Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А я захрипла, голос зовсім пропав (((((((((((((( Тільки пошепки можу говорити
    Оленка не може заснути, бо я їй завжди колискові співаю. А тепер взяла на руки колишу, а вона сама співає-плаче і я коло неї. Не люблю хворіти!

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І я плакатись. Не можу останнім часом дати раду з малою. Чи то в неї характер такий, чи то я настільки погана мама. Вона вередує, що не по її, відразу крик. Одягаємось завжди з вереском і плачами. Ходити ще сама багато не може, а сидіти в калясці не хоче, вигинається, кричить. Хоче на руки, а я вже не маю здоров"я її носити. Їсти також нічого не хоче. От сижу і плачу, де моя помилка? ми ж не сваримо її, не лупимо. Чому оттакий постійний протест?
    Ще й добила мене сусідка. В нас третій поверх без ліфта. Волочу каляску, та ... йде знизу і мало того, що не поможе, то ще починає, що ой така мацьопа, а на дворі так холодно. Де ж таку маленьку лялю надвір в такий мороз виносити. А я вже і так заведена, правда промовчала. І так мені недобре(((
    Ще й каляска поломалась, а грошей на нову нема. Ічоловік практично без роботи і не дуже спішить її шукати.
    А я весь день з малою і бачу, що передаю давати їй раду. :sad: :sad: :sad:

3. aknelitta

aknelitta New Member

Мені в такому випадку помагає гаряче молоко з медом і маслом (особливо на ніч, коли вже лягаю спати) - випиваю і засинаю, на другий день вже нормальний голос

То такий вік - тут вашої помилки нема. Просто не хоче їсти - нехай бігає, зголодніє - попроситься сама (наш наприклад сам приходить тепер і сідає в крісло). ПРосто треба перетерпіти. Якщо не хоче щось вдягнути - запропонуйте щось на вибір - не хоче ці колготки, то вибери, які будемо вдягати
    А мого синочка довелось колоти антибіотиками, бо висока температура, а сердечко опероване. Шкода так. І сама з високою температурою. От самі вдома - нема кому допомогти нам, татко допізна на роботі.... Єдине спасіння мультики - дитина спокійно дивиться (в звичайні дні не даю багато дивитись)

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

а це триває давно?моя капризує на нові зуби...

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ні, десь від року. Хоча одягатись не любимо від народження. А зуби... То ще один привід плакатись в жилєтку. Маємо 8 і 4 верхні вже попсовані. Кажуть лікарі, що то вроджена гіпоплазія емалі. Будучи вагітною я багато мала переживань+була серйозно хвора і вкололи мені купу антибіотиків і ще всякої гадості. Можливо через те в нас такі проблеми з зубками. Можливо і лізуть нові, правда поки ніби і не видно. Але боюсь, щоб і ті не були попсовані.
    Вона не хоче ні ці, ні ті, ні взагалі ніякі :sad:

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

подихай над баняком з щойно закипівшою водою і вкинь туди ложку соди при кипінні. Мені завжди допомагає, бо я маю нахил до ларингітів(

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

8. hrystusja

9. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Пишу сюди вперше, але накипіло!!! В мене 2 місяці тому було запалення яйників. Ходила 2 тижні на процедури(ставили мені тампони з маззю Вишневського) і колола уколи. В понеділок пішла на огляд чи все вже ок, бо яйники час від часу ниють. Здала аналізи, сьогодні пішла по результати. Виявили лейкоцити, лікарка сказала, що то через якусь інфекцію, але нічого страшного, то все взаємопов"язано і т.п. Призначила ставити свічки і пити якісь таблетки. А з квітня ще тиждень на процедури і колоти уколи від запалення(?!!!), а в травні знов ті ж свічки і таблетки. Я вже не можу!!! Голова квадратна! Стільки всього!!! При чому лікарка перевірена і добрий спеціаліст, просто, як я зрозуміла, надто дотошна до всього.
    В результаті витратила купу грошей (з якими зараз і без того складно) і витрачу ще не знаю скільки! І поняття не маю, чи варто мені ті свічки купувати, чи йти до когось ще.. Але перед тим трохи походила до різних гінекологів і ця лікар найкраща з тих, що я знайшла!

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Завтра йду до гінеколога, боюся....дуже-дуже! Поставили невтішний попередній діагноз, молюся щоб на огляді не підтвердився... :sad:

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

накрився мій ноут :girl_cray:
    так гламурненько накрився - екран був в рожеву полосочку :sad:

12. jantarna

jantarna New Member

АЛЕ Ж КРІМ ТІЛА Є ЩЕ І ДУША...ШКОДА ТАКОЇ СВІТЛОЇ ДОБРОЇ ДУШІ.... ЯК ЦЕ ВСЕ СКЛАДНО!!!!!!!

13. hrystusja

Годину тому кришила цибулю до шницлів і якась така цибуля термоядерна попалась, що досі плачу. А Ромчик на мене заплакану дивиться і собі в плач. От сидимо зараз і ридаємо:girl_cray::girl_cray:

14. tasha

tasha New Member

Це й лікар і мене маленькою лікував. Я ще з дитинства пом"ятала, який має бути спавжній лікар, це такий як Миндюк.
    Ком в горлі стоїть.

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

Взагаліто зайшла поплакатись, що моя нова посудомийка забарахлила. Почала цокати, тобто на секунду відключиться і далі включається і так постійно. Позвонила в сервісний центр, сказали що майстер прийде, але спочатку мусимо її демонтувати, це їх умова. Тепер потрібно ще одного майстра викликати, щоб її демонтувати. А я вже так звикла до своєї наймички.

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мені нині щось дуже зле. Такий якийсь стан незрозумілий і ніби голова крутиться і щось не маю більше сили дивитись на екран монітора.

16. agalinka

agalinka Active Member

А мене горло болить дуууже, і чоловік прийшов з роботи каже зле, як ліг малого присипляти, так підняти не можу.Не хочу хворіти, бо в суботу на весілля маємо іти, а в неділю на дівішнік:girl_cray:. Іду лікуватися чаєм :morning1:

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

18. bellabelara

bellabelara миється в бані

А я тепер цілими днями те й роблю, що їм....Як ненормальна....І не можу зупинитись!!!!!

19. agalinka

agalinka Active Member

20. Seppy

Seppy Active Member

А я десь тут начиталася про прання пуховиків з тенісними м*ячами і вирішила собі спробувати, бо писали, що краще відперає і розпушувати потім не треба. Маю свіжі витрати, завтра йду нову куртку купувати, бо після експерименту з моєї почало дико лізти пір*я і стала дуже тонка і холодна

Статус теми:
Закрита.