок... я в шоці.......

• Подобається Подобається x 24
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прийшли ми сьогодні з малою з лікарні на Орлика. Завтра маємо здавати кал на я/г, сечу, кров з пальчика і з вени. Шприцом-"десяткою". А воно ж худесеньке, ручечка, як тростиночка, як вони їй ту вену знайдуть... Виясняють, що ж у дитини з животом: чи глисти, чи щось з нирками, чи з сечовими протоками... Животик спазмує кілька разів на день... А завтра Свято Матері в садку, ми, напевно, пролітаємо, як фанера над Парижем... А Яня мала бути курочкою, віршик розказувати, пісеньку співати...
    От сиджу реву на роботі, зараз як хтось зайде...:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 24
  10. Анута

Анута Well-Known Member

Яська Березнева, та свято матері - дурниця! буде інше. головне, щоб доцінька була здорова!!!!

11. Оляна

Оляна Well-Known Member

Забила-бим своїх сусідів. Вже півроку роблять ремонт і обовязково з 15 до 18 коли я кладу дітей спати у них знаходиться робота, щоб сверлити або стукати в спільну стіну У мене це стіна в спальні.Вже горобці цвірінькають-знають коли у мене діти сплять стільки раз їм про це говорила. Місяць травили лаком-дихати не було чим. Вже ніби 2 тижні нічого не робили, а сьогодні, лиш малі заснули,почали сверлити. Як наслідок-діти проснулись і перелякались. Пішла сваритися( до тепер просила), а він мені каже:
    -Пожалійся Всевишньому! :cesored::cesored::cesored:
    Як так можна! Чи люди. чи звірі?!! :confused:

12. Siania

Siania Love Life

Попросіть їх якось завчасно попереджати про шумні роботи...Але якби ви робили ремонт теж би сверлили і стукали-грюкали...інакше не буває:confused::umbrage:

• Подобається Подобається x 2
  13. Оляна

Оляна Well-Known Member

Ви думаєте,що я не просила? Перший місяць я взагалі нічого не говорила. Промучилась із дітьми в іншій кімнаті-вони у мене там не хочуть спати. Потім почала просити не робити спільну стіну з 15 до 18 ,бо робили ремонт у всій квартирі- з кімнати на що отримала відповідь:
    - А нам так по графіку підходить.
    Як кажуть-без коментарів.

• Подобається Подобається x 6
  14. Holly

Holly Moderator

в моєї знайомої подібна була ситуація. І просила, і сварилась - нічого:confused: Аж поки не викликала санепідемстанцію. Як вона мені пояснила, вони чимось вимірюють рівень шуму (вимірюється здається в дицибелах і є певна норма, яку не можна перевищувати). Є різні норми - якщо один рівень шуму - то можна працювати з 8 до 20.00 (точно не пам"ятаю), якщо рівень більший, то потрібно узгодити з сусідами в усьому! під"їзді графік проведення робіт (для прикладу перфаратор перевищує цей рівень). Попробуйте налякати своїх сусудів, може допоможе:confused:

• Подобається Подобається x 11
  15. Анута

Анута Well-Known Member

Оляна, напишіть скаргу в ЖЕК.
    бо є якась постанова, що вони свої шумні роботи повинні узгоджувати з жильцями (щось таке мудре мені чоловік казав). - так як Jarysa вам пише.

• Подобається Подобається x 4
  16. Оляна

Оляна Well-Known Member

У них син працює у Міськраді і вони вважають, що на них управи нема.
    Сказали ж мені жалітися Всевишньому.

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В наснаподвірї теж постійні ремонти. І ще пси постійно гавкають. То я просто на час спання малого прошу не шуміти. Як правило, слухають:)

• Подобається Подобається x 3
  18. Оляна

Оляна Well-Known Member

Інші сусіди відгукуються на моє прохання, а ці, складається враження, роблять це навмисно, саме в час коли я кладу дітей спати. Після 18.00 вони роблять в інших кімнатах.

• Подобається Подобається x 1
  19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

У Вас буде свято матері коли Яня виздоровіє!!! Ото одягнете її курочкою і справите собі свято! Тримайтеся! Як пише Адріася - ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 13
  20. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Нічого земля кругла, і на Вашій вулилі свято буде. Скоро Ваші дівчатка виростуть і дадуть їм жару:xaxa: І вони вже будуть до Вас ходити і просити щоб музику потихше зробили, або м"ячем об стінку не били,:xaxa: варіантів багато:xaxa:

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.