Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

а я посварилася з чоловіком :sad: , ось так "надула щеки" і не говорю з ним (обоє винні, але перша миритися не збираюся, набридло завжди першою йти на примирення), а післязавтра друга річниця...

2. Barbie

Barbie Well-Known Member

Злюся трохи на себе.Позавчора зайшла в магазин подивитись на взуття (з ним в мене завжди проблема,бо маю 39,але нога вузька),і кажу,що мені треба осінні,на вузьку ногу.Там було 2 продавця.Одна побігла показувати мені чоботи,і друга з нею.і ось ця інша показувала мені весь час ботильйони,я їй кажу вже вдруге,що хочу чоботи,вона мені ботильйони,і так десь 3 рази.Я вже зла,бо думаю невже до неї не доходить з першого разу:girl_mad:Йду сідати міряти чоботи,вони мені звичайно не підходять,я знімати.І тут вона мені каже може поміряйте 37,а може підійде,я в шоці:khomyak:І різко піднімаюсь,щоб сказати їй,що між 37 і 39 троха є різниці,і в той момент я вдаряюсь головою об кут скляної полички:sad:І вже аж вдома побачила,що то до крові,ще досі трохи болить.Добре,що рану волосся трохи прикриває,але зібрати його не можу,бо зразу видно рану.От так то:girl_sad:

3. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

до післязавтра ще 2 ночі:girl_wink::kiss::girl_blush2:
    все налагодиться і відсвяткуєте гарно річницю:connie_pull-pigtail:girl_dance:

4. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Дякую, Oliusia, за підтримку! Кажись, що вже помирилися :girl_in_love:, перший почав вибачатися (але це вже треба йти у "Вихваляки")

5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Вот біда, вперше за своє існування на форумі зібралась виставити свої вишиті "вихвалялки", а радикал чогось не работат:girl_sad: Ну вот і маєш: что такое не везёт и как с ним бороться :girl_sad: так розстроїлась....:girl_cray:

6. Wonder

Wonder New Member

а до мене знову всяка зараза чипляється, вже півроку по лікарям бігаю,
    тільки в пятницю від стоматола позбулась, так ні в неділю нова халепка з іншою частиною тіла,
    коли ж я все вилікую :sad::sad::sad:

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я зранку прорснулась, помацала масіка чоло-а вона гаряча, поки спала-поміряла температуру-38, за дві години вже було 39, але температура перестала підніматись і я її трохи вклала спати.
    Отак ми були аж тиждень повністю здорові, веселуха.
    ВВечері їдемо до лікарки - нехай послухає, але чує моє серце, що то знову горло, бо мені не дає подивитись(

8. Юстина

Юстина Well-Known Member

9. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Мій тато сьогодні потрапив на машині в аварію. Машина вщент. Добре, хоч всі живі. Я від шоку відійти не можу. Трусить, як осику. А плачу аж світу не видно....

10. Bonita

Bonita Member

Хворію вже другий тиждень:girl_sad: Все почалося з минулого понеділка, думала за пару днів пройде і лікаря не викликала, але потім температура, як виросла до 38-39 то в п'ятницю все-таки викликали. Після відвідин дільничого терапевта і більш кращого лікування стало трошки легше, але сьогодні зробила рентген і виявили в мене, якесь середнього ступеня запалення:sad: Понавиписували антибіотики, лікарства і відправили на тиждень додому лікуватися і знову треба бути вдома, а в мене не здана сесія, приїжджає начальник і взагалі було багато планів:suicide:

11. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Дивилися ми сьогодні з внучкою онлайн трансляцію з майдану в Києві,і дитина(5,5 років),зауважила мені,що прапор,який найближче до камери----ДОГОРИ НОГАМИ!!!І точно: жовтий верх,синій низ!!!Соромно за нас,дорослих...:girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible:

12. Mavra

Mavra New Member

А я вже місяць чекаю на важливі документи, які мали прийти з США. Чекаю-чекаю, а сьогодні чоловік дзвонить в адвокатську контору, яка тими документами займається, а вони кажуть, що ще 10 листопада документи мені доставили, підписався якийсь пан, який сказав, що мене знає і мені передасть! Сказали навіть прізвище цього пана… І це кур’єрська служба FedEx, яка бере за доставку двох аркушів А4 50 баксів, яка має принести додому! Де мені тепер шукати мої особисті, паспортні дані, всякі адреси і ідентифікаційні коди… На мене тепер і кредит можуть оформити і все, що завгодно. Вже мовчу про те, що тормозяться всі справи... :girl_devil:
    В 17.00 в їхньому офісі у Львові вже ніхто трубку не піднімав… Дуже серйозна контора, бачу. Не пожертвую завтра своїм робочим часом, поїду туди і влаштую їм скандал.

Останнє редагування: 22 Листопад 2010
  13. Katrin

Katrin Well-Known Member

В мене паніка:girl_cray:
    Купляли в Ашані до Новорічних свят подарунки дітям в садочок: набори з гіпсу, розмальовки, олівці і ведмедиків Барні.
    Ведмедики Барні по 5 штук в упаковці +2 штуки поштучно.
    Чек не перевірила відразу, а тільки коли прийшла додому. А там замість 2 Барні, пише 92. Що мені тепер робити? Мене кинуло в жар добряче. Що я тепер доведу? Цк виходить, що я влетіла в 266,40 грн.?
    Хтось стикався з таким? Можуть камери спостереження зафіксувати скільки все ж таки я наспраді взяла товару?

