Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

2. nattsol

nattsol Well-Known Member

в моєї знайомої якось кицька пропала на рік, а повернулася після того, як в підвалі сусіднього будинку виростила трьох кошенят :d25:
    може, не все так страшно :)

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас вже другий день взагалі нема води. І це в таку жару!!! Бо "спеціалісти" з водоканалу помилково перерізали трубу!!!! А нам завтра на весілля! Я вже не говорю про те, що в таку жару хочеться час від часу митись. Я в розпачі....

4. veronka

veronka зла друзя

та жара вимордовує....:girl_devil: і чоловіка на моє ДР у відрядження заслали:girl_sad: і хресна мама моєї Маргоши сьогодні назавжди в Штати полетіла.....:girl_impossible::girl_cray::sad:

5. Масік

Масік Well-Known Member

Доки буде ця несправедливість ??? Мене сьогодні страшенно розлютила ситуація , коли двоє міліціонерів (здається з Шевченківського райвідділу) ходили і штрафували невірно припарковані машини. Так от одна зупинилася , бо в середині була місячна дитьинка і мама хотіла її погудувати , молоде подружжя, середнього статку. Так от їм виписали штраф на 1000 грн , бо вони не так припаркувалися, плюс заїхали на газон. Молода жінка плакала і благала не виписувати штраф, бо вони і справді зупинилися погодувати дитинку , вона ще цицю ссала, так ті , щоб не сказати матом охоронці правопорядку і борці за справедливість , незважаючи ні на що все таки виписали їм штраф, хоче людей зібралося купа і всі просили їх бути людьми , так вони морду "кірпічом". Навіть люди з будинку повиходили і просили їх , та де там до совісті не достукаєшся...Рівно за пів години приїхало новеньке ауді і поставили машину взагалі посеред парку на газоні в тіньку, так підійшла наша міліція чекала , чекала власника , нарешті він прийшов і що ви думаєте ?Власник авто подзвонив кудись ... і все далі за сценарієм

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

[​IMG][/URL][/IMG]

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

Тут вже ""борцю за справедливість" дають вказівки [​IMG][/URL][/IMG] після чого , він поклав трубочку постояв з власником авто посміявся і попрямував далі.

6. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Голова болить немилосердно.капець.

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Бачили-бачили. Найцікавіше, що штрафи за паркування мали би виписувати даїшники, а тут звичайні міліціонери до людей причіпилися, видно, хотіли розкрутити на гроші. Далі на свою голову почали приставати до сина сусідки, який припаркував машину поруч - зпочатку він трохи розгубився, а потім йому на виручку вибігла його жвава і бойова мама; було суцільне задоволення бачити, як вона відчитала те чмо в синій формі. Не знало воно, з ким зв"язалось. :)

8. Mariya

Mariya Well-Known Member

9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

10. Mariya

Mariya Well-Known Member

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ось я саменька, зарилась в ліжечко, ввімкнула вентилятор, ноут, взялася читати Сутінки і чуть не плачу... в дущі таааааааак дусить... щось... то болить самотність... і ви скажете - та де ж ти самотня? друзі, бабця, коханий... стіки всіх і всі тебе люблять... але насправді? нікого поряд нема, навіть коли є....
    мабуть, мені суджено бути без близьких... може карма така? а може просто після втрати мами, яка мала би бути найближчо людиною, мені нема кого втрачати? нема розуміння і підтримки, треба йти далі, я можу і можу сама і навіть все можу краще коли сама і це найпечальніше...

