Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Дякую. Було дєло, дивилася мультики про динозавра Барні, то потім просила мене динозаврика Pleo за 4 тисячі гривень:girl_nea:. Краще вже гітара і кролячі бібки:girl_yes:

3. sofcja

sofcja Member

мені видно на вчора 8мартовських пригод було мало.
    чи то чимось втравилась, чи алергія така сильна на шоколад пішла.... мене так обкинуло, то жах!
    все обличчя в прищиках, і то такі гнійнички поробились, крупні, враження, що вся шкіра знизу гноївкою затекла.... по чолі, то пів біди, там хоч гривка... але на щоках! як язвочки:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    сидю, ревлю... нині ледь замайцькала зранку, на пари пішла, а воно ще більше набирає... що то завтра буде... скоріше б ті вихідні!
    і вся червона. сиджу чухаюсь - засрані шоколадки! що ж в них пхають!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

може щось від алергій випити, щоб швидше наслідки минули

5. Michela

Michela New Member

6. Натуля

Натуля Well-Known Member

Написати колективну заяву участковому. І копію зареєстровану собі залишити. Вони зобов"язані реагувати. В мами в під"їзді на другому поверсі одна жінка багато років торгує "горілкою". То алкашів навіть замок на дверях не зупиняє. Недавно правда, був випадок після якого один сусід написав заяву і ту лавочку прикрили. Правда, чи надовго? Ну але бездіяльність точно ні дочого не приведе.

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Справа в тому, що ми тут лише знімаємо квартиру. А жильців недавно збирали - на домофон не погодились :sad:
    І ще в нас в будинку два входи: спереду, де ліфт і з заднього двору, де сходова клітка, от з заднього двору і робляться такі неподобаства, проконтролювати, щоб всі жильці закривали завжди за собою двері на ключ неможливо :sad:

8. iriwa

iriwa Особлива мама

sofcja, дійсно схоже на вітрянку, напевно краще вам викликати додому лікаря, хай подивиться, думаю що в навчальний заклад довідку вам дадуть, з таким не варта жартувати!
    А тепер по темі: Малий розбив мою улюблену цукерничку! А вона ще й до всього була подарована мамою!!!

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

тре тобі до дерматолога. а що то за чикуляда така була?

10. sofcja

sofcja Member

хворіла.
    точно знаю, що то алергія на шоколад.
    багато зїла світоча цукерок - сильну і дістала... Ле коктейль - мені смачні зараза, рідко я таке їм... а тут захтілось...
    в мене від щоколаду висипання і схоже на кропивянку недовготривале почервоніння, що чухається.
    випила протиалергення - стало легше... але прищики, то ще на 3 дні як мінімум...:girl_nea::girl_cray::girl_cray:

маю алергію на неякісне шампаньське, шоколад, ікру і мандарини-апельсини.... а тепер дружно спробуйте уявити мій Новий рік:hang1::cry:

11. Michela

Michela New Member

А я з самого ранку вже сюди...Ніч була жахлива, та і зараз нічого доброго...Малий так бідний мучиться, бо болить його животик...Та й температура вже була...Сиджу і плачу...як я боюсь тих отравлень...Він бідний хоче пити, а воно йому все за декілька хвилин назад...Переодягали за ніч та міняли постіль- десь 20 раз...Спали з чоловіком десь біля годинки...Я то хоч вдома, а він ще в 7 год. поїхав на роботу...Малий щойно задрімав, а я реву...

12. status quo

status quo New Member

А это точно отравление?У моих знакомых так протекала вируска.

13. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

А що робити, якщо самі ж сусіди, падлюки, димлять , гадять в ліфті. Розмови і прохання до єдного місця. Сусід (двері в двері) алкаш, кожну ніч скандали, бійки, одного разу різня була. Міліцію викликала , так вони забирають на день і випускають. Недавно "під мухою" хвалився мому чоловіку що ствол має і малого, якому 8 років , вже вчить з нього стріляти. Питав чи нам не підігнати штуку чи дві. Оце ми вдало квартиру поміняли...

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це схоже на кишковий грип. Тим більше, що ви самі писали, що кілька днів тому мали схожі симптоми.

15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Коли у моєї малої було отруєння, лікарка радила давати пити часто, але дуже маленькими дозами, буквально чайну ложку, бо ослаблений шлунок не може сприймати великі об"єми рідини.

16. zlatovlaska

Нам так само казала лікарка. Щоправда хоч нам і поставили кишковий грип, мала не рвала . Їсти теж сказали малими порціями по 30-40 грам, тоді мала мені істерики закатувала бо вона звикла по 270 гр каші зараз згамати а тут 30.
    А ще знайомий малому свому при отруєнні давав якісь протирвотні таблетки,- допомагало. Запитайте в лікарки чи в аптеці, повинні знати.

17. Michela

Michela New Member

я це знаю, але він аж труситься так хоче пити...Плаче та кричить, що "хоцю се"...
    взагалі нічого не їсть...
    ми про такі препарати знаєм, але толку...Він не хоче їсти це..., а якщо заставлю чи навіть сам з'їсть, то більше ніж 5 хв. в ньому не тримається...

18. zlatovlaska

Ще 5 хв і я певно сама вийду з качалкою в коридор і відмотлошу сусіда. Па..ло ломиться знов нам в двері, малу шугає:girl_devil:
    Майже годину зараз лежав з голою жо.. на дорозі під будинком, чоловік втішився, може каже простудить все що має . Але люди в нас совісні, добрі допомогли на 8 поверх видертись.

19. Fechka

Fechka Member

20. WildWind

WildWind Member

Ну так напишіть заяву в міліцію, про те, що сусід хвалився, думаю зброя не зареєстрована. Зазвичай в міліції мають здати "план" по кількості вилученої незареєстрованої зброї у населення, так що ваша заява може бути дієва. Тим більше нещодавно був місяць добровільної здачі зброї. Спробуйте. Принаймні після того сусід нікого лякати не буде.

Статус теми:
Закрита.