Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

мо до лікаря таки зверніться?

2. Gala

Gala Well-Known Member

Сьогодні вже мама моя взялася за лікування,як до завтра не буде покращення,то піду до хірурга....не можу собі сама ради дати з ранкою.

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

мені теж видається, що два тижні достатній термін для самолікування, щоб вже й до медиків звернутись. я теж така "рєзва", як до лікарів треба, але 2 тижні - таки заогого!

4. Natalia

Natalia Well-Known Member

А у нас погодка - не позаздриш. Ллє і ллє. Настрій до нічого. Що за літо? Ще й відпочинок не світить цього року... І якщо нічого не зміниться в нашій економіці (або в нашій з чоловіком головах), то і наступного... :girl_sad:

5. нталька

нталька Well-Known Member

варто таки до лікаря, бо швидше за все, якщо до сих пір гноїться там є якийсь сторонній предмет.

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

настрій зовсім зіпсований..де то я прогавила,що у Маркусика заклало ніс і тота гадь лізе йому на груди і він захлинається/кашляє.....певно,в ту спеку десь протягнуло моє остійно голе мале
    п.с. йду плакати...мнітельна..ввесь світ мені опустився....а кажуть,що діти на ГВ не хворіють....

Останнє редагування: 27 Липень 2010
  8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

йой... завтра результати - переживаю страшенно... ніби нема чого - то ж залік, по ідеї тре 51%, не думаю, що я з англ не змогла б стіки набрати та все ж.... я буваю ще той валянок!
    і в Бімця біля очка якась язвочка, та ще й виросла яка дивна гулька, а нині кровить - видно десь здер....

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

10. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я вже другий раз за 3 тижні захворіла на ангіну:girl_cray:. А в суботу маю іти на весілля.

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

До суботи ще довго, до весілля заживе. ;)

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

то аврал((((
    на запрошення документи подали ще в травні, а його досі нема! і поляки кажуть, що буде нешвидше 8го серпня!! а що нам з того, як нам до 14го треба вже візу мати???:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_flag_of_truce: один з нас має робоче запрошення, інший теж таке може зробити... а ми двоє студенток??

13. TASJA

TASJA Well-Known Member

В малого вже четвертий день пішов як висока температура. А за компанію і у мене горло почало боліти. Себе не шкода, а от за малого серце болить, цілу ніч не спала - слідкувала як він.

14. Уляночка

нема нічого гіршого для мами,коли хворіють дітки..настрою нуль, коли дивишся,як тому янголятку важко дихати...в нього і так носові ходи вузькі,бо вічно мені хрюкав,а тут ше та зараза...п.с.дівчатка,дякую усім за пп і коменти в підтримку..я знаю,що то дурниця соплі,але ви ж знаєте мене..ну беру усьо до голови і накручую-накручую себе

15. Natinka

Natinka New Member

Моя Вікуська сьогодні зранку встала хворенька. Горло так затягнуло їй - хрипить і закашлюється від того. :girl_sad: А в суботу вже на море треба їхати. Не знаю, що робити. Добре поки що температури немає. Може полегшає. Вона так вже тим морем марить...

16. Fleshka

Шось мені нинька невесело. Горло болить, зуб мудрості лізе, десна понапухали, писок ниє, голова розколюється, очі злипаються. Ще й в Ромка соплі рікою, капризує, засинає годину, а крізь сон плаче постійно...До того всього мала зустріч з клієнтом, дурними питаннями нагрузив. Йой, і то ше тільки ранок...
    А! і ще, на сімейній раді одноголосно (тобто тільки один голос був) вирішили, жи на море того року не їдемо, інші плани на капітал. А в мене ще надія горіла десь глибоко в середині.

Останнє редагування: 28 Липень 2010
  17. Уляночка

я щойно зняла з возика дощовик (він біля підїзду прищіпнутий), а дивлюсь, що з району ринку Южний такі чорнющі хмари, що, певно, доведеться бігти за возиком і таскати на 3 поверх...і шо...плакала наша обідня прогулянка...

18. Fleshka

Во блін, а ми так і не гуляли толком...так і не встигнемо. Нє, ну шо за день!:girl_mad:

19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми теж тікали від тих хмар,але вони кудись в центр подалися :)

20. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

так це недощові хмарки))))))))))

Статус теми:
Закрита.