Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Наш пес(один з наших псів) пожив у нас 14 років,паралізувало ноги,волік за собою, майже осліп,але не скавулів. Просто прийшла зі школи(мені 14 не було ще) а він лежав біля будки вже(спав вічним сном на снігу). Пройшло багато років, але я то памятаю і його фото ми бережем в сімейному альбомі...тримайтесь...

2. altari

altari New Member

В мене сьогодні"стращний" день.Померла чоловіка сестра(двоюрідна).Молода зовсім-32 роки.Нікому не говорила що хвора,все в собі тримала...(лейкоз)Усі в ШОЦІ! Та й в мене нічого не вдалося з тою вагітністю.Сил немає ні на що...Хоч сиди і плач!:girl_cray::girl_cray:

3. Melisa

Melisa Well-Known Member

А я загубила свою обручку. Навіть не знаю де. Думаю що швидше за все на вулиці, зняла разом з рукавичкою і вона десь вилетіла. Чоловік засмутився. Що тепер робити навіть не знаю, обручка була великувата, і як злетіла я навіть не відчула.:girl_sad::girl_cray::sad:

4. WildWind

WildWind Member

Якщо не відчули, то могли десь вдома загубити, маєте привід влаштувати прибирання. Я вже багато таких історій чула, зовсім недавно знайома думала, що загубила десь в "місті", а виявилось, що мила підлогу, і ту воду з обручкою під дерево вилила)
    Навіть якщо не знайдете, скажіть чоловіку, що йому вже не треба ламати голову, що подарувати вам на НР)) Скажіть, що має можливість ще раз стати на одне коліно.. а ви йому влаштуєте за то ммм, "Пам'ятаєш, коли ми тільки одружились, на кухні....".
    І взагалі не надавайте такої важливості речам, речі зношуються, губляться, а ваші нерви і спокій впливають на ваше здоров'я, яке не відкупиш. Ми он взагалі не носимо обручки, бо спадають зимою, а літом ледве одягаємо.. хоча коли я одягаю навіть на свята тепер, то вона мені заважає. Єдине що має значення, то ваші почуття! І речі до того не мають ніякого відношення. Нехай для когось обручка буде символом любові, а ви зробіть любов символом вашого сімейного життя.

5. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Ой, щось я замучилась робити з себе залізну і триматись... І вже не знаю чи це легше було платити і винаймати квартиру чи жити в своїй але де керує бабця. А вона ще й без ноги. Щось так важко на душі... Навіть тих свят не хочеться... :-(

6. WildWind

WildWind Member

Я захворіла, я захворіла, я захворіла, я завтра мушу бути здорова, я мушу бути здорова, я буду здорова! НУ ви уявляєте, цього року в Єгипті я вже захворіла, з температурою купалась в морі, каталась по Сахарі, коли з носа текло так, що сікалась кожної хвилини, а що робити, всі екскурсії були проплачені. Все, тої хвороби мені мало вистачити на рік, а то і більше, і в мене знову температура!!!! Я так люблю мороз!!! Хочу на коньки, на лижі, які вже заплановані.. я не хворію, не хворію, ну що таке, перетворююсь на здохлячку!! Пожалійте мене хтось... 5-та чашка чаю з калини..

---------- Додано в 04:55 ---------- Попередній допис був написаний в 04:53 ----------

А мені не хочеться, бо прийдеться обирати, до кого їхати, чи до моїх батьків, чи до чоловікових, різні напрямки, холодні автобуси, село, ух як не люблю того.. хочу багато дітей і сидіти на свята вдома!

---------- Додано в 04:58 ---------- Попередній допис був написаний в 04:55 ----------

Я переконана, що окремо краще, родичі старіють, їх треба навідувати, але тільки там, де вас тільки двоє, ну ще діти, ви можете в 4 ранку спокійно ритись в аптечці, і ніхто вам не буде норовитись поставити банки чи гірчичники, моя свекруха зараз би вже з мене кокон зробила, і поверх гірчичників банки поставила, і цибулю би в носа закапала.. бррррррр

7. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Мені соромно за свою бабу! Вона правду в очі не каже взагалі! А з тих пір як їй ногу ампутували то тільки всіх і обливає брудом. Це жах. Вона Мані по телефону каже що Кася дурна і бридка а Касі те саме про Маню. Та це я ще так, до слова. А в очі всіх хвалить. Всіх і патологічно Медово хвалить.Це жах! Як можна так про людей які тебе навідують і дбають. Як так зверху на всіх дивитись! Я аж неможу!