12. allusya

allusya Well-Known Member

При будь-яких обставинах треба залишатись людьми. Я була в Італії, нам треба було припаркуватись (вибору місця не було) і забрати харчі для 40 людей. А там стояв знак, що стоянка заборонена і стояв собі чувачок в формі. Я гарненько підійшла, пояснила ситуацію і запитала чи можна нам на кілька хв. стати і забрати продукти для туристів, він чемно відповів можна, тільки швиденько. А в нас для поняття людяності дуже далеко. В нас даішники виконують чомусь лише каральну роль, а мали б і попереджувальну. Не хочу ображати просто їх, бо і серед них є люди, але мало :sad:

13. Музик

Музик Мартуська

і я до вас пожалітися. так сумно. в нас за місяць весілля. планували робити лише для найближчих родичів. а вчора, коли віддавала запрошення хресному мені прямим текстом сказали що я повинна запросити ще і двоюрідного брата мами, бо ж він образиться. а його я не терплю:girl_cray::girl_cray: - це ще м'яко сказано, він має проблеми з алкоголем, а робити безалкогольне весілля, щоб тільки він не напився і все було ОК я не хочу.:girl_devil: розгубилася і не знаю що тепер робити. ну і позиція мами тут мені теж не зрозуміла "мусиш то перетерпіти, зрештою це лише один день". біда в тому, що саме цей день перетерпіти я не хотіла, то мало бути свято, мало бути так, як ми з коханим його бачимо... :8::8:
    хоча може я все драматизую...

14. Seppy

Seppy Active Member

Чому це Ви повинні??? Це ж Ваше весілля. Ваш день. Запрошені повинні бути бажаними гостями і ніхто не має морального права наказувати, кого кликати, а кого ні.
    Це якраз той з " лише одних днів", який Ви згадуватимете все життя, він повинен бути спланований лише Вами та Вашим майбутнім чоловіком. Все одно всім не догодиш і незадоволені знайдуться в любому випадку. Краще робити свято для себе в першу чергу, а тоді думати за когось, хто може образитись, а може і забути в той же день.

15. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Зле сказали. Треба інакше пояснювати.

Ну як сказати...

Моя донька виходить заміж. Я радію, бо вона закохана, щаслива, бо це справді великий день. Як Ви вважаєте, я заслуговую на радість?

А ще в мене є найближча подруга, з котрою б я хотіла радістю поділитись. Та й сама подруга, котра знає мою дитину від народження, хотіла б бути присутньою.

Не здається Вам, що то трохи і наш день?

Все залежить від того, як ту дитину виховати, і як її навчити робити компроміси.

16. Seppy

Seppy Active Member

Однозначно, з побажаннями насправді близьких людей треба рахуватися, але наскільки я зрозуміла, хоче не мама, а "дорога родина".

17. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Ну, якщо вже наречена така доросла, то хай сама і скаже дорогій родині, що не хоче її присутності. )

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

може й драматизуєте, але я в чомусь вас розумію.Мій тато запросив сусідів і сказав мені про це вже після того... А я тих сусідів бачити ну не хочу ніяк на весіллі...

головне,щоб не занадто.Бо в сестри моєї на весіллі було стільки татиних колег з дружинами, що було просто дивно..Весілля таки молодих.А батьки мають розділяти з ними ту радість.
    Моя мама теж майже заставила мене запросити її коліжанку. Ну добре. я також її давно знаю,я не проти. але та коліжанка має ще дочку а та чоловіка.Вони живуть в Швейцарії.І о диво, якраз на кінець липня вони приїжджають і я маю ще й їх запросити....отут мене вже трохи взлостило, хоч я таки їх запросила. бо наш люд дуже любить ображатися. Як сказав раз о.Юстин-"Наш нарід кохається в жалях. Жаліють себе все життя і до самої смерті".

19. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Коли перед одруженням я складала список запрошених то сама без відома мами (звичайно мама була тільки за) вписала туди кілька найближчих її друзів, для мене це було те саме що вписати і найближчих моїх коліжанок, бо моє весілля це не тільки моє свято і тим паче що "на очах" тих людей (маминих друзів) я виросла, мені й самій було приємно розділити з ними наше із чоловік святкування :girl_yes2::girl_tender:.
    Для мене було основним щоб на нашому весілі були рідні і близькі люди, котрі дійсно із радістю розділили наше свято, а не ті котрих я бачила 20 років тому:girl_wink: або взагалі про яких я тільки чула із розповідей мами/тата/ бабусі...

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, то капець...я сьогодні втратила такий шанс..:sad:бляха муха, щоб не сказати гірше :sad:((

Статус теми:
Закрита.