Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Мені чогось зразу про гречку за 14 грн. подумалось:girl_mad:
    А взагалі насправді бувають отакі ситуації в житті, і дана не найтрагічніша. Це просто з чим, або з ким порівнювати. Я згідна, ми люди, і завжди прагнемо до кращого, і планку понижувати неохота, але саме от такі періоди в житті і зміцнюють сім"ї, або ж навпаки...розвалюють. Все залежить від того, як ми вміємо підтримати свою половинку і відреагувати на оте от НЕМАЄ.

2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

От з цим треба шось робити,розумію вас бо сама така була треба вже і все,але з часом "попустило"мене.Періоди різні в житті бува,але я завжди тішусь шо головне шо всі здорові,а гроші,сьогодні є завтра нема,повірте в вас не така критична ситуація,поговоріть з чоловіком,ні то потерпіть ,поки самі не підите на роботу.
    До речі про пасту,повірте шо дешева болгарська паста набагато краща віж блендамедів усіляких,чоботи як хтось писав вже можна купити на стоках досить таки не погані,вихід є,шукайте,а ви здається самі себе накручуєте.

3. zetta

zetta Well-Known Member

ви не плачете а панiкуете. Дарма. Я якби вам своi пригоди розказала як то було з князi в грязi i навпаки.... ви б себе побачили з iншоi сторони. Але скажу шо нема у вас нiчого смертельного......коли була скрута так сталось шо я була пару днiв в Донецьку бо маю там родичiв. I там менi на очi попадаеться величезна торба одягу моеi донi, я iм подарувала (але iх внучка була дуже далеко то так i не носила) i тут в мене думка- я з такою любовю вибирали тi лашки... шоб вони тут валялись? Беру i везу iх до Львова...привезла i вони мене врятували...я тi речi продала.Не дорого але вистарчило на необхiдне...ще тодi в нас Адрiася з форуму хворiла то я i iй грн 40 вдiлила. А ви житло маете, дитина здорова, у вас енергii хоч вiдбавляй....мама допомагае, ну а кому буде помагати?? Ну посадiть чоловiка в декрет а самi працюйте... а що? Може вiн хороший батько....маю таку куму, дня в декретi не сидiла а чоловiк суперово з двiйнею справлявся. А достатку всi хочуть....та повiрте в достатку теж плачуть... але вже з iнших причин.

4. Капризуля

Капризуля Well-Known Member

Я не дуже розумію, в чому вина чоловіка? Він ж держслужбовець. Я знаю, що це таке - в мене мама на держслужбі, я проходила практику літом в суді - від дзвінка до дзвінка сидіти, купа роботи, нервів. А Ви напевно хочете, щоб він приходив додому в 7-ій вечора, і ще йшов кудись працювати в другу зміну або звільнився з тої роботи, я правильно зрозуміла?
    Я знаю подружжя, яке на самому початку сімейного життя з двома крихітками жило в такииих злиднях!!! І нічого-зараз є і особняк, і машина, діти з вищою освітою, і той чоловік досить впливова у Львові людина. Так шо головне не падати духом, за Ваше терпіння і зусилля потім буде нагорода, просто підтримайте чоловіка. Може, з ним щось трапилось, що і стало причиною такої апатії? Поговоріть з ним спокійно, ніжно, його напевно щось мучить, скажіть, що вірите в нього. Він же бачить ту ситуацію, і йому від того теж неприємно. Тримайтесь! Все буде чікі-пікі:girl_yes2:

Останнє редагування: 7 Жовтень 2010
  5. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Вже все зробила: і овочі закрила і грибів наморозила і соку яблучного позакривала, повитягала забуті речі (тепер влізаю, хоч то тішить;)), знайшла пристойний секонд...Ну все роблю. кажу, все, що від мене залежить!!!
    ;);)
    То саме!!! І от сиджу і мене трафляє по-маленьки...:girl_emo:

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Я би вже так робила! Але маю маму збоку, яка ну як би то м"ягше сказати...протестує проти того!...А я ще не придумала, як її уламати, хоча вже маю кілька ідей (її думка для мене не остання!)
    Осінь? Можливо! А можливо побачив, що з домашнім хазяйством я даю раду, із його "зарплатою" теж ніби даю раду - от і вирішив, що ніби все добре, можна розслабитися!
    А знаєте, маю я кілька ідей! Напевно, пора їх реалізовувати!

ДЯКУЮ, Дівчата! Ви ДУЖЕ ДОПОМОГЛИ МЕНІ ПСИХОЛОГІЧНО!!!!!!

6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А я знаю людину,яка мала все,а тепер не має нічого,бо став алкоголіком,і повірте то є дуже страшно.
    Так шо LoveIzabella всьо в ваших руках.

