Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

ну а з яких причин він таке натворив?сп"яну чи з біди якої?

е-е-е, рюмсати не поможе:girl_nea:, а ДІЯТИ самій:girl_curtsey:

2. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

3. natorella

natorella Well-Known Member

а воно вам треба? вам тільки 21 рік. гуляйте, насолоджуйтесь життям
    а хотіти виходити заміж через фото весільні - смішно
    а ваше щастя до вас прибіжить тоді коли має прибігти

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я вчора так перелякалась!їхала додому маршруткою.при повороті з Шевченка на міст на Рясне-1 в нас чуть "бусік" не врізався, і то саме туди, де я сиділа!так страшно було!таке враження що він от-от в вікно заїде!!

5. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

та воно вже бігає поряд, але не наважується

6. natorella

natorella Well-Known Member

значить най созрєєт. вам недозрілі не треба
    або то не те щастя

не спішіть

7. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Послухайте шо вам natorella радить,насолоджуйтесь життям!

8. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Та на п"яну голову...

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

гризла цукерку, смачну таку.......відламався кусок зуба :girl_cray: добре що не передній, але зле бо до стоматолога не скоро попаду, а зубчик був ціленький, без дирочки, один з небагатьох які ще стоматолог не чіпав... так що солодке шкодить зубам однозначно :girl_cray:

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

12. terezka

terezka котяка-вишивака

а я щойно прийшла зла і недобра з вулиці, вже другий раз ходила сваритись у приватний будинок, біля нашої багатоповерхівки. Там "хазяї" тримають великих собак, які бігають собі вулиці, кидаються на людей:sad:
    навіть не знаю, що робити далі, але мало не щодня відбиватись від собацюр уже дістало:sad::girl_devil:

13. WildWind

WildWind Member

Мені колись газовий балончик допоміг... собаки як мене бачили, тікали в другий кінець вулиці. А ще можете в ветаптеку зайти, в них є багато засобів від собак сусідів)))

14. terezka

terezka котяка-вишивака

треба над тим подумати

та шкода, люблю я тварин, і хіба ті тварини винні, що їх господарі навіть прив"язати і нагодувати не здатні.

15. LILY

LILY Well-Known Member

а я відхожу від шоку.......малий розсік чоло(((

готувались ми до сну я сіла на ліжко а малий біля мене виліз собі і поліз і ВДАРИВСЯ об панель ліжка, дівчата я до цих пір неможу забути той ЗВУК УДАРУ і я скоро повертаюсь беру його на руки і дивлюсь на лице а там шкіра розходиться і мені бачиться нутро голови, (то тепер мені пояснили шо від удару побіліло) а потім кров фонтаном((((...в мене дурні думки,бігаю по хаті....незнаю шо робити короче то просто ЖАХ....чоловік взяв всьо в свої руки всіх заспокоїв своєю спокійністю...і ми поїхали в 8-му лікарню в травмпункт, наклали синочку три шви, він бідолаха так плакав....незнаю як чоловік тримався, бо я вийшла сіла в машину і молилась....Слава Богу все обійшлось....тепер переживаю шоб він себе там нерухав, щоб собі боляче незробив.....

І тепер картаю себе чому я непоклала швидше його або не взяла на руки чи ще щось...от така в нас була халепа.

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Добре,що все добре. Картати себе не треба, бо то не ваша вина і час вже не повернеш. Всі дітки падають і нажаль часом не удачно.

17. LILY

LILY Well-Known Member

я це добре розумію....мені до сих пір не віриться що це сталось з нами(

18. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Що ж то за перило таке?
    Мої діти ввечері теж буйні, теж старша колись так невдало впала з низького! дивану і... перелом ключиці! Синяки, шишки, теж як правило "заробляємо" ввечері перед сном. Діти збуджені, втомлені і не обережні.
    Тому ввечері обмежую будь-які буйні ігри, і казочка на ніч - то святе.
    Все у вас буде добре, а шрами прикрашають справжнього мужчину.

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А у нас все дуже невесело. Як казав Матроскін, нєту от тєбя Шарік нікакіх доходов, росходи одні. Шкода що заробляю гроші як тих грошей нема і не вистарчає ні на що. Плаща мені наразі купити не можемо, бо нема відкіля, буду мерзнути наступний тиждень завиваючись теплим шаликом. Благо по-дворі не треба багато ходити.
    А в цьому місяці щей весілля і ДН купа, і в холодильнику шаром покоти і купити дуже нема як, бо нема за що. Настрій до нічого.

Чоловік вислухав що в Україні сало подорожчало, то сказав що їде до мами і буде свиней розводити, бо коло них багато роботи нема. Купимо свино-матку, потім кнура знайдемо, зробимось фермерами що страшне діло. Аж страшно стало.:girl_blum:

20. zetta

zetta Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.