Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olevitska

olevitska New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

І мені плакати хочться...чоловік таку кашу заварив своєю дурною впертістю, що вся родина пересварилась, згадали одне одному все що можна і не можна... Як те все пережити??? Дивитись на нього не можу...забрати б дітей та піти нема куди...

2. dasha

dasha Well-Known Member

Дурниці. То просто полнолуніє. Тепер багатьом шото плоховато.:bad::suicide: І я сьогодні трохи не в гуморі, але думаю сваритись ні з ким не буду.:shutup:

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

100%! Я вже третій день ходжу як пяна - голова крутиться, постійно почуваюсь невиспаною... дитина теж не в гуморі постійно.. Добре хоч із чоловіком не сваримось! Пересварили вже все що можна...тепер любимся!:girl_flag_of_truce:

4. terezka

terezka котяка-вишивака

а ми похворіли, стан як грипозний, а температури немає... і так тре на роботу ходити, бо хто ж лікарняний дасть:sad: ще й собак захворів, так чай-трави нам, йому уколи і вітаміни, "лазарет" якийсь вдома

5. natka75

natka75 Well-Known Member

от і на мене напала якась апатія, неохота щось робити, літо закінчується, мала б навпаки набратися енергії, а я як "вижатий лимон", прийшла додому, в хаті пустота, моїх нема, а я і сил зовсім немаю щось прибирати,поскладати....не кажу про готувати...сумно, що
    а я сиділа, подзвонила чоловікові і в трубку ревіла, чесне слово плакала навзрид, що чоловік питав від чого в мене така істерика...
    тепер мене попустило трохи....але ж то було

Останнє редагування: 26 Серпень 2010
  6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Незнаю коли це все закінчиться.....................................годину тому помер свекор моєї сестри :sad: :sad: :sad: Ще один похорон....я напевно не витримаю

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

п.с Таня-Панадолка,співчуваю,не бачила твого допису раніше...

Останнє редагування: 27 Серпень 2010
  8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

щойно скинула класнючі Любікові фото на компютер і видалила їх з фотоапарату...а вони чомусь пустими збереглися на компі..нема....ну що за невезуха

---------- Додано в 10:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

витримаєш...я за період з травня 2000 по травень 2005 витримала похорони прабабусі, бабусі і дідуся, коліжанчиного тата, колишнього хлопця, 3-х коліжанок мого брата, свого стрийка,зведеного брата і найгірше свого татка...тримайся, Тань.....

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

10. nora

nora New Member

Пряма маршрутка втікла, прийшлось їхати двома. В одній всі вікна закриті були,маршрутка переповнена, думала не доїду. Друга повзла як рак.В результаті запізнилась на роботу.:girl_emo:

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

їх можна відновити з карточки, якщо важливі

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я така сама мантелепа. Взяла половину знимок, ті що була в столиці і ті що дітиска були над океаном, скинула на комп а з карточки взяла і витерла. Пішла заінсталювала програмку по відновленню фоток, прогнала, знимки вона знайшла але щоб повернути вона гроші хоче. Треба буде напевне нині купити то чудо, бо дуже шкода знимок.

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

Ото вже наревілась сьогодні. Розмріялась, що буду з малим ходити в басейн в "фітнессіті". Всім своїм вуха прожужала, що так класно, нам так зручно туди добиратись і хоч кудись з дому виходити буду, бла-бла-бла. Гроші все літо на абонемент відкладали. Ага, розмріялась... Вони вже всі абонементи розпродали бо їх кількість обмежена. А на моє запитання чому про обмежену кількість в жодній рекламці не зазначено то ще й дурочку з мене зробили типу "а в нас така роздруківка була, а там про це написано". А в мене той листочок вдома є, а там нічого про це не сказано. Я їм передзвонила принципово. На що мені " ну ми ДУМАЛИ, що нам вистачить карточок"... Нема слів.... Мені так обідно... Досі реву потроху...

15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та не розстроюйтеся так.Я і сама на якусь мить розмріялася,що знайшла нармальний спорт.клуб і мені впринципі по дорозі.так я ще й думала,що та сума за срібну картку-1350 гр-то є не акційна сума, а по акції половина з того :girl_crazy: Думала,що візьму навіть по тій повній ціні..Ага...наївна...Але ж то ітак тільки на півроку,а потім прийшлося б платити більше. А якщо ви дійсно збирали гроші,то купуйте тоді по повній ціні. В них ж тільки акційні скінчилися.

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

Ага, платити 450 грн в місяць мені ні фінанси ні совість не позволиять. Вже мій чоловік мене насмішив. Вирішує шо з дому розпродати, щоб на абонемент вистачило

18. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

А мене чуть з малим на орлика в лікарню не поклали:-( підозра на астму:-( проінгалювали, бо сьогодні вночі мав приступ. Казали що як знову вночі схопить- їхати і лягати в стаціонар. Ох, це ті наші алергії. Так боюсь тієї ночі, що жах. Хоч би минулось:-(

19. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Дівчата, капець якийсь!!!!!
    Варила вчора вечером червоний справжній український борщ. Зажарила м"яса, бурячка стушила з морковкою. капусточки, бульбочки домашньої, ...все як має бути! Заправила гарно, томився з 2 години!!!
    Зварився десь о 23 год. Ну куди його, гарячого? Лишила, думаю, до ранку вистигне і поставлю в холодильник. Так зранку і зробила!
    Витягаю на обід (всі вже з ложками і за столом), а мій борщ забулькав:girl_devil:;(;(;(;(;(;(;(
    Стою тай плачу над ним!!!!Мені давно не було так образливо;(
    То для мене така трагедія!!!!Так часто зі мною буває: чи щось дуже постараюся, а воно зіпсується, чи щось дууууже сподобається, а воно візьме і порветься чи поламається!
    Чисте западло!!!!
    У-у-у-у;( ;( ;( ;( ;( (плачу)

Зварю-то інший, але той був воістину особливий...ех ;-(

20. Іруня

Іруня Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.