Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

2. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Вот і я в жилєтку.... Так образливо мені було вчора:cry: Хотіла,як краще, а вийшло..як завжди. Думала розважу дітей, вивезу на природу,бо ж погода суперова!!! Найшла машину (попросила знайомого, щоб вивіз мене з дітьми в ліс та ще й собі відпочив), все нібито добре. Почалося з того, що знайомий приїхав без настрою і з бігучою стрічкою на чолі"я вам роблю таку ласку, що приїхав":girl_devil:() Приїхали в ліс, малий відразу взявся за розпалювання вогнища, все починалось супер. Але через півгодини бачу:малому вже нудно, знайомий теж не може собі місця найти, у всіх зів*ялий настрій і ніякої радості від природи.:cry:і ніхто не хоче ні листям покидатись, подуріти...:dntknw: Словом, мене то трафило, я спакувала всьо в машину і поїхали додому... Поєднались з природою, блін:girl_devil: Тільки настрій мені зіпсували тою пасивністю і капєц... вже нічого не хочу. Але так обідно, що все-таки, підтверджується крилата фраза "ініціатива наказуєма"! :girl_devil:йолки-палки

3. kostuk

kostuk New Member

LILY, ще в суботу зранку читала ваш допис і було страшно уявити себе в такій ситуації, а вже ввечері пережила щось подібне. Правда, дякувати Богу, в нас обійшлося без швів.
    Малий бавився на ліжку і випадково вдарився потилицею об кут тумбочки, яка стояла поруч. Це був жах: кров пішла фонтаном, синочок кричить, в мене руки трясуться.І теж дякуючи чоловікові досить швидко заспокоїли малого і кров вдалося зупинити. Потім поїхали в трампункт, але там лікар сказав, що нема нічого страшного, швів не потрібно.
    І головне: обов'язково вдома має бути перекись водню, зеленка, вата, бинт!
    А ще лікар говорив, коли вже таке сталось, слідкувати за дитиною, чи нема струсу мозку: щоб не тошнило, не рвав, не клонило на сон.
    З синочком вже все добре: ранка затягнулась, струсу не було, але всеодно, як згадаю той випадок, аж сльози виходять.:sad:

4. terezka

terezka котяка-вишивака

якась я "везуча" стала, йшла додому, так машина мало не переїхала:sad:
    причому йшла я по тротуару, а він (мужик за кермом) /саме мужик, а не чоловік/ їхав назустріч і навіть гальмувати не думав.
    потім ще й вийшов і обматюкав, чого це я йду по тротуару, а не ступилась на дорогу.
    а як побачив що я переписую номер машини, то ще битись ліз.
    жах якийсь, я вся в таких нервах тепер:cry:

5. talja

talja Member

Шкода вас, сама не раз була у цій шкурі! Просто народ тепер якийсь - розрухати неможливо... саму часом дратує, робота хата ліжко компютер і десь там час від часу щось... та ще із нульовим настроєм... точно забули люди як життю потрібно радіти! Та хіба і їх життя - життям назовеш!

6. тигрица

тигрица Well-Known Member

А мені так страшно, завтра мають робити мені операцію на нозі ніготь вростає, а потім ще 2 тиждні постільний режим, як я буду, навіть не знаю. Як подумаю, яка біль мене чекає, напевно сьогодні навіть спати не буду.:sad::sad::sad:

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А знеболення?
    Ви щось таку страшну картину намалювали..
    Я

8. тигрица

тигрица Well-Known Member

9. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я розхворілася, горло болить, насмарк, тем-ра. :cry:А в суботу маю вдома гостину робити. Надіюсь, що вилікуюся.

10. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

В нас вже другий день нема води :girl_cray: І як я маю йти до стоматолога і на співбесіду з немитою головою!?:girl_devil::girl_cray:

11. reindeer

reindeer Member

А в мене непрємність з подругою вийшла.Вона працює у маленькому продуктовому магазині.Я там завжди отоварююсь. Так от купила я вчора купила там філе оселедця.(Тільки продавала її напарниця)-воно було несвіже.Я подружці шепнула на вухо про то .А та напарниця нині так мене змерзила в магазині шо як так могла сказати і треба було йти до санстанції на перевірку . а потім казати і так далі....Одним словом не приємно.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я сюди поплакатись, не тому щоб мене пожаліли, а просто виговоритись.....

