Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. bellabelara

bellabelara миється в бані

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Смішно було б, якби на етикетці писали: "прати з тенісними мячами"))))

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ви мене налякали,бо на моїй куртці якраз пише-прати з тенісними м'ячами,та я все боюся спробувати,куртка нова,шкооода.І звичайним способом боюся :sad:

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

смійтеся!!На моїй пише!:girl_blum:

3. bellabelara

bellabelara миється в бані

4. iriwa

iriwa Особлива мама

Знаєте, я мабуть невдаха повна... Стільки всього в житті через оте саме місце відбувається! І мама я ніяка, моєму хлопчику півтора рочки, а я його ну ніяк не можу навчити жувати, жахіття якесь, ні до горшка не привчу ніяк і зуби не чистимо... Набридло все! Пробую, вчу, а результату немає. Я нікого в цьому не виню, сама винна... Але чому ж тепер так важко?
    Сиджу гола й боса, а коханий бере кредит і купує ноутбука :sad: Ну де тут логіка? Задовольнити своє его треба найперше? Невже я не заслужила уваги?
    Розклеїлася зовсім, шкода маленького бо він не винен у мому стані, а ще й отримує від мене на горіхи... От що я за людина така? Ну нічого не можу! Хочу працювати хоч якось, хоч по годині вдень, щоб хоч на мешти заробити і бути незалежною від мужа, а та робота десь ховається від мене чи що? Чоловік у мене нормальний, але як і переважна більшість - поки не гавкнеш то до нього не дойде. Набридло все!
    Йду нап"юся валер"янки бо щось зовсім зле....

5. ksjy

ksjy Well-Known Member

6. Натуля

Натуля Well-Known Member

Давайте створимо клуб мам - невдах. У мене все подібно, тільки дитина чуть старша (аж на 2 міс), їсть нормально і зуби любить чистити, вже згриз три щітки. І хата вже вся запісяна і не слухається зовсім, і на підлозі валяється якщо раптом щось не по його (сьогодні в під"їзді на сходи ліг). І ше дома творить все, що хоче. І ще в мене вічний бардак останнім часом, прибираю мінімально, готую мінімально.... Але я хороша мама. Бо я люблю свою дитину. Бо це все просто зима. Скоро буде весна і все налагодиться, і настрій теж.
    Я з цим борюся так: коли чую, що зриваюся, вдихаю повні легені повітря й починаю розказувати малому який він в мене класний, гарний, розумний, чемний, сміхотунчик і т.п. і як я сильно його люблю. Після кількаразового повторення цієї мантри і поведінка дитини покращується і в мами настрій.:girl_claping:

7. Alonka

Alonka New Member

Ну якаж ви невдаха? ну мама ви як мама, ніхто не ідеальний. От моя жувала жувала, перехворіла і усьо, кусочок м'яса не, яблуко не, печенько і те не. І я їй ніколи не молола, а тепер майже мелю:8:тТай взагалі, вона під час хвороби схудла, а тепер наш апетит став ще гіршим ніж до хвороби, зелена, аж хитається як ходить, а я зробити нічого не можу, заставляю їсти як нерідну з криками.
    Зуби чистим через раз, під настрій то відкриває, а то категорично верещить при виді щітки, то знов відкриває.
    А горшок:8: ....десь з 10 міс мордуюсь....і о диво тиждень тому почала десь колись на горшик тикати. Але і коли хоче і коли не хоче. А як ніби не хоче, аж кричить і видирається як сажу,а за 5 секунд вже мокра...і стане пальчиком ньо-ньо:connie_pull-pigtail Ой привчаться, ще не час, ніхто ще в памперсі в школу не пішов:girl_haha:
    А гроші...їх богато кому дійсно не вистачає, але не в грошах щасть, ще будуть.Вище носа!

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

не невдах не треба, краще щось типу клубу "відчайдушних супер мам", які повністю у відчаї :girl_haha:

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

9. Angel

Angel Well-Known Member

а це не варто! хоча б до 3-ох років

10. Tequila

Tequila Well-Known Member

Жахливий день, з радістю викреслила б його зі своєї пам'яті, але ні, це неможливо. Тому треба зціплювати зуби і йти далі.

11. true

true New Member

І в мене препоганий настрій. Подзвонила свекруха, витріпала мені нерви, чоловікові, при чому по такій дурниці, що в мене не хватає слів, щоб пояснити ту "безпардонність"... Ото сиджу з давленням 150/110, ковтаю таблетки, щоб заспокоїтись....

