Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

ми ще в вашій компанії,соплі,кашель,соплі пішли,кашель лишився,тепер знов соплі вернулись. Що тіки не пили. Ще й ми з мужом за компанію хворіємо. І дубак такий,не люблю холоду,хожу в хаті як борсук,скоро сексом займатись в пальто буду)))) а на суботу -1...((((

2. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

ой що за день в мене сьогодні, захотіла погладити дитячі речі, і до праски пристала підкладка з камбінзону,розтопилася в секунді і все на прасці.Така пляма,і як її вивести?:suicide:

3. Halina

Halina Well-Known Member

Сиджу на роботі і плачу. :cry::cry::cry: Незнаю, що я маю робити? Я забула пароль до зарплатної карточки :khomyak:.

4. zhabusya

zhabusya New Member

подзвоніть по номеру що вказаний на карточці, дають можливість вести 3 рази пробний код може щось згадаєте.

5. Halina

Halina Well-Known Member

То спочатку обовязково подзвонити чи я і так маю можливість 3 рази набрати пробний код?

6. Натуля

Натуля Well-Known Member

Halina,

7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Це правда. В ситуації, коли забули код, знімаєте з паспортом в касі. Потім, можливо, згадаєте....:)

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А у нас вчора була пожежа на 1 поверсі, забрала Ярку з садка, а додому потрапити неможу - дим, пожежники все заливають, купа глядачів. Мусили ще годину гуляти, перш ніж нас пустили у підїзд. Приходжу додому, а в хаті купа диму, а ми аж на 9 поверсі живемо. У ванні взагалі нічого не видно - так задимлено, напевно по вентиляції дим потрапив. Я до вечора провітрювала, але зранку навіть рушники у ванні горілим смердять. Але добре що то горіла не квартира, а якісь технічні приміщення до магазину, який є на першому поверсі.

Останнє редагування: 30 Вересень 2010
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Малий далі не здоровий. Пішли нині чуть надвір, то всю дорогу кашляв.
    А кажуть, то ще навіть не початок епідемій, а в кожній знайомій сімї хтось хворий. Боюся тої осені!

11. amurka

amurka New Member

і в моєї малої сьогодні соплі рікоб течуть((((

12. true

true New Member

Ну то для нас теж знайома ситуація. Ми з тими сопляками вже 4 дні воюємо, бо дуже заважають спати, а в суботу в нас святкування дня народження, замовлений бар, клоуни, тож мусимо бути здорові.:girl_mad:

13. iriwa

iriwa Особлива мама

Немаю вже сили, життя стало для мене якоюсь мукою. Сиджу вдома з малою дитиною, чоловік на роботі, вдома буває мало, а мені заявляє що я мало не найгірша у світі бо нічого не роблю і дитину не так виховую і до дитини не так відношуся. Сили мрєї немає ні на що

14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ну ви вже загнули,вище носа,до коліжанок на каву,з дитиною погуляти,в цирк в театр(не бачу віку дитини)сходіть з дитинкою.
    То вже напевно в Забилам би,треба вам.

15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

ваші усі сили з'їдає ваш поганий настрій, а ви зранку встаньте і заплануйте собі день. Зробіть, в першу чергу, собі щось приємне, прийміть з дитиною теплу ванну, почитайте казки, спечіть для татка тістечка, і все буде у вас добре, головне цього дуже-жуже захотіти. А раз ви мали сміливість про це тут написати, значить ви шукаєте вихід з цієї ситуації, значить маєте сили! Ви сильна, просто ви "розлізлися" як і наша погода, брак сонця і тепла робить людей похмурими. Усміхніться і подумайте чого вам найбільше хочеться, а тоді зробіть собі цю приємність і радійте :) Одразу і сили і бажання з'являться! Не падайте духом! Позитив навколо, ви просто його не бачите, ваша дитина це вже суцільний позитив, ви просто не з того боку дивилися. А коли будете життєрадісні і впевнені в собі, то і чоловікові нічого буде сказати вам;)

16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Вчора ввечері пішла за покупками і відразу вирішила перевірити картку,, чи нарахували мені лікарняні на роботі... краще б не дивилась... нарахували, але смішну суму, вистарчить хіба що на роди і ліжко купити старшим, як ми запланували... :sad: а далі як жити??? Чоловік крутиться як може, але що таке на сьогодні 2000 з маленьким хвостиком? :sad:
    Буду оформляти субсидію, однозначно! (заодно запитаю на роботі, може вони лікарняні поділили на 2 рази? хто знає, чи таке могло бути?) :sad:

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Лікарняні, то ви маєте на увазі родові? Бо в нас на роботі дають, так звані, родові. То при зарплаті 1400грн, моя співробітниця отримала 8000грн родових!

18. dieSonne

прийшла і я у жилєтку:girl_devil:. Буду жалітися на міль:aggressive:! Сьогодні зранку беремо з шафи чоловікового шерстяного светра, а там дірка на дірці, все поїли, навіть зашивати нема що:eek:. Перед заняттям на стіні біля стелажа побачила величезну міль, я її хлоп:tanksmile:! А під час заняття, даю діткам пташок годувати пшоняною крупою, яку ще у вівторок перебирала і досипала свіжої, дивлюся, а майже у кожній мисочці - личинки і сліди-залишки господарювання тої зарази:ireful:. Чим її витравити, вже й не знаю. Бачу що ті рейди, нічого не допомагають, бо вся шафа в тих антимолях, а воно, зараза, пролізло і їсть собі:girl_mad:.

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

20. dieSonne

Статус теми:
Закрита.