Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. allusya

allusya Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

а я сьогодні зранку встала і зрозуміла, що хворенька: насмарк страшний і слабість, до середини дня температура виросла до 37,2. Ліки ж пити не мона, лікуюсь народними методами, шоб малятку не зашкодити :girl_cray:

2. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

прокинулась зранку перекошена на один бік, тягне мені м"яз під правою лапаткою аж під груди, годі повернутися :sad: чи то я так незручно спала, чи що- сама не знаю... ще і чоловік рано на роботу пішов і до 8 вечора його не буде... а так хоч би якийсь масаж трошки зробив...:sad: Хоч плач.. таблеток не можна, сама собі там не потру... спробувала зарядку зробити- не дуже допомагає, зігнутися годі :sad: :sad:

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

сумно якось...і життя якесь дивне... щей тільки,що почула від нашого знайомого,
    який був свідком страшної аварії,на В.Великого молода дівчина збила на смерть молодого хлопця на велисопеді-(син священника),
    хоч незнаю його,але так мені жалко його і його сім*ю...
    отаке життя...плануєш щось,живеш заради чогось...а в одну хвилину все обривається...

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

нє,ну це ж треба...Нема води і все...третій день...І всі розуміють,що як нині не зроблять,то все,капут, вихідні без води.... А в нашій любій академії,звідки нам вода і йде,ніц не кажуть.лиш-ой не знаємо, там серйозна аварія.А мені то що до того? Гроші ми всі платимо,а що за то маємо? доказувала мені нині тьотя,що їм теж не солодко без води і навтіь гірше як нам.Та ви що,кажу їй.Ви собі посидите на роботі і додому підете, а ми-то вдома,посуд,самим помитися.зла я....

5. Darcy

Darcy Well-Known Member

Люди, не повірите, що зі мною сьогодні сталось 2 год тому! Я досі сама не вірю...
    Я провалилась в каналізаційний люк на перехресті Хімічна-Чорновола!!! Досі в шоці, щоправда, провалилась, дякувати Богу, не цілком, а тільки до колін, чи як, тобто, ногами затормозила. Причому, люк буз закритий. Я зазвичай обходжу люки, а то було темнувато, ще й листя лежало, то й не помітила. Стала на кришку скраю, а кришка перевернулася... Я досі в шоці... Маю тепер на лівій нозі спереду набагато нижче коліна вееееличезну гулю-синяк з раною до крові (десь діаметром більше 10 см), і на правій нозі на стегні вище коліна збоку синячище ще більше, ніж внизу...
    Добре, що зі мною йшов друг, котрий мене зразу витягнув, закрив той люк якось дошкою чи чимось там, що лежало збоку...
    Я як підняла штанину і побачила ногу, кров, то мені ще гірше стало.... А ноги просто в тому місці досі не чую.... Добре, що мала вологі салфетки, лейкопластир....
    Штани чорні стали всі сірі, витирала вологими салфетками, бо стидно в маршрутку було зайти. Та поки додому заїхала, штани знову сірі стали. Ну штани - це фігня, а от як мені з тими ногами побитими тепер завтра рано на аеробіку йти? Пропускати зовсім не хочу.
    І що тепер робити? Їхати знімати "побої", брати "свідка" і в суд на комунальників? Сумніваюсь, що це щось поможе....
    Це ще я мабуть дуууже легко відбулась, що не впала повністю в люк і нічого собі не зламала і не звернула!!!
    Вибачайте за словесний потік, не могла не написати, бо емоції переповнюють мене через край! Ще й нога шалено болить :sad:
    Так що комунальники - рагулі!!! Люди, вважайте на люки, а особливо - на закриті!!!

6. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А я так заскучилась за нашим рідним містом, що вже не можу витримати.... так хочу додому!!!!! :cry:Тиждень назад поїхала у відрядження в Одесу. Радості моїй не було меж, бо потрапити "на халявку" в Одесу та ще й взяти з собою дитину - це супер. Але чомусь цього разу мене Одеса страшенно розчарувала...Ніхто, абсолютно ніхто не говорить українською:eek: Ні, ну я знала, що тут ніколи не говорили українською, але чомусь думала, що за роки незалежності хоч щось змінилось.. але де ж там! Як говориш українською, то на тебе відразу такі очі:eek: і повне нерозуміння того, що ти намагаєшся сказати. Ну мова, то ще таке. НЕ знаю, чи то я така везуча, чи що, але повсюди трапляються лише злі і недобрі люди. Якісь всі такі агресивні, всі з "пантами:bazar:": їхали маршруткою - водії злі, сварливі (там ще дуже цікаво проходить сам процес оплати. Оплата при виході і ти називаєш зупинку, де потрібно зупинитись.Мало того, що їду,як то сліпе кошеня, не знаю дороги, то ще й всю дорогу думаю,як би то не прпустити знайомий магазинчик і вчасно сказати про зупинку, бо як невчасно, то тебе починають "бакланити" всі і пасажири і шофер!). Їхала трамваєм - кондукторша - просто термінатор якийсь!!! Кричить, штовхається в напівпустому трамваї. Дівчата - це просто жах!!!! Такої агресії я в нашому місті не зустрічала!!! А ціни на все - це просто:khomyak: А ще й на кожному кроці тебе кожен хоче обманути, нажити на тобі все, що можна:girl_mad: Словом, я в шоці! А машин скільки, рух шалений, шумно, брудно.... ну просто жах!!! Як я люблю свій Львів!!!! Як я хочу до Львова!!!!!:girl_cray:

7. zetta

zetta Well-Known Member

Мадленка)) не шокуйтесь... весь схiд такий. В них навiть менталiтет iнший... (дуже дуже на Росiю схожий... нажаль.

