Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Ну то скажіть, людоньки милі, чи чаю з малини і смородини недостатньо, крім усіх інших ліків? Треба лишити дитину з температурою саму в хаті і бігати, як пес, по світі білому, вишукувати суничник і суху липу??? Так і хотеться написати в тему "ЗАБИЛАМ БИ!"

2. kira lv

kira lv Member

3. Heureuse

Heureuse вірю...

А я хвора… :cry: писала вже у відповідну тему, але ще тут пожаліюсь- може легше стане!
    З минулої ночі маю температуру під 39(то я так до похресниці на Миколая з’їздила)..і що, навіть не можу в хаті відлежатись, трохи підлікуватись, бо в мене бачте СЕСІЯ..ненавиджу це слово…на мені висять курсова, 4 доповіді, 2 проекти, завтра залік, за який викладач попросив 45 євро, інакше талон буде…Ото я прийшла додому, поспала 2 години і усьо- наступний раз спатиму певно вже на вихідних….короче в мене ІСТЕРИКА!!!!!!!:shout::shout::shout:

4. Jupiter

Не хвилюйтеся! Все у вас буде ДУЖЕ добре. Все владнається, не переживайте. Викладач з розумінням поставиться до вас і все вам поставить. І виспатися зможете. Головне не виснажуйте себе і вірте в позитив.

5. Heureuse

Heureuse вірю...

Дуже вам дякую!!! :kiss: Таки справді треба налаштуватись на позитив, але то трохи тяжко зробити, коли голова розколюється, і то морозить, то в жар кидає…дуже надіюсь, що ваші слова справдяться і буду мати той залік, бо платити не збираюсь!

6. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

дуже крутять пальці,йод не допомагає!!!!!уууууууууу...Мій барометр з п*ятниці прогнозує відлигу...уууууууууууууууу...

7. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

То справді капець. Купа грязної посуди, , я ж чайоманка чаю хочу вмираю, всюди як на зло пусто ні грама води, чим дитину мити не уявляю, ще не мала такого аби її немитою вкласти. Кума приходила то випили чаю із кавових чашечок бо на більше не стало. А вранці вперше в житті вмивалася водою розбавленою газованою мінералкою.

8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

за ЗАЛІК?!!!!

Так візьміть талон по неявці, з такою температурою, думаю, довідку дадуть!
    в ЛНУ Франка можна мати до 2х талонів - і оцінки не матимете поганої, і не будете надриватися

9. Heureuse

Heureuse вірю...

От-от, і я так подумала…а взагалі, не дивно, бо то викладач з юридичного, а по їхніх розцінках, то якраз нормальна ціна…
    Вже думала про це, але хто його знає, хто буде приймати, може ше гірше буде…а так може є хоч якийсь шанс, що завтра вдасться надавити на жалість)

10. WildWind

WildWind Member

Кожен чай має своє призначення. Малиновий збиває температуру. Але ту властивість він має, якщо пити малину (варення, чи сушену) з кісточками, бо хто робить сироп, то чай не дає такого хорошого ефекту. Те саме з калиною. Сила у кісточках. Чай з липи посилює потовиділення. Тобто ви вип'єте чаю, закутаєтесь, і через пів годинки вже вся мокра. За рахунок того також спадає температура. Але принцип "роботи" інший. Щодо суничника я не знаю. Бо люди так можуть називати листя суниці, що також має жаропонужуючий ефект, але є такий кущ, його лікувальних властивостей я не знаю. Чай із смородини також дуже корисний. Але при температурі я думаю він радше діє як "рясне питво", ну тобто щоб не пити один і той самий чай. Ну і плюс як джерело вітамінів. Листя смородини тонізує. Але треба бути обережним, бо таким чаєм "ганяють" камінчики з нирок. Можна собі зрухати камінчик. Треба себе знати.
    Цілком можливо, що один чайочок вам не допоможе, а інший одразу зіб'є температуру. Але як і з кожними ліками, з чаями потрібно бути обереною. І дотримуватись дози.
    І не потрібно за травками до лісу ходити. В аптеках того всього до кольору до вибору.
    Одужання вашій дитині!

