Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Michela

Michela New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

жахіття! Якщо він боїться йти до Вас додому, то попросіть, щоб хоч в під'їзді чекав, бо на вулиці холодно, замерзне бідненьке...Я б таких дорослих...
    Ну, як новини з тим хлопчиком...спання вже не буду мати...

2. Люша

Люша Well-Known Member

немає його ні у під"їзді, ні на вулиці... буду тішити себе, що надумав він куди подітися, і все буде добре...
    а от як заснути тепер теж не маю поняття... я б ту бабу втовкла б...

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а я би написала їм записку і в двері вставила. щоб краще за дитиною дивились, що бпотім проблем не було. Та й дитина б ключі вже мала такого віку і телефон (номер) в кишені на всяк випадок...капец

4. Люша

Люша Well-Known Member

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я б тоже таких дорослих....
    випадок кількаденноі давності....
    Пішли ми з малою гуляти на горку біля 46 школи, ну і перед школою площадка стоять пару жінок, хлопчик ровесник моєї малої поміж ними бігає. Бачить мене, біжить до мене - ну моя реакція - посміхнулась до ньго, спитала куди біжить, а тут ті жінки що стояли питають мене " А це хіба не ваш малий? він так до вас побіг? Далі нємая сцена. Бігає хлопчик 2 річний, в кого не питались чия дитина - ніхто не знає, хлопчик вже мало не плаче до кожної жінки підбігає, весь в снігу, кппюшон вже десь відірвався лежить на снігу.... Жінка одна стоїть біля нього, не знає що робити, і не кине його тут, ну і з собою не візьме, кудись також спішить. Короче поки хвилин 5-10 там стояли і намагались придумати що з цим робити на горізонтє нарісовалась мамаша. Виявляється, дівчата, ви лише вдумайтесь..... вона лишила дитину саму на вулиці, і пішла додому за санками. А Додому - це будинок в 200 метрах від того місця де хлопчик ходив. І їде, тягне санки, рже як кобила, їй кажуть - це ваш хлопчик? Мій. Ну хто ж так дитину лишає, то є небезнечно !!! Ну насправді він вже за той час впринципі міг і на наукову вибігти в пошуках мами.
    Я фігєю з таких "мамаш", підозрюю, Люша, що ваші сусіди також так "просто" дивляться на виховання і догляд за дітьми.

6. Michela

Michela New Member

Я теж так думаю...В нормальній сім'ї такого не може бути, просто не буває!

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Люша ну як там щось чути???А може в них щось трапилось зх дорослими?може щось сталось з тою бабкою чи мамою???

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

9. Люша

Люша Well-Known Member

зранку чула що прийшов той тато, і вів з собою малого, рано було? десь біля 6 ранку. А зараз ніхто не відкриває двері, хоча дома вони всі, чути просто голоси. Плюнула я на це все, не відкривають не треба - може якісь дикі... та не може, а точно дикі...

Останнє редагування: 27 Лютий 2011
  10. Fechka

Fechka Member

Мабуть таки не варто більше до них йти... Хіба ,що нерви собі попсуєте..."Цікаві" люди.. без слів!!!

11. agalinka

agalinka Active Member

Чоловік пішов знімати гроші з карточки подивився скільки на балансі і каже як з памяті стерло пін код, каже амнезія повна, і зїло нашу карточку :sad: завтра іду в банк

12. true

true New Member

:girl_cray:А у мене серія номер два зі свекрухою, знову подзвонила, так як і пару днів назад. Ну не вгомониться людина, я від наглості її прохань просто в шоці. Знову мені піднявся тиск, знову мені зле. Я і сваритись не хочу, бо псувати стосунки не хочу, але то все витримати і всім догоджати теж не хочеться. Ото сиджу і яд випускаю з себе...

13. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я переносила вірусяку на ногах - дві хворих дитини, ще зайнята була хрестинами кілька днів, ніби минулося, але тут виліз якийсь такий підступний кашель, такого ще в житті не мала - так дусить, приступи аж до рвотного рефлексу, таке враження що зараз свої дихальні органи виверну навиворіт. Не маю як лікуватись, із з своїм ГВ і алергічною дитиною не знаю чим. Щось не подобається мені той кашель...

14. aknelitta

aknelitta New Member

я лікувалась біопароксом - антибіотик місцевої дії (і при вагітності, і при ГВ). Ще є гомеопатичні - інфлюцид,на травках - проспан, добре допоможе гірчичник, молоко з мінеральною водою.
    В мене теж такий кашель минулого тижня був, правда я лікувалась таблетками серйозними, але кілька днів було теж таке враження, що всі легені викашляю

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В П"ятницю комп поламався(((( Вчора орбітрек в тренажерному зарі(((( Все ламаю((

16. Michela

Michela New Member

я теж ...поламала декілька днів назад свій порохотяг, а вчора- татовий...
    Сьогодні вже замітаю...:ireful1: Але так, як смітить мій малий, то без того "помічника"- довго не витримаю!!!

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Поплачуся. Щось на роботі не клеїться. Маю гарний проект, а на кожному кроці щось не виходить! :girl_cray:

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

просто паскудний день...
    почався так,дотепер не краще і,мабуть,закінчення таке ж буде...
    з початком весни,чи що...:sad:

19. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

а я певно чимось отравилась :girl_cray: так болить шлунок просто капец і не можу таблетки пити, щоб не зашкодило малечі і мучусь:girl_cray:

20. Gala

Gala Well-Known Member

А я недавно прийшла з пошти ,хотіла забрати посилочку від форумлянки з побутовою хімією,мильними горішками і шампунем,а мені на пошті кажуть що ваша посилка мокра і щось з неї тече:girl_sad:Тепер не знаю що робити....поки що залишила її на пошті.

Ще у мене такого не було.Там кажуть,що не добре запакували або не вказали ті що слали що крихкий товар.За товар попередньо оплатила.:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.