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

Дівчатка, все мине, дітки це переростуть і ви ще посмієтесь з того. Не гризіть себе, це тимчасові труднощі і не опускайте руки.:girl_bye2:

12. Alonka

Alonka New Member

тут так не вийде(хочми і на ГВ, хворіли десь з числа 27-29 і по понеділок) Я ніколи не заставляла їсти і проти того, АЛЕ дитина не п'є(10-20 гр за добу), не їсть вже більше місяця, перші 2 тижні не наполягала, то й не їла взагалі, не какала, бо не було чим...а як прийшлось давати ліки, в тому числі антибіотики....куди на голодний шлунок?:sad: От ми сьогодні з криками з'їли десь 70 гр каші, 50 гр борщу(це менше половини від половини 200гр горнятка ), один відкус яблука, пластинку сиру, і 15 гр води....:confused:і так кожен день...дитина дійсно без перебільшень бліда, аж жовтувата, ходить хитається...от запхаю ложку з криком, на наступні 3-4 сама відкриє, далі знов крик, і знов нвсилу, далі знов сама, і так:8:

13. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Як про мого Васька написано:girl_in_dreams: перестав жувати-мелю. Зуби не чистить, не ходить на горшок.
    як лізли і в нас так було, пхала, забавляла. Через тиждень почав їсти. Тепер лізуть ікла знов " коломийки".
    А ще дівчат стащити книжку, помалювати зошит, а ще краще щоденник:girl_cool:, подьоргати за волося:connie_pull-pigtail, повиховувати, перевірити що в рюкзаку .Ну як без нього:girl_haha:
    Чеееекаю весни.Мрію про літні канікули , щоб всі разом гуляти:girl_blush2:

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, Ваші слова як бальзам на душу:smile: Цілий ранок проплакала, дала волю емоціям. Зараз сиджу з запухшими очима і стараюсь посміхатись. Просто буває таке коли навалюється все на купу, всі проблеми ще більше загострюються і ти від безпомічності не знаєш куди себе діти. В таких випадках я не знаходжу іншого спасіння аніж просто добряче виплакатись. Добре що чоловік спав після нічної роботи і не бачив мого стану...:girl_cray:

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я певне захворіла... Почуваюся жахливо! Кашляю, все тіло ниє, ноги підкошуються і голова крутиться. Ще й Святик сьогодні нестерпний - плаче, ниє, як щось не по його. Що ж це за день такий!

16. Люша

Люша Well-Known Member

Дівчата, не знала в яку тему написати...
    Сижу дивлюся "Танці з зірками" - чую під дверима на сходах плаче дитина - на годиннику пів одинадцятої. Вийшла - стоїть хлопчик - нові сусіди, ще не знайомились - років 8-9, дзвонить у двері, а йому ніхто не відчиняє. Я кажу може дома нікого немає -він каже баба з сестрою дома, але вони не чують (позакладало чи шо!!!!!!!!!) . Я кажу давай на телефон подзвонимо може почують - він телефону не пам"ятає. Кажу - заходь до нас чого будеш мерзнути - ні я буду тата чекати тато скоро прийде.
    Я кажу у мене чекай - ніч на дворі ти дитина - він ні я на вулиці почекаю і втік. Тепер тиняеться під вікнами, я у вікно його кличу до себе - не йде і ще далі тікає.
    Що робити!!!??? Силою я його не затягну.... На дворі ніч, він один на вулиці... я не знаю ЩО РОБИТИ!!!!
    Я взагалі не розумію - як баба не помітила, що дитини немає вдома.
    Що робити?

сходила вниз - він ховається... як бути??? я на місці всидіти не можу!!! відчай від того, що не можу нічого зробити!!!!! дзвонила ще в ті двері його, як можна ЦЕ не чути??????????

Останнє редагування: 26 Лютий 2011
  17. Fechka

Fechka Member

я в шоці!!!!!!!!!!!! йой! це біда!!! бідна дитина.....і вам співчуваю.. він певно настрашився бо може на нього будуть сварити, що він до вас пішов...!!Дай Боже аби все налагодилось...аж слів бракує...

18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

19. Fechka

Fechka Member

20. Люша

Люша Well-Known Member

от тільки зараз, спускалась на вулицю - його нема - може пішов до знайомих, чи знає де тато та до нього пішов - але це все просто ЖАХ!!!! Бракує слів, щоб висловити все, що я думаю. І ніби звичайна сім"я. Мама, тато , бабця - двоє дітей. Заселились десь перед новим роком. Я навіть не бачила їх толком.
    Це все дуже не по -людськи... брррр... і нічого я з тим не зроблю. Сумніваюсь, у тому чи варто взагалі щось сказати тим батькам при зустрічи - чи почують...?

Статус теми:
Закрита.