Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. rododendronia

rododendronia Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

та так можна і ніколи того чоловіка не мати :girl_haha: як при кожній сварці казати хлопцям до побачення:girl_smile:

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я, власне, щойно вибірково перечитувала тему, щоб впевнитись у великій кількості дописів такого плану))) Натрапила за змістом абсолютно на ідентичне до наведеного прикладу. Реакції від форумлян, окрім подяк, жодної. А ще в когось капуста зіпсувалась - купа ридаючих смайликів, в когось плов не вдався, хтось ніготь зламав. Така от тема - то чого б не поплакатись?))

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:8: а хто ж кричав??хто критикував?коротче,мусолення одного і того ж...Я впевнена,що в malutky все буде добре! головне позбутися отих комплексів, бо вони дуууже псують життя.через занижену самооцінку дівчата терплять виходки всяких придурків.
    А по темі,була щойно в лісі, в бік Рясне.гарне озерце маленьке є там, поїздила я круг нього, а по кущах кульками сміття.............Оце сумно.....Чи ж то важко позбирати сміття і з собою забрати??отак поїли, попили і насвинили під себе...фляшки,стакани пластмасові,все-все...отак у лісі,купами,прямо біля озеро.там ,де ще можливо ті ж люди знов захочуть приїхати відпочити...........І ніби ж дорослі люди,свідомі того,що роблять.Всі ж ми знаємо,що це все забруднює довколишнє середовище.І все-одно лінуємося..А потім так всім дивно,чого то клімат змінюється,чого то повітря доброго нема, вода погана.....

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

знаєте,як хлопець дівчину ображає, що у неї вже комплексів купа,то варто тікати від такого! Знайдеться людина,яка буде цінувати і буде звертати увагу не на недоліки, а навпаки на хороші риси.Терпіти не варто.

Останнє редагування: 21 Липень 2010
  4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а так можна ніколи і не почути, що тобі говорять
    читати треба уважно, а не біг пес через овес (то я плачуся :sad:)

я-мужик :sad:
    то теж з жилєткового

5. rododendronia

rododendronia Member

що саме читати уважно?????????

6. Tanyunya

І я чоловік..:girl_crazy: А мій чоловік - ніби і не чоловік. Йому як почнеш раціонально пояснюувати - гавкає і кусаєтсья:girl_crazy:

7. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

залежно хто за чим сюди приходить
    хтось просто хоче поплакатись, виговоритись і щоб його просто пожаліли і не сприймають поради або вони їм зовсім не потрібні, а хтось приходить дійсно за порадою

чес слово, не розумію дописів, -що тут злі-, -що malutka пройшла бойове хрещення-(до чого тут тема про новеньких?), -що на неї налетіли- (не побачила я це в дописах дівчат, хтось просто пожалів, а хтось дав пораду)...

і мій висновок - malutці не сподобались поради, але вона хотіла їх спочатку почути (а яку тут пораду даш, коли сама проблема і не описана, тільки -рятуйте я вмираю-),тому вона просто хотіла собі тут виговоритись

8. rododendronia

rododendronia Member

Я не говорю саме про цю ситуацію, а в загальному. Більшість пар можуть наговорити зі злості один одному багато дурниць і не приємностей .......... казати до побачення як на мене це не вихід.

Останнє редагування: 21 Липень 2010
  9. Tanyunya

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

malutky, повірте - всі хто тут писав про вашу ситуацію хотіли допомогти. Просто методи різні. Деколи краще пожаліти, а деколи трохи потрясти, щоб зрозуміти, що життя не закінчилося.
    Ви поплачте день-два, а потім - нове чудове життя!!!

11. Tanyunya

Зустрінемось у Вихвалялках!:girl_yes:

12. Імель

13. Vittoriya

залежно ,що наговорив і чому наговорив.Часто ще і дівчина буває винна в тому.У дівчат язичок гостренький, сама ж знаю ;). Але коли хлопець принижує і коли дівчина пише,що у неї вже гора комплексів, то чи варто таке відношення терпіти?так,якщо реально любиш і розумієш,що твоє, треба поговорити,власне такі поради тут і давали... Але ж знаєте скільки є таких хлопів,які відносяться до дівчини,як до шмати..Як до власної шмати,тобто що хоче.то й говорить,може образити,може принизити...Тоді тільки до побачення!

14. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

+ ще я і мої подруги, сестра, в більшості випадків нам треба саме поради, а не просто поплакатись

15. Vittoriya

і я. не люблю,щоб мене жаліли.Краще зрозуміти,а чому так сталося?і з подругами ми ніколи не плачемося..Є якісь проблеми,ділимося і просто висловлюємо свою думку з цього приводу.У кожного по-різному....Але повірте,ніякої злості тут не було...правильно Зорянівонька сказали-методи різні. Мене краще добре трусанути,щоб я далі йшла впевнено,а не розкисала.тим більше ,що в житті стільки всього..і проблем,і розчарувань,горя,але й водночас стільки ж щастя,радості,успіху..Треба то вміти цінувати..мій Коханий як півтора року сидів в Голандії,деякі знайомі так хотіли типу пожаліти-як же ти тут сама7то ж так довго?а як ти йому довіряєш?? А мені того всього так не треба було... Я всім казала,що нічого,такий етап,зараз порізно, потім будем разом, довіра у цьому не вимірюється.Я на 100% впевнена у ньому

16. Імель

йо-йой
    а ж нащо стільки знаків питання?
    нєрівшкі здають? ;)

прошу вловити послідовність і дочитувати з початку і до кінця, а не рвати, тільки те, що можна перекрутити
    а

17. Nata

Nata Well-Known Member

А ми з собою до лісу ґумові рукавички беремо і великі мішки на сміття - пакуємо то все добро за кимось і викидаємо у смітники :). І не так сумно стає :)

18. rododendronia

rododendronia Member

я не кажу що це вихід :girl_nea: просто інколи важко стримати свій язик і емоції ну не варто ж через це розходитись. Потрібно сісти поговорити , вияснити всю ситуацію. :girl_phone1:
    Ну знаєте я принаймні таких пар що зовсім ніколи не сваряться не знаю, у всіх бувають якісь не порозуміння, то що Ви пропонуєте тут же розходитись.
    Таким чином в майбутньому чекає самотність ....:d64:
    Якщо у Вас з Вашою половинкою не буває сварок , я тільки за Вас потішусь.:girl_tender:

19. Vittoriya

треба буде так зробити. але там просто кууупи громадні сміття.то хіба машиною вивозити...

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

ну тільки ми про сварки imel ніц ніколи не чули,бо людина не робить з кожної суперечки трагедію.У всіх бувають непорозуміння. Ой,скільки у мене було..І сумнівів, а чи то варте того? тут власне і є добре сісти і подумати, а не плакати, і якщо плюси таки переважають, то варто боротися за своє щастя! люди ж усі мають недоліки,хтось більші,хтось менші і для кожного ще ці недоліки по-різному вимірюються.
    Хоча я ще вчора писала, що не варто отак під впливом емоцій робити кінець усьому і ставити хрест на собі...можна таких дров наламати....

20. rododendronia

rododendronia Member

Я з Вами згідна є різні ситуації, є такі що вибачати не варто, а є такі що все ж таки варто розібратись і :kiss:
    і таке буває :girl_blush2:
    таке ставлення звісно що не потрібно терпіти.

дуже шкода, але таке зустрічається.
    Я просто говорила не саме про ці ситуації, є ж різні не потрібно бути такою категоричною. ДОПОБАЧЕННЯ І ВСЕ!

Статус теми:
Закрита.