14. Kazkarka

Kazkarka Member

В мене була схожа ситуація з Епіцентром. Я на наступний день привезла чек, в якому було пробито, ніби я взяла упаковку з декількох освіжувачів повітря (насправді взяла один).
    Знайшла касира. Вона провела банкою декілька разів, код считував 1 штуку. Тим не менше касир мені повірила, а потім взагалі мене згадала. Підтвердила мої сподівання, що вони мають відеозапис. Подзвонила Адміністратору.Мене попросили почекати 5 хвилин. За декілька хвилин прийшла Адміністратор, вибачилась та відвела мене на касу повернення. Там мені відмінусували вартість одного освіжувача і віддали гроші, я підписалась на документі.
    Чесно скажу, їхала без жодної надії, що мені повернуть гроші. Але мені не прийшлось навіть щось доводити. Все було виховано, через "перепрошую".
    Хтозна, можливо, в Ашані такий самий рівень сервісу?

15. Katrin

Katrin Well-Known Member

Ви дали мені хоч малесеньку надію. Надіслала їм листа електронкою відразу ж як виявила це. Покупка була зроблена в 21,44, сподіваюсь, що вони фіксують на відео інакше я нікому нічого не доведу і 1 ведмедик Барні обійдеться мені в 133,20 грн.

16. Iryna

Iryna Well-Known Member

Катрін, схожу ситуацію я мала в Метро, купувала один светр, а вибили 3! то повернули гроші без проблем (при тому, що я звернулася аж через 2 дні), бо все було записано на відеоспостереженні!

17. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ледь стримую сльози від безсилля, в голові тільки одна думка, бути сильною, я ще не таке колись переживала.... На місяць чоловік залишився без роботи, я практично також, так надіюсь на нову, що боюсь потім розчаруватись, якщо нічого не вийде. Грошей не має ні нащо: харчуємось виключно макаронами і картоплею. На питання чоловіка що сьогодні на вечерю: "Макарони або макарони"... І як на зло і мій апетит вернувся, їсти хочеться страшно, ні, коли було що їсти, так тоді і не хотілося... Вдома ситуація напружена: вічно мною не задоволені батьки, їхня улюблениця молодша донька, баба з дідом "догризають" вже мене: нащо мені та освіта вища, якби знали, то б не "вкладали" в мене стільки грошей, знаю, що так говорити не можна, але вже сил не має. Юлік страшно капризний, доходить вже до того, що він мною маніпулює, бо всі над ним "сюсюкають", в кінці, винна я.
    В чоловіка депресія, я втішаю його, як можу, плачу вже ввечері, щоб він не бачив:sad:
    У вівторок ледве "витягнула" його до Костелу, подали на дев'ятницю до св.Антонія за те, щоб знайти роботи для нас двох... І от, пройшло декілька днів, і чоловік вже влаштувався на роботу:) (звичайно не таку оплачувану, як в нього була до цього, але...). Чоловік такий радий, я знала, що в нього все налагодиться.
    Сьогодні я звичайно, сама гірша мама, бо дитина захворіла, звичайно у всьому винна я і т.д. Так хочеться кудись піти і забути про все:girl_cray:

18. Wonder

Wonder New Member

ну чого ви, це все пройде, чесно-пречесно

от в мене весь рік такий, ніби хтось під руки дивиться, але я всерівно вперто суну вперед, щоб там не було, бо знаю що от там впереді вже маячить білесенька смужечка :girl_dance:

19. дашулька

дашулька Well-Known Member

мають повернути гроші.звичайно,найліпший варінт,був би відразу на касі перевірити чек,але раз так вже сталось...підіть до адміністратора або старшого касира,поясніть ситуацію,думаю щось вирішеться.
    мені колись в Арсені замість 5-ти пляшок пива,вибили 55 пляшок.тільки тому,що розраховувала на іншу суму,відразу перевірила чек.викликали старшого касира,гроші повернули,але та касирка,що вибила чуть не померла з переляку)),бо працювала перший тиждень.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Сьогодні абсолютно випадково ( подзвонила добра людина з жеку) дізналась що банк Синтез банкрот со всємі витєкающімі... і вони приймали комунальні платежі від населення і не завжди перераховували їх далі. Виявилось що в нас зависла сумма по квартплаті+решта платежів до жеку аж з лютого місяця. Ходила розбиратись, писати заяву на внесення мене до списку кредиторів, щоб мій платіж таки був проплачений.
    І ми з лютого вже не платили більше там, а я так поняла що вони більшість платежів від населення приймали а далі не проплачували.
    Так що дівчата, в кого були подібні проплати через цей банк, перевірте в отримувача чи дійсно сумми прийшли, бо вони працюватимуть ще тиждень а потім прийом заяв закінчують і кому винні тим пробачають... .

Статус теми:
Закрита.