8. WildWind

WildWind Member

То важко.. люди після хвороби міняються.. вона думає, що нікому не потрібна така, тому мабуть в такий спосіб хоче показати, що їй потрібна ваша увага. Дайте їй зрозуміти, що з ногою, чи без, усі бабусю все одно дуже люлять, і з часом вона це зрозуміє.

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Були сьогодні з синочком на огляді, пройшли лише кількох лікарів, але мені того хватило. Поставили діагноз: Водянка яєчка і остегматизм на одне очко. :girl_impossible::girl_sad: Переживаю за маленького! Біднесенький....
    Більше не хочу йти в поліклініку.....

10. WildWind

WildWind Member

11. Златка

Златка Well-Known Member

12. iriwa

iriwa Особлива мама

Малому рочок і 4 місяці, нінаякі аналізи не направляли, сказали що напевно вроджене, але до цього часу ніхто нічого нам не казав :sad: Пані доктор сказала чекати і спостерігатися до того часу коли дитинці 2 рочки виповниться, можливо пройде, якщо ні то треба робити операцію .... Жах....
    ПС: Напевно поїду на Орлика, хай мені підтвердять діагноз або спростують бо щось не віриться.

13. robik

robik Member

Не чекайте! Їдьте на Орлика, проконсультуйтесь ще з кількома лікарями. Якщо треба оперувати - не затягуйте, нікуди воно не дінеться, само не розсмокчеться. А на рахунок астигматизму, це вроджена кривизна рогівки і це назавжди, але то не страшно.

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

А чому це назавжди? В мене астигматизм і він чудово корегувався в дитячому віці окулярами і заклеюванням очка.

Якщо не лікувати, то страшно. Тому, що праве око мені підтягнули майже до 100%, а ліве, на жаль, бачить лише на 20% ( через те, що я почала встидатися в школі носити окуляри і ховала їх в сумку:girl_mad: ).

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Власне. Крім того, тепер роблять лазерні операції.

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну наскільки я також знаю астегматизм не корегується, от я жива-здорова стілько літ, а на ліве око практично не бачу, хіба у вас була проблема з двома очима, тоді можливі якісь варіанти.

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

Ну і щодо лазерних операцій, говорила з багатьма спеціалістами, кажуть що то 50-50, більше демагогії, ІМХО.

17. robik

robik Member

http://www.excimerclinic.ru/cgi-bin/index.cgi?pid=35
    http://www.prozrenie.ru/page15.html
    Малий мій носить окуляри 9років, діагноз включає в себе астигматизм + амбліопія. Так от, окулярами і оклюзією (заклеювання ока) можна вилікувати амбліопію, тобто ліниве око = низьку гостроту зору. А вирівняти кривизну рогівки ніяк окулярами не виправити.

Хіба лазерною корекцією, після 18 років.

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Корегувати можна хіба зір другого ока, підтягувати, але то за умови невеликої різниці між двома очима.

19. iriwa

iriwa Особлива мама

20. robik

robik Member

Ні, низька гострота зору на одному чи двох очах - це амбліопія. Якщо зір на одному оці починає падати, то то око називають лінивим. Здорове око, те що бачить краще бере на себе всю роботу, і то що ліниве ще більше ліниться, тому зір ще більше падає. В тому випадку треба заклеїти здорове, щоб ліниве працювало. І тут починаються знову варіанти, які будуть впливати на швидкість лікування (центральна чи нецентральна фіксація) Коротче, не хочу вас лякати, термінологією. Ви не переживайте, головне зберегти дитині високу гостроту зору, а астигматизм відкорегувати окулярами. Мій малий носить від 1 року і 10міс. Треба. і нікуди не дінешся.

Статус теми:
Закрита.