Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. WildWind

WildWind Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Я знаю що до року чекають, якщо вроджене. І спостерігають, якщо є "тенденція до зменшення" то чекають і далі, а якщо немає, то краще не тягнути. То є раз. Але оте "напевно", може бути і гострий процес, а може хронічний, а може взагалі з грижею переплутали, знаючи наших лікарів, в мене он замість апендициту діагноз "виразка" поставили, я їм кажу, що пельмені оцтом запиваю, і ніц, а вони "НІ, виразка!".
    Одним словом мали вас на УЗД направити і на аналізи. Сходіть до іншого лікаря, думаю він вас заспокоїть.

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Миколай повз нас пройшов мимо, вчора ми ходили до церкви бо в нас було Св. Миколая, і бачу що і до Різдва напевно не завітає. Дітьо захотіло ляльку за 50 долларів. От люди, не можуть лялю дешевшою зробити. А інша дурна забавка для сина також 20 хоче. Ну 20 то ще куда не йшло, а он 50 то вже перебор. І то тільки дві дитини, а решта? Про мужа я взагалі мовчу. Не прийде до нас Миколай того року напевне.

3. WildWind

WildWind Member

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Як я нині змокла!!! Нє, ну цілий день не падало а як мені тре було вийти, то мусів дощ лити. Прийшла на роботу як після душу. Добре що є фен біля спортзалу, то висушила голову. А так точно би вже дома з температурою лежала:sad:

5. TASJA

TASJA Well-Known Member

Те саме, ще й ноги промочила! Була з малим, то добре, що хоча б він не змок. А мене і так горло болить, а тепер ще гірше... Капець з тою погодою!

6. Wonder

Wonder New Member

і я сьодня змокла :sad:
    вискочила без парасолі, потім вирішила що з центру на привокзальну не так і далеко (туди і назад)
    в результаті голова мокра, куртка мокра, штани мокрі, чоботи мокрі :sad:

правда на роботі все висушила, крім штанів, прийшлось в мокрих сидіти (просто навколо в офісі одні хлопці, без штанів негарно сидіти)
    надіюсь не захворію :girl_curtsey:

7. IndigoChild

IndigoChild New Member

Мене щось вже горло боліти починає... сиджу пью афлубін.... ех... хоч би не захворіти:girl_devil:

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

9. kati

kati Well-Known Member

iriwa на рахунок водянки.
    а ви її самі бачите? бо то таке що його видно неозброєним оком, узд для того не потрібне.

власне якраз до 2.5- 3 років вроджені водянки можуть і розсмоктатись. Томпу в рік і 4 то ще точно нема чого і думати про операцію.

п.с. сходіть до хірурга на консультацію. дільничі часто ставлять дурні діагнози.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я просто дуже жадна! Всі хочуть подарунків, і вчительки і начальство... он вже поминалось про подарунок. Уявляєте, так собі каже а мені ти вже купила подарунок?
    Я не проти купувати я проти вимог що то мус бути.

А лялька дорога не тому що вона того варта а просто бо модна. Шкода не купити, бо дитина...

11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми також цього року без подарунків на Миколая... В мене вся надія, що бабці-дідусі куплять подарунки, бо ми не маємо зараз змоги хоч щось купити:sad: А ще в чоловіка стільки похресників і всі чекають на подарунки(((
    Настрій сьогодні жахливий: прийшла повістка до суду: аж на два слухання. От і спокою прийшов кінець:sad:

12. Bonita

Bonita Member

В черговий раз переконалася, яка "чудова" у нас медецина, при тому, що й дуже дорога, хоча по-ідеї має бути безплатна...... а про відношення лікарів до пацієнтів взагалі мовчу. Не розумію, як можна було не побачити і не встановити діагноз в лікарні цього профілю, а в загальній все побачили і нарешті після 5-місячних перевірок-аналізів-обстежень поставили людині діагноз, хоч страшний, але є надія на порятунок. Скільки знаю випадків, що так-звані лікарі, чогось не побачили, десь помилилися, а людям ці помилки коштували життя..............((( Можливо, якби наш медінститут був дешвший і туди могли поступити і діти, які дійсно хочуть бути лікарем і вчитися прагнуть, а не тільки молодь, чиї батьки можуть дозволити оплачувати навчаня, то можливо і медицина була б краща................ хоча сумніваюся.
    Наболіло тому і написала.

13. robik

robik Member

Я звичайно не уролог, але ще щось пам"ятаю. Дівчата, перш ніж щось радити хоч поцікавтесь що то за захворювання і з чим його "їдять". Бо і так довіра до медицини не дуже, а ще якщо поради такі, типу переросте, то можна наробити шкоди.
    Може мама вірить більше дописам чи подякам? Ми все ж таки про малятко говоримо.
    http://iem.kiev.ua/slovnyk-terminiv/vodyanka-obolonok-yayechka-i-simyanogo-kanatyka/
    http://uaua.info/content/articles/4896.html

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Але не потрібно і так залякувати, мама і так налякана;)
    В більшості хлопчиків водянка з'являється з народження. Я сама була дуже налякана, коли при огляді дитини лікарі таке виявили: вони теж лякали операцією і т.д... В тім перейшовши дуже багато лікарів, нам порадили "правильно" пеленати дитину (або підгузник одягати) і тоді все мине. Але це знову ж таки, якщо до певного віку вона не пройде, то дійсно потрібно робити операцію. Тому варто добре проконсультуватися і набратися терпіння.

15. robik

robik Member

І я про це.
    Залякувати нікого і на меті не мала. Якщо склалося таке враження, то прошу вибачення. В мене своїх 2 кавалєри, тому до тих хлопських причандаль підвищена увага.

16. Seppy

Seppy Active Member

У чоловіка вночі сильно розболівся зуб. Майже всі друзі стоматологи, а він за цілий день не пішов до жодного. Просить, щоб я вколола знеболювальне бо таблетки вже не допомагають, а я не вмію і боюся. Тепер мучиться і мені нерви псує своїм ниттям. Боюся, що серед ночі доведеться до когось з друзів їхати і будити.

17. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Мала за 2 тижні вже другий раз захворіла чи то ще перший добре не вилікували?! Не знаю. І що я маю робити? Температура 37, з носика тече, цілий день ходить за мною і ниє, час від часу покашлює,... Я в шоці, така зла сама на себе:girl_cray::aggressive::sad:

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Моя дитина аналогічно, а я тільки вчора втішилась що вже майже тиждень як здорова.

19. Seppy

Seppy Active Member

Йду прогрівати машину...їдемо рвати зуба...

20. Angel

Angel Well-Known Member

я в такому випадку навіть не міряю....

Нічого!я вже переконалась. пару днів і минеться,без того небуває. я на таке навіть уваги не звертаю,живемо в звичному режимі без всях таблеток, гуляємо.

Статус теми:
Закрита.