Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Сьогодні знову була, вже легше пішло, ще їду завтра, щоб залити лікарство.

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

У мене така історія: йду сьогодні зарнку 0 9год на зупинку і тут перестає мене жіночка років 48 і починає швидко говорити, що у неї всі померли і їй треба, щоб хтось прийшов жити, щоб комусь попереписувати всі хати... а я наполовину сонна не розумію. що вона з мене хоче, а вона тоді починає кричати: "Витягай із сумки, відкривай сумкуі записуй Ірина Копча Підбірці"... я кажу, що запамятаю(щоб скоріше відстала) а вона знову відкривай сумку і записуй... а тоді я вже обходжу її, а вона мені каже: "Дай грошей!" ...
    Я реально була як у гіпнозі спочатку, а ті чорні очі до тепер вбачаються...насправді щось я дуже настрашилася і після того мені зле вже півдня:sad:, і почала я щось за то переживати...
    не можу прийти до себе і зрозуміти, що то було...
    хотіла грошей треба було просто попросити, а не лякати із самого ранку, отак день увесь зіпсутий:sad:

3. Wonder

Wonder New Member

сходіть в церкву, дайте за здоровя своє, близьких і тої жінки
    і поставте свічку за себе і за неї

або декілька днів так робіть

(не знаю, де працюєте і живете, бо нд в ц. Анни цілий день приймають за здоровя :))

4. WildWind

WildWind Member

Відколи живу у Львові, багато разів траплялась схожа ситуація зі мною. Я просто іду дальше, не дивлячись на людину, дивлюсь під ноги собі, ні слова не говорю, не зупиняюсь, не підводжу очі, ніби тої людини не існує.
    Такі люди дуже хороші психологи, спершу ошарашують, вводять у паніку, потім викликають почуття провини. Якби ви почали записувати, вам би вийняли усе із сумочки. Цілком можлива, що та жіночка була не сама.
    Не переживайте, ніхто за вами не слідкує, вони на день мають тисячу таких "клієнтів". Не маєте можливості піти до церкви,просто запаліть свічку і помоліться. Можете уявити намальовані чорні очі тої жінки, і як ви стираєте їх резинкою, або замальовуєте білою фарбою, і так до чистого листа паперу.
    Якщо відчуваєте провину, що не допомогли тому, хто просить, киньте у скриньку пару гривень, чи то в церкві, чи в піцеріях часто бачу такі скриньки.

5. napoleona

а я перший раз, та ще й сонна була..
    а не витягнула із сумки нічого, тому, що зараз я страшна лінтяйка, а там були файно посортовані шпаргалки:girl_haha:

6. Darcy

Darcy Well-Known Member

А я захворіла.... Температура, кашель, нежить.... Повний комплект!!! Ще й голова тріщить шалено :sad:
    Ото файний старий-новий рік....
    Буду знати, як без шапки і шалика ходити..
    Пішла дрихнути далі... :sad:

7. носик

носик New Member

а я сьогодні понию. засинаю цілий день на ходу. мала заснула в 2. вже 2 тиждень із курсовою-екзаменами не сплю нормально (максимум 3 години). викладачка ганяє мене вже 6 раз. то не прийшла, то не може, то не так, то не в настрої,....
    В тата цукор скакає. Принесла йому малу, щоб вирішити екзамени, а він нерви звів на мені.
    Простояла в тоненькій курточні 40 хв на зупинці. прийшла мокра.
    Висновок один: треба мені поспати і шоколадку з їсти. і поскоріше закінчити ту науку

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А ви постарайтеся просто забути,переключитися на щось приємне! Я раз так йшла і якась старша жінка мене почала кликати в поворот,щоб я з нею пішла.Мені здається,що вони ще вибирають,хто не уважний,бо я дуже замріяна йшла,про своє щось думала,але зреагувала миттєво і зайшла в перший магазин :)

9. IndigoChild

IndigoChild New Member

Сьогодні обідала, і вилила капучіно на рукавицю і гаманець.... Роззява(( Ну то таке... Посміялись з дівчатами, тай всьо... Але на тому не закінчилось...
    Йшла додому, послизнулась, і впала в болото....ще й білому пуховику.... замшеві чоботи, джинси, плащ....все в болоті(( Аж розплакалась з того всього:girl_cray:
    Чоботи і джинси відіпрала... а пуховик і рукавиці нє:girl_cray:

10. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Ніяк не догодиш тим чоловіковим бабцям :sad:

(хто вср:cesored:ся - невістка. Так її немає. А то чий халат висить?)

11. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас жахлива була ніч: малий такий хворий, кашляє, нежить не дає йому спати, але температури не має. А я просто горіла: температура 39,9, було дуже важко збити її, так цілу ніч мучилась. І де ми таку "заразу" підчепили? Ще й КД не приходять вже чотири дні...

12. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

:girl_cray: Вчора зламався зуб ввечері... їла банан і відчула як зуб тріснув... от тобі і наслідки третіх пологів :girl_cray: Ні, діти- це чудо! Але скоро я стану зовсім беззуба, після другої вагітності 2 зуба вирвати довелося, тепер мабуть ще один... а як вирватися до стоматолога, якщо малий на ГВ?

13. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А в мене останнім часом дуже сильний апетит, і як результат за дуже короткий час замість 8 кг, які треба було скинути, тепер 12 кг. Деж взяти ту силу волі, щоб повернути колишній зовнішній вигляд........

14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Бачу, що ми не одні такі... Так само цілу ніч промучилась, то мене кидало в жар, то так морозило, що 3 ковдри на себе тягнула! Напевно моя зараза і до Діми добралася, сьогодні зранку вже з носика потекло.
    Зорянка, одужуйте!!!!!!!

15. domino

domino Well-Known Member

Оксанко, тобі треба не дієту, а змінити спосіб харчування))) ти на початок попробуй не їсти після 6 год, спочатку важкувати, але коли пройде кілька днів, почнеш себе краще почувати,і схуднеш, і навіть думки про те, щоб на ніч їсти не буде:girl_claping:

16. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Може десь поблизу до вас є стомат.кабінет, шоб ви швиденько вернулися, ми колись як були на ГВ, то їздила правда з чоловіком, він внизу чекав.

17. napoleona

у мене сьогодні жахливе самопочуття(добре, що чоловік відпроситься раніше, бо я навіть встати не можу) та ще й на посиденьки не могла зайти півдня, нарешті зайшла через хром...

18. Darcy

Darcy Well-Known Member

То певно якийсь такий вірус, чи що... Я пів ночі мучилась з температурою 39,2... Хоча, як лягала спати, то випила жаропонижуюче. А попустило аж під ранок... Зараз вже 37,2 тримається.

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Дівчатка і в мене перед першим січня таке було, раптово температура до 39,7 піднялась, ні рухнутись, ні піднятись. Така слабкість була. Два дін температуру збити не могл нічим, тільки "Німесіл" поміг. Точно вірус, бовсі подруги майже таким перехворіли. Мусимо берегтись.І не хворіти більше!!! Всім, хвореньким бажаю пошвидже видужувати і набратись сил!
    А я сьогодні розстроєна трохи, загубила один кульчик з улюбленого набору з гранатом. Найбільше шкода тому, що то перша прикраса, яку разом з кохаськом вибирали.:girl_cray: Ех... Нічого, буде мотивація на щось новеньке напроситись:girl_haha:

20. Heureuse

Heureuse вірю...

Ех, таки прийшов мій час написати в цій темі, бо шось не сила терпіти- сижу ревлю вже десь з годину :cry: Не люблю того страшно, бо зразу хочеться самій себе пожаліти і стає ше гірше, але сьогодні не можу взяти себе в руки, певно таки треба виплакатись…

По-перше, посварилась з мамою…троха через дрібниці, але обідно від того не менше…від того, що в неї кожен день міняється настрій, а разом з ним і погляди на одні і ті ж речі, важко передбачити її наступну реакцію і будь-який, навіть найменший привід стає причиною ображань і т.д…я постійно стараюсь «бути меншою», але ж і мої нерви рано чи пізно здають….

Ше й хожу з тим животом, то взагалі якийсь казус- ввечері і зранку не болить, від обіду і десь до 6 вечора дає про себе знати…мене то нервує, бо не можу визначити шо то (чи то від шлунку, чи від яїчників, чи від попереку), просто тяне у всій тій області… мама звісно ж не може упустити нагоди, щоб дорікнути мені, шо то я всьо сама винна , бо то ж «я певно яїчники простудила, від того, шо хожу гола»…ну звідки їй знати від чого то болить, ну піду до лікаря, взнаю, тоді можна буде виставляти діагнози…та й чи вже тепер шось зміниться від її криків та докорів…мені від того не легше, шо вона вже наперед мене залякує «великими проблемами, які можуть бути в майбутньому»…знаю, що хвилюється, ну але ж можна не в такий спосіб то показувати…

І взагалі що знаходиться прямо під пупком, бо коли там притискаю, то болить??? І до лікаря невідомо коли йти – зара вихідні, в понеділок не хочеться починати і у вівторок маю екзамен, то треба готуватись, в середу свято…хіба аж в четвер..а не хочеться так довго тянути, бо воно вже з вівторка мене турбує…короче не знаю що думати, моя дурна голова придумує собі страшні картини і я боюсь ще більше….
    Все, виговорилась….надіюсь стане легше…

Статус теми:
Закрита.