Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dominika

Dominika Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

мушу вам сказати, що ваша ситуація не виняткова, і таке відбувається в багатьох. Колись прийняла для себе рішення, що не буду покладати на людей якихось особливих очікувань, зокрема, очікування позитивного ставлення чи надмірного співчуття. Так значно легше... Коли розраховуєш лише на себе, менше розчарувань, нажаль...

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мій малюк захворів. Я сиджу з ним на лікарняному, а мала на завтра важливу роботу.
    Але головне, щоб виздоровів!!!

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

ми приєднуємось до вас. свої 2,6 рочки святкуємо з охрипшим горлом,температурою і кашлем...але здоров'я дитини важливіше за все

4. Mavra

Mavra New Member

Зверніться в ДАІ, я впевнена, що вони повинні зареєструвати це. Травма в маршрутці і ще й поїхав, коли пасажири виходили. Це справді жахливо, після такого відчуваєш себе, товаром за 1.75 грн.

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

http://dai.lviv.ua/Kontakti_15.html тут є контакти до ДАІшників. До нас ставляться так, як ми це дозволяємо. Одного водія покарають, 1000 будуть боятися

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

Ще можна в управління транспорту та зв'язку ЛМР звернутися.

У салоні кожного маршрутного транспортного засобу повинен бути номер телефону підприємства, яке обслуговує маршрут, Управління захисту прав споживачів, та „гарячої лінії" управління транспорту та зв’язку.

* Якщо такі номери відсутні, то необхідно записати державний номерний знак цього маршрутного таксі і з допомогою працівників ДАІ або в Управлінні транспорту і зв'язку міської ради дізнатися, яке підприємство розпоряджається цим транспортним засобом.
    * Для покарання порушників законодавства потрібно написати скаргу з детальним описом правопорушень, зазначенням номера машини, дати, коли були зафіксовані порушення. Скаргу можна подавати в Управління транспорту і зв'язку чи Управління захисту прав споживачів.
    * Контроль за дотриманням угод на перевезення здійснює управління транспорту і зв'язку Львівської міської ради, тому його працівники мають повноваження здійснювати перевірки за фактами, наведеними у скаргах пасажирів.

Поскаржитися на незадовільну роботу можна в:

* Управління транспорту і зв'язку: вул. Сахарова, 2, тел.: +38 (032) 261-55-66,
    * Управління у справах захисту прав споживачів: вул. Чайковського, 20, тел.: +38 (032) 261-36-03

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Говорила з подругою, яка працює в ДАІ. Вона сказала, що треба написати заяву в управління ДАІ у Львівській області.
    Детальний опис у вас вже готовий, звідси скопіюєте :girl_wink:

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

Ой минулого тижня чоловік захворів, а тепер я :sad::sad: а всуботу треба йти на весілля, а на наступну у нас...лікуюся посиленими темпами...

6. slobodianka

slobodianka Member

Блін, а мені так погано-єлі по світі ходжу! Наше маленьке ще не повністю кальцію на кісточки взяло і вирішило добрати-от мене і всі зуби з дірками почали нестерпно боліти. Вчора ходила до соматолога-поставив якісь ліки-тепер крім зубів голова розколюється, хоть вовком вий! :girl_cray:Вже дві ночі нормально не спала. :sad: А ще десь простудилась, а треба речі збирати, бо переїжджаємо на іншу квартиру, а важко. От так і існую-лежати не можу, ходити аналогічно! Що за фігня?:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

Не переживайте, до суботи ще є час. Обовязково виздоровієте-обоє!!!:)

7. Esma

Esma Member

А я сиджу в тихенькому шоці...
    Погодила я з начальником відпустку, віднесла в кадри заяву.
    Сьогодні заява дійшла до директора і він сказав,що у відпустку я йду не вчасно і не відпросилась в нього (до слова: я не належу до його підпорядкування),тому він не підпише.. В мене вже все заброньовано і гроші на 100% заплачені...
    От завжди всім розповідала яке у мене керівництво хороше...одного все таки точно перехвалила :sad:(((

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

можна піти на "лікарняний"... Якщо шеф не відпустить

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

по-перше..сльозами горю не поможеш. хвороба чоловіка і вашої дитини є не що інше,як наслідок ваших думок,образ,того як ви живете і про шо думаєте.(гляньте в інтернеті книгу Валерія Сінельникова "возлюби болезнь свою"-там про такі випадки як ваші багато написано).
    по-друге,ми живемо теж не самі а з чоловіковим батьком і старим дідом.спочатку теж було ой як важко.змінила своє ставлення до ситуації, "забила" на то всьо і стан наш став легший і питання про те,щоб розїхатися постало :) чим більше ви зациклюєтеся на проблемах,тим глобальніше вони до вас повертатимуться (кажу з власного досвіду).
    навчіться шукати усюди позитив,навіть коли 99% негативу-зацикліться на 1%позитиву і його стане більше;) мені помагали форумівки ;),зустрічі з знайомими,з новими людьми.старалася поменеше часу проводити в хаті,читала юмористичні сторінки,вязала."запросіть" до себе в життя хороші події,і у чоловіка найдеться заробіток побільше,і батьки подобрішають...перевірено ;)
    Радості ів ам побільше і миру у ВАШИХ СЕРЦЯХ!