8. Bonita

Bonita Member

9. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

маю приклад - Харків (вчилась там 5 років), українську на вулиці можна було почути, але напевно тільки від студентів із заходу
    я зажди спілкувалась в Харкові укр.мовою (рос. мову теж добре знаю) і ніхто мені такі очі :eek: не робив, все вони добре розуміють
    українська мова цінилась в НЮАУ, всі на семінарах і екзаменах відповідали тільки укр. мовою (рос.мовні викладачі нам говорили - що це за юрист, який не знає державної мови)
    в ОНЮА теж відповідають на екзаменах на укр.мові, хоч лекції ведуть на рос.мові (друзі вчились/вчаться)
    так що не забули нашу укр.мову на сході:girl_smile:

10. simona

simona Well-Known Member

а мене коліжанка підвела, домовились йти робити фото, а вона на звязок не виходила, обідно і неприємно:umbrage:

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми ніяк не можемо виздоровіти. Малий вже тиждень хворіє, а лікарка сказала, що хворий ще і на наступний тиждень сидіти дома. Бідний мучиться, спить зле...

12. Jasmin

Jasmin :)

Синуля таки захворів... горло червоне, температура впевнено піднімається вгору.... Так його шкода, лежить такий сумний та нещасний.... і школу не хочеться пропускати :sad: Ех....

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

видужає ваш синуля, все буде гаразд. Ми теж у п ятницю прихворіли з горлом, доводиться пропускати школу ( перший клас) ( малий як почув від лікарки, що ще у понеділок у школу не піде, сказав, що "вона собі як хоче, а йому треба у школу"). Уже третій день на полосканнях- промиваннях.Нам виписали таку схему полоскань ( дієву) : на 05, скл. води 0,5 ч.л соди+ солі+ 5 крапель розчину люголю. Після такого полоскання- інгаліпт. І суміш "Елікасол" ( трави)- полоскати цим , після чого таблетку "Септефрілу". Полоскати можна скілька завгодно разів, а Інгаліпт та Септефріл чергувати, щоб виходило по 2 р\день кожного. А ще ми ніс постійно мусимо капати , бо і там набряк відчувався. Ось так. До речі, зараз купа дітей з тими вірусами. У приватної лікарки викликів море.А школа, як і садок- "замкнутий простір"

14. Jasmin

Jasmin :)

І ми у першому класі.... Нічого, школу наздоженемо. Основне, щоб здорові були :)

15. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Вчора померла моя бабця на 95 році життя, незнаю чи через те, що я далеко і не бачу її неживою, чи через те що усвідомлюю, що для неї останні дні були більше мукою ..........якось я не відчуваю суму, а лише якусь пустку на душі.
    І в памяті вона в мене здорова і усміхнена, завтра їду на похорони.

16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Сиджу на роботі. У вусі стріляє, за вухом болить, навколо ока болить, півголови болить. До лікаря попаду тільки на 17.00. Так хочеться просто тупо розревітися, а не можна - повна кафедра народу.
    Мала уроки робить цілий день. Крутиться, шмутиться, а ще то подивитися, а ще то, а ще то... Два рядка написала - і перерву вже хоче, сидить кукає над тим зошитом. Вчора муж на карате її повів - наступне заняття в п"ятницю, а воно няває цілими днями: а коли на карате, а коли на карате, хочу там бути цілий день, не хочу до школи...:girl_emo:
    Погода собача. Вітер, дощ, ніц ся не хоче... Ще й вдома інтернету нема - муж продав нормальний модем, а взяв старий від когось, треба ремонтувати. За принципом "Віддай маму дяді, а сам іди до бл...і". То ж маю нет тільки на роботі. До вечора.
    Дурдося.:girl_devil:

17. Vittoriya

Це якийсь певно не мій тиждень...Води нормально так і не дають..Тепер у нас вода по графіку-зранку кілька годин і ввечір,бо у них аварія і вони там ніц не роблять.Так ще й заявили,що якщо прорив десь біля нас,то ми маєм самі за свої кошти то зремонтувати...А ще зуб мене дико болить,вже другий день.І то якимись напливами,то схопить так,що неможливо терпіти,а за 10 хвилин вже попускає.До лікаря запислаася аж на четвер,а як то дотерпіти..:sad: якийсь дурдом... а ще вчора на роботу спізнилася і втик дістала,хоч там не одна я запізнилася.але чомусь так є...І саме головне,що спізнилася я буквально на 5 хвилин,бо з нашими маршрутками,а ще й води не було,добре.що криниця рятує...тепер буду виходити за півтора години..інакше ніяк..

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

19. Vittoriya

в тому й проблема,що у нас вода не від водоканалу..:sad: А від академії управління,тут в Брюховичах...

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А на мене осінь щось погано впливає. Не можу пояснити чому мені в цю пору завжди сумно...Вродь і страшного нічого не сталося, але найменша неприємність сприймається мною як трагедія. Сумно, просто сумно...Одне нерівне слово в мою сторону і я реву. На додачу палець нарвав і болить шалено, ще й Ромік поставив синяк мені а груді...

Статус теми:
Закрита.