Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

оно вам нада??? починати ТАК (з ревіння над сорочкою) своє подружнє життя
    не вішайте носа
    зараз накинуться - мама шила, то ж такий день....

2. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

а в мене поламався бойлер і майстер взяв купу грошей-пішли мої гумачки і бафи і нова косметика на клапан до баку і це ще не кінець бо тен треба чистити)))))) А-а-а-а,плачу!!!

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

4. Smorodynka

Smorodynka Member

Якщо ви задумали бути в українському строї, то купіть собі нову вишиту сорочку. За невеликі гроші можна купити досить симпатичну вишиванку

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

6. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

:sad:Щось так заскучилась за своєю кумасею...:sad: Тішуся за неї, що вона на морі відпочиває собі, але так мені її бракує... Скоріше б вона повернулась!!!:girl_in_love:

7. veronka

veronka зла друзя

вчора чоловік в*їхав в Україну, а сьогодні вранці подзвонив, що має ще один рейс зробити, а це означає, що ми не побачимось ще днів з 10:girl_cray::girl_cray:

8. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Старша доця з самого ранку блює. Вчора на забаву приїхала братова з хворою дитиною, яка ще вчора блювала і температурила, а "сьогодні вже здорова". Та якби я знала, що вони будуть, то б не їхала, казала ж, що не буде хвору брати. Ну, але маємо, що маємо, вже пізно, не пронесло. На чоловіка дивитися не хочу, бо маю свиню від його сестри, тільки тазіки встигаю підставляти і меншу від старшої відганяти. Дурдом... Ще вчора мала здорову дитину...

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

:khomyak:на роботу якогось банана приперся шеф:khomyak::cesored:, мав бути аж у понеділок:girl_cray:. День коту під фіст, бо відпочиле шефеня виписало купу ЦУ:girl_feminist:, ще й голова з самого ранку болить:girl_devil:

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

11. Megan

Megan Well-Known Member

А я стала щасливою власницею посудомийної машини. Напевно подумаєте, що це би мала бути вихвалялка....ага.... підключити нема кому.

12. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Тількишо поїхала моя мама в Італію,знов її цілий рік небуде,так сумно:girl_cray::sad:

13. Nana11

Nana11 аспіранточка

Кудись пропала моя лінієчка:girl_cray: а я так хотіла прочитати на ній...1 день до нашого весілля:girl_dance:

14. Seferi

Seferi Well-Known Member

Дівчата,так погано на душі.Сьогодні в співробітниці стався напад епілепсії.То ми з іншою співробітницею заледве її врятували.Чесно кажучи,я думала,що не відкачаємо.А коли подзвонили до її чоловіка,то він спочатку казав відправити її саму на таксі додому,бо він зайнятий.Але після того,як ми на нього нагримали,приїхав.Прийшла додому і так х... на душі:girl_cray:

15. veronka

veronka зла друзя

Megan,

16. amurka

amurka New Member

як мені погано!!вечером тиск верхній був зависокий,а нижній занизький і голова боллі,а в ночі темпер. піднялась до 39 і руки ноги німіють....мама казала шо то отравлення може бути..
    а малявці сьогодні рочок,а я їїї підняти навіть неможу...капець повний...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    п.с.вибачайте за помилки,але нормально зараз несоображаю(((

17. рижик

рижик Well-Known Member

і мені зле... теж вночі піднялась температура, правда невисока, тушнило, живіт кололо, зараз вже більш-менш нормально, але ще ослаблена. Мамі день перед тим зле було, а мала ще в неділю рвала... Шо то за біда..певно якийсь кишковий грип...:girl_sad:

18. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Не люблю жалітися,але вже просто не маю сил...накрилася моя поїздка в Карпати мідним тазіком(і відповідно остання можливість відпочити десь за Львовом).І все через мій довбаний організм(вчора почалися КД -угу,знали гади коли початися)Конаю другий день підряд,з"їджена майже ціла пачка обезболюючого..Ще й начиталася про полікістоз....Одним словом,невесело...

19. natka75

natka75 Well-Known Member

сходили ми зранку, по запису, але там черга була і без запису, добре що маленьких дітей медсестра викликала і ми довго не чекали....записались на операцію, орієнтовно аж на початок жовтня,раніше не було можливості у лікара, тепер буду два місяці думати і накручувати себе, або ж налаштовуватись на позитив і шукати ще якусь дод.інформацію.

20. kati

kati Well-Known Member

тільки так! Наталюська все буде добре! ти була в чудового лікаря, який порадить якнайліпше, не накручуй себе , бо так зЇстись можна...а ми тебе тут завжди пдтримаєм!

Статус теми:
Закрита.