Пішли в поліклініку, до лікарки нашої вже черга її ше на прийомі немає, значить стоємо чекаємо, взяли з собою іграшку щоб мала мала чим побавитись, деякі дітки сидять на лавочках біля мам спокійно, як приклеєні...але ж то не про Юльку, вона не всидить, походили туди-сюди, надоїло, вона хоче бігати, все потрогати, всюди полазити, якась там дитина пузом по лавці проїхалась і моя мала теж рветься, але ж не відпущу пузом всі лавки обтирати.....прошу постій зі мною, чимось намагаюсь її відволікти і зайняти, де там..... або біситись або в крик, я і так і сяк її намагаюсь втримати - ниє, далі більше, тіпа плаче але давить з себе, без сліз, всі на нас дивляться, всі діти тихенько - одна моя на весь коридор, і все сильніше і сильніше, я її відвела в сторону, прошу, прошу - ноль реакції, я їй про одне .... а її як заклинило, виривається, нудно їй, вже почала просто ревіти, я псіханула, зарядила по попі - мала відповідно ще сильніше і вже ясно заспокоюватись не збирається... (в кого дітки так себе поводять думаю зрозуміють мої емоції) і тут до мене підходить одна з мамаш і каже мені мол що ви її мучите, відпустіть її, нехай побігає.... а її культурно відправила на місце - мол я вас не кликала і порад не питаюсь.... назвали мене ізвергом і давай всі разом обговорювати.
    Тут на щястя пришла лікарка наша, покликала мене без черги.... стоїмо в кабінеті, про те що Юлька побігла одразу хапали іграшки які в кабінеті стоять вже не кажу, у всі шафки лізе, до ваги лізе, з лакаркою говорю, параллельно ловлю по кабінету Юльку, на секунду відвернулась - та відкрила дверку шафки і вивалила на підлогу половину полки з документами і повторює " ка...ка..." це вона шоколадку шукала, чи там щось подібне побачила....
    А я не витримала у просто розревілась посеред кабінету, прям при лікарці, при медсестрі, при лікарці з іншої зміни....
    Я не можу справитись з малою, не можу встигнути за нею всюди , вона встигає бути всюди, їй все цікаво і просто навіть на колінах посидіи в незнайомій обстановці не може - все цікаво, все нове.
    Я розумію що коли дитина така активна і коли її цікавить все навкруги це дуже добре, і ламати її, придушувати в нії її ініціативність і цікавіть до всьогоне можна, але як мені з нею раду давати.....
    Чоловік в довготривалому відрядженні, завжди з малою самі, мені навіть поговорити немає з ким , я вже починаю відчувати нехватку спілкування, малій напевно також вже надоїла одноманітність....
    І вот я з дитиною ношусь, Юлень-Юленька, все найкраще, найякісніше, намагаюсь доооовго пояснювати, дуже вже себе стримую щоб не рявкати і не піднімати руку,... а Юлінька в носі мала коли я кажу що щось не можна, чи прошу посидіти тихенько і не зачіпати все навкруги, а тепер я ще ізверг і тиран, бо дитина кричить і щось хоче а я не реагую і не дозволяю :girl_cray:

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ніколь, я це дуже добре розумію.

14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ніколь, напевно ти просто втомилася, якщо ти пишеш, що дійсно немає з ким поговорити, чоловіка немає, немає куди вийти самій. Кругом з малою. Тобі дійсно потрібно хочаб один день пожити для себе. У мене була така ж ситуація, коли малий був менший. Доречі ненавиджу, коли хтось чужий підходить і починає казати як мені виховувати дитину..... Я зривалася на чоловікові, бо мені бракувало сили і терпіння. Мені потрібна була розрядка. Але те, що мала не прислухаться до тебе - це недобре.....Тримайся, тобі потрібно це пережити і просто розслабитись. Приїде муж з відряджуння і поживи для себе :)

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

до квітня місяця я посивію з такими темпами :girl_cray:

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я вчора ходила на пілатес, то сьогодні як поламанець, ледь ходжу. так все болить!!! Ходила з малим гуляти, то як та качка ноги переставляю. Так хочеться гарячої ванни..!! Та як на зло з водоканалу щось накрутили, тепер в крані напору нема, колонка не запалюється!!!! а завтра нове заняття. Трохи замалий проміжок, як для перших разів. от і думаю, чи я там завтра не впаду мертвим грузом. Добре синочок не сильно вередує. а то для мене кожен раз встати, то справжня трагедія (а сходити в туалет, це взагалі сльози..!!) Одним словом краса потребує жертв!!

17. Megan

Megan Well-Known Member

А муж приїде аж в квітні? Тоді врятує садок або нянька тому, що з власного довіду знаю, що дитина не з мамою поводиться зовсім по іншому - вона вчиться слухати. Бо от, наприклад, ми з Остапом завжди вдвох, і те, що мама говорить вже 10-ий раз, навіть не сприймається. Те саме говорить хтось інший (дідусь, татко, вихователька) і відразу це береться до уваги.
    Що можу порадити? Няньку. Хоча би 2 години в день. Ви будете мати час відпочити/погуляти/подивитись телевізор/почитати книжку і т.д. Для дитини це теж буде зміна обстановки. І чекати...чекати...чекати.

18. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Тоді дійсно, як кажуть дівчата, оформляй в садок. Або няня на декілька годин. А якщо є якісь родичі поблизу то можна їх попросити трошки посидіти з дитиною. Бо життя в суцільних нервавх то не життя.

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В садок підем в травні-червні, вже записані, родичі є поблизу але як на мене то вже краще няня.
    Чоловік приїзжає кілька разів на місяць на вихідні ( це поки так, потім буде рідше), в ці також обіцяв бути - ми з ним обговоримо план подальших дій, бо дійсно ні вдома толком нічого не можу зробити, ні кудись піти - поїхати, в мене час на щось появляється лише коли мала засинає на ніч і до тих пір поки очі не злипаються.....
    Дякую, дівчата, за поради і підтримку.

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

я за, давай, лише не знаю коли, бо ще Вадік не приїхав і ми вихідні не спланували, може би ми заодно і антошку промоніторили, а то ми так і не подивились що там цікаве є....

Останнє редагування: 5 Листопад 2010
Статус теми:
Закрита.