Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

тоді в вашому випадку залишається тільки пробувати себе в різних сферах не покидаючи основної роботи. Я б свою те ж поміняла б :bad: інколи :xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

та то таке..наболіле..дякую

• Подобається Подобається x 1
  3. нталька

нталька Well-Known Member

Уляночко, мабуть, ви все ж не на держбюджеті, бо для того би вас спеціально викликали заяву написати.
    Але не засмучуйтеся. Вас не могли скоротити тоді, то з липня вже б і не повинні.

А 650 грн це пів ставки?

4. Уляночка

взагалі-то 720 - це повна ставка, а 650 - на руки:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  5. нталька

коліжанка казала у січні ім заплатили лише пів ставки 550. А далі шось я не питала ще.

6. Уляночка

якби я була впевнена, що я матиму свій основний дохід і без статусу працівника університету, то б сиділа вдома і була працюючою домогосподинею:):):):)

• Подобається Подобається x 4
  7. нталька

це точно! викладач університету - звучить гордо! :) Мабуть, для батьків учнів це справді важливо.

• Подобається Подобається x 3
  8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

От я вже нею є. Вчора повідомили,що наш відділ 30 червня ліквідують, а після виходу з декрету декретчиць скоротять....весело стало жити:8:що буде далі боюсь навіть думати

• Подобається Подобається x 11
  9. Галченя

Галченя Well-Known Member

А в мене знову пригода:8:... Вже не знаю: чи сміятись, чи плакати.
    Вчора відразу після того як пожалілась вам на свою поломану відеокамеру:umbrage:, почало щось сильно стукати в пральній машинці... І достукало:xaxa:! Достукало аж до туману з диму... просто нестерпно жахливого запаху:ninja:.
    Сьгодні в ремонтному сервісі сказали, що всього лиш від 1080грн:eek: і вони спробують мою пралку відремонтувати. А якщо добавлю ще приблино 400 грн - то можливо й відеокамера запрацює:confused:

Чоловік В ШОЦІ:crazy:

А я все в подумках думаю:ninja:, яка ж то приказка до мене в даній ситуації краще підходить: чи то про чорну смугу... чи, може, про біду, яка сама не ходить:xaxa::sad::8:

• Подобається Подобається x 14
  10. Nata

Nata Well-Known Member

Або просто пора все міняти :) у нас так перед ремонтом за місяць вся техніка "полетіла": комбайн, телевізор, пралка, кухонна плита забарахлила, а коли вже майстри прийшли то ще й холодильник вмер :). Нічого, холодильник і телевізор нові купили, плиту й так міняти пора було, а решта зремонтували.

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Вам підходить приказка"все так не буде!!!все буде краще!!!"
    Не вешать нос....:)

12. Макарена

Макарена Well-Known Member

Так мені сумно, що сиджу і плачу...Сьогодні день народження в нашого похресника Остапчика - 3 рочки...Наша кума, Остапчика і Максима (8 років) мама літом втопилась...Так мені важко до них їздити: мама, баба плачуть, тато тяжко переживає, чоловік...Не маю слів, щоб їх втішити і чи можлива якась втіха в такій ситуації? Біднесенькі дітки...Ну чому так стається? Вона була чудовою дочкою, жінкою, мамою...Що їм говорити, як себе вести?...

• Подобається Подобається x 29
  13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ну не плачте!:sad:Від ваших сліз хіба вам легше стане?Значить їй там краще..Бозя завжди забирає хороших людей...А говорити про що?Дорослі вас і без слів зрозуміють,а діти..:umbrage:ну тут важче -але щоб йому хто не казав рідної мами вже й так не повернути,:confused: а от засмучувати Остапчика (в його день народження) заплаканими червоними очима хресної мами-не варто:no:!!

• Подобається Подобається x 17
  14. Мар"яночка

звучить страшно, але час все лікує, і з часом біль притуплюється настільки шо вже його і не помічаєш :umbrage: Постарайтесь не сумувати, а навпаки їх розважити і відволікти від поганих думок :) А їх мама я впевнена завжди буде біля своїх дітей і рідних і їх оберегігатиме

• Подобається Подобається x 13
  15. Макарена

Макарена Well-Known Member

От я й не знаю, як це робити, не можу банально говорити "Все буде добре...", тому мовчу і мучусь, а як уявляю, як їм в тій хаті, з всіма її речами, фотографіями:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 10
  16. Уляночка

от для того і потрібні хресні батьки...подумайте ,як вона себе вела б на Вашому місці, якби з Вами таке, не дай Бог, сталося...якби Ви хотіли, щоб вона поводилась з Вашими дітьми..робіть так, як підсказує материнське серце...і це буде єдиноправильним...

• Подобається Подобається x 19
  17. Мар"яночка

минуле потрібно вчитись відпускати, на те й воно й минули. А спробуйте може вивести їх всіх на вулицю, погода дозволяє, влаштувати такий собі пікнічок з виїдом. Людям треба відволікатись, в таких випадках думаю краще на якийсь час сховати всі речі ,фотографії, бо це сама знаю страшенно болить і над тим трясешся згідуєш, переживаєш, а воно завдає тільки болю.. :sad:

• Подобається Подобається x 11
  18. zetta

zetta Well-Known Member

ото вам якраз плакати і ні дочого, або точніше діти того бачити не повинні.Життя таке...його часом ні як не пояснити..як є можливість то просто потіште тих діток чимось, тим більше він ваш похресник...то маєте ще одну дитинку...беріть їх гуляти, десь на качелі, чи в цирк..то так підказую але вам звичайно видніше...бо своїми ємоціями ви ні як не допоможете...головне то діло.Тримайтесь.

• Подобається Подобається x 10
  19. Dana K

Dana K Well-Known Member

Тепер Ви йому замість мами, Макарена, любіть його як свою дитинку, йому найбільше потрібна любов, ласка і турбота. І старшого також. Подаруйте їм свою ніжність....

Сама плачу....:sad::sad::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 6
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ви це серйозно??? :eek::eek::eek:
    Навіть не маю слів прокоментувати, настільки мене ваші слова вразили. :no:
    Не треба говорити, що буде добре. Треба просто бути з тими людьми. Ви їм нічого не повернете й не заміните, але можете дати те, чого вони потребують: увагу, розраду, радість, любов.
    Тут зетта дуже гарно написала, то найкраща порада вам.
    Я би тільки додала, аби ви постаралися не обтяжувати дітей своїм болем, не показуйте їм його, бо це тільки побільшить їхній тягар. Діти не знають, як розрадити тягарі дорослих, вони в тому цілковито безсилі й це їх закриває на того, хто свої тягарі показує. Просто будьте ніби нічого поганого не було. Це дуже важко, але саме це їм потрібно.

Мій тато втратив маму, коли йому було 8 місяців. Сумував він за нею все життя. Я люблю ходити з ним до неї на могилу. Він там такий, яким не буває ніде: і дорослий, і дитина водночас. І я відчуваю, як йому важко було, але ми про це ніколи не говоримо. Зате він мені передав велику любов до бабусі, якої я ніколи не знала, при тому майже не говорячи про неї.

Останнє редагування: 17 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 14
Статус теми:
Закрита.