7. WildWind

WildWind Member

Їздили ми на екскурсію в Александрію (Єгипет), біля моря якась фортеця, біля фортеці приміщення з акваріумами, приманка для туристів. Я як зайшла туди, так і потекли сльози. Коли побачила величезну черепаху в акваріумі, в якому вона навіть не могла розвернутись, тільки взад і вперед і все. Та черепаха дивилась такими очима...Якщо я спершу тільки душила сльози, то від виду тої черепахи розревілась. В думках думала скільки коштує викупити ту черепаху і випустити, але куди? Як? Раніше не могла ходити в зоопарк, шкода тварин, а тепер і рибок шкода.. Думаю найкращий спосіб не ходити і не дивитись на бідних тварин, якщо не буде прибутку, якщо люди не будуть платити гроші за таке видовище, то не буде сенсу мучити тварин в неволі.

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ой,я коли в цирку грала,одного разу коник щось не вписався і коли біг з арени влетів в нашу сцену...Бідолаха..Аж впав...Мені так тоді серце калатало і так було його шкода..Він такий нещасний був,так сильно в'їхав..І таки потім не виступавЮбув інший кінь...:sad::sad::sad:

10. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Напевно і я сльозинку пущу... Малий 3 тижні з кашлем дома посидів, рівно 3 дні в садочку, і ми знов в дома з кашлем.... То повний капець ( Дітей в групу водять з соплями та кашлями...). В чоловіка з неділі піднялася висока температура, обстеження нічого не показало. А він з тією температурою вже другий день поперся на роботу.Діти постійно хату розносять, прибирай, вари....А фінансова проблема вже переходить в хронічну і задавнену....

11. JASTRUB

JASTRUB New Member

Я теж дуже сильно не люблю людей які мучать тварин!!! Мені моя дівчина на новосілля подарувала дві маленькі черепашки які живуть в акваріумі (ну взагаліто виходить і акваріум і тираріум). І ті дві черепашки з мого бюджету вже витягнули скажімо так порядні гроші, але привик до них і нікому не віддам навіть якщо прийдеться викласти в майбутньому гроші на ще більший акваріум!!!

А от після того як мені подарували тих черепах то знайомі собі теж покупляли таких самих. І з 4-х ті що купили знайомі лишилась одна, але в неї ожиріння і не думаю що довго протягне.

Одним словом не купляйте люди звірят якщо ви ліниві і не будете за ними дивитись!!!

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а-а-а!:girl_cray:ну що це таке? півтора місяці ходимо до першого класу і вже втретє за цей час температура з явилася.І коли то мине адаптація до "колективних вірусів"???

13. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Сьогодні рівно 4 роки, як ми разом. Зранку отримала букетик, але настрою нема, цілий день бурчимо один на одного, ще й місячні, тому й злюся на все підряд, на кожному кроці якийсь жаль переповнює-бррр, як нелюблю такого, ніби мене хтось підмінив((( Ненаю ,чи буде якесь ввечері святкування, а то я читаю книжку, він бавитьтся в доту на кухні, зараз я тут , а моє чудо....дивиться футбол((((ось так мені бекано(((

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Мартинко мій вже другу добу температурить і беззупину кашляє.Бідна моя дитина,така вимучена,ночами майже не спить.За два дні з"їв один банан :cry:.

15. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

нам на сухий настирливий кашель назначали синекод-результат був(після першої дози кашель на 1/3 зменшився)

16. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Синекод не можна пити без рекомендації компетентного лікаря, це препарат, який блокує кашльовий рефлекс, але не лікує причину кашлю. Тому інфекція може швидко опуститися в легені (маю сумний досвід, теж колись "лікувала" малого Синекодом, після того потрапили в лікарню). :girl_impossible: Тому, будь ласка, обережніше, не треба самолікування - для цього є лікарі.

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

І я не виношу цирк... Навіть не пам"ятаю коли там була. Тварин шкода, це однозначно але і до клоунів якісь дивні відчуття. Мені здається, що це самі нещасні люди, якісь злі і назло глядачам за ту копійку мають викаблучуватись і їх смішити. Вони на мене жах наганяють, якась клоунофобія чи що?:girl_emo:

18. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

І я тут з вами. Данилко перехворів дуже важко:d25:, температурив, не могли визначитись із діагнозом,зараз соплі рікою, горло червоне (хоча лікуємо вже 6-й день) і з"явився кашель :sad:. Я два дні пролежала із температурою 38,4, ангіна, чоловік температурить, в хаті над нами всіма панує вірус.

19. FosIana

FosIana New Member

В малої лізе 7-й зуб... Температура другий день то піднімається до 37.5-38, то падає, біднятко мучається..........

От 6 зубів вилізли більш менш нормально, а 7-й температуру дав... Як доця вночі мучилась...:girl_cray::girl_cray:

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І ми до компанії хворіючих.Доцька гарно відходила тиждень в садочок і знову маємо соплі,кашель,температуру...Всі свої плани на цей тиждень викреслюю:d25:

Статус теми:
Закрита.