Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. arushka

arushka завжди досягаю мети

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

"Дайте стакан води, бо так їсти хочеться, що переночувати нема де:xaxa:" В мене теж якось починався відпочинок з того, що попросили взяти з собою людину (бідна, немає з ким поїхати, буде сама по собі і не буде заважати....), яка в результаті диктувала всім умови 2 тижні.
    Якщо з сестрою погані стосунки, то краще взяти собі ділянку з буряками і обробляти, ніж заплатити гроші за відпочинок і нервуватись .:crazy:

2. Oriana

Oriana Well-Known Member

В мене