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

знаєте, як кажуть? може не поможе)))
    гірше не буде, бо по-перше, на талон Ви приходите чистою, без будь-яких вже балів, тому маєте можливість отримати навіть 5 (якщо диференційований), а по-друге, найважливіше - що будете здоровою і зі свіжою головою!

успіху! не бійтеся, страх - це гальмо.

12. Jupiter

Дякую, що ви мені все так гарно пояснили. :girl_tender::girl_curtsey:Але ж справа в тому, що вона отих усіх тонкощів точно не знає. А отак просто ляпнула ""від фонаря", щоб довести, що я погана мама,:ed4d70def841dc74b57 бо не маю в хаті липи і суничника.
    Просто
    Отаке нам не підходить. Бо моя дитина схильна до судом, і такий метод зниження температури ми ніколи не пратикуємо. Так нам лікарі казали. І температуру починаємо збивати не коли є 38,5, а коли вже є 37,9-38.
    У будь-якому випадку вона далека від медицини і щось мене вчити не має права.
    Ви, мабуть, здивувалися, що я такий, здавалося б банальний випадок дуже сильно роздула. Але мені просто набридли оці всі її повчання наказовим тоном. А щось їй доводити і пояснювати - собі ж дорожче. Краще погодитися, помахати головою на знак згоди і зробити так, як виходить...:girl_spruce_up:

13. Wonder

Wonder New Member

і до мене застуда добралась :sad:

14. iriwa

iriwa Особлива мама

А у мене насмарк, та ще такий що як висмаркуюся то кров тече, судини тріскають... аби до геймориту не дойшло, а то колись щось схоже в мене було, то лікар казала що ще б трошки і ця халепа мене б зустріла :girl_impossible:

15. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

а я мавпа, будучи ще зовсім молоденькою і неосвіченою мамочкою, повірила в те і тому, що дитина може нахапатись холодного повітря два роки не могла спекатись тої ге... Така "вдячна" своїй сестричці за цю пораду:suicide:

16. fanet

fanet New Member

Сьогодні вночі чужий псяра Доберман загриз мого песика:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_devil:та щей на нашому подвірї:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А в мене починається щось на зразок паніки та депресії: не хочеться свят, а як подумаю, що то треба буде всім разом "відмічати", а у нас зараз відносини з батьками та сім"єю брата не дуже, хоч живемо в одній квартирі, то взагалі "завал"... Хто б мене десь заховав хоч на день від усього, щоб нікого не бачити та чути?
    Хоча не права, хочу лише тих 60 секунд, поки битимуть куранти, щоб загадати єдине бажання про розмін квартири, бо вже несила...

18. robik

robik Member

Дуже розумію!!! Мені хочеться залізти під ковдру з головою 31 грудня і вилізти з-під неї 10 січня.

Забембали мене вже родичі "гарбузові". Лізуть під шкіру, сіль сиплять, "ну шо? добре самій? а такого хлопа мала..." Ну за що мені таке? Знов урок? Коли вже то "навчання" закінчиться. Набридло.

Колись, коли моя мама на Броньовій лежала, після операції, з нею в палаті лежала жіночка. Мене дивувало, чому до неї не приходять родичі, а тільки одна подруга. А вона мені відповіла "нікого твоя біда не буде так гріти, як родичів, тобі зле - вони тішаться, тобі добре - знайдуть чим кайф обламати". Не думала, що в її слова я колись повірю.

19. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

От і я в тому переконалась, а шкода...

20. iriwa

iriwa Особлива мама

А мене вже другий раз за останні кілька місяців затопили сусіди, та ще й так топили що зі стелі вода як з крану лилася :girl_cray: ...і як так можна?
    А ще помітила що останнім часом почали нерви здавати і я почала зриватися на всіх кого бачу, нерозумію що зі мною, може то вже час лікуватись? :connie_pull-pigtail

Статус теми:
Закрита.