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я сьогодні помагала у Катіній "до-школі", і дуже дуже розстроїлась, нічого мене не може втішити. Коли тиждень назад лише троє дітей були хворі (двоє кашляли і одна з соплями) то цього разу вже 50% дітей (всього 15) були хворі, кашляли і я бачила засохші соплі на носі. Катя моментально захворіла після минулого вівторка. Ми й пропустили клас у четвер. І Христинка захворіла. Я вже просто в розпачі з тими хворобами. Невже неможливо виростити дитину щоб не хворіти постійно? Я вже й сама почала з того всього кашляти. То капєц просто.

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Брали мені сьогодні в поліклініці кров з вени на RW,а я ж на милицях,котрі спираються на згиб ліктя.То в мене потім на коридорі така кровотеча з вени почалася,що кофту можна викинути... і слава Богу,що я з братом була-він побіг до медсестри,вона наклала пов"язку,тепер маю синець від зап"ястя і до майже передпліччя+на милицях дуже важко так ходити...

12. Siania

Siania Love Life

В мене біда! В кабінеті вже другий день час від часу чути неприємний запах :sad: Прибиральниця сьогодні прийшла - порадувала мене - що це миша розкладається! Нікого нема, а я боюсь її шукати, бо не зможу в руки взяти:girl_cray:

13. natka75

natka75 Well-Known Member

14. Siania

Siania Love Life

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

16. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

17. anka

anka Well-Known Member

в мене колись була далеко не така гостра ситуація- водій в моїй присутності нахамив старшій пані, а я йому зробила зауваження- він визвірився на мене, почав мені "ти"-кати, нецензурщину вживати. Я записала номер маршрутки, зателефонувала в кілька фірм, які займаються маршрутними перевезеннями, з"ясувала, до якого належить даний маршрут, зателефонувала туди і запитала в секретарки "куди писати- Вам, чи в захист прав споживачів?" "Нам". Я і написала лист, описала події, вказала дату і номер автобуса... через кілька днів мене ввічливо запросили на ту фірму на розмову. Запросили на вівторок, здається, а листа вони отримали в попередній четвер- з п"ятниці зняли з маршруту водія, про якого йшла мова. На вході до начальника на мене чекав той цілий шофер- казав, що 3 дні не спить, що в нього діти, дружина, просив, аби я не наполягала на звільненні (я б такого і так ніколи б не просила). Вибачався, пропонував гроші. Я з незворушним обличчям запитала, чи йому б сподобалося, якби його жінку так обхамили на рівному місці і сказала, що мене гроші не цікавлять. Одним словом, після розмови в керівника дядьо ще кілька разів вибачався, дякував що не наполягала на звільненні, потім пропонував за це виставити в ресторані ітд. Думаю, для нього то стало нормальним уроком.
    Начальником виявився досить приємний чоловік і казав, що побільше б таких пасажирів, бо та шоферня на голову лізе.
    А мій дідусь колись за те, що його випхав шофер з маршрутки через те, що дідусь не платив, а мав посвідчення (дідусю 85 років-ветеран, учасник бойових дій, інвалід війни...) скосив з шофера здається 500 грн:) Він вважає, що на людей найкраще діють грошові покарання.
    як висновок- на них є вплив і його треба використовувати.
    напишіть скаргу!!!

18. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В нас вже другий день аврал, в малої сопельки рікою та температура, вона спати не може, що 5 хвилин будиться та плаче. Чим вже тільки не капаю носик,нічого не допомагає. В результаті ми цілий день та ніч на руках, добре, що хоч молочко їсть, бо іншої їжі взагал до ротика не бере. Вчора собі напланувала багато всього, попросила маму побути з малими, а тут...........
    Вже не дочекаюсь, коли малеча виздоровіє, бо вона мучиться а ми всі біля неї.

19. Siania

Siania Love Life

Мабуть що ні...я попросила дати мені двох хлопців робочих. Навіть кота принесли)))
    В результаті ми її знайшли:girl_claping:, аж за шафою! Все треба було забирати з шафи, тепер буду складати:connie_pull-pigtail

20. katrinka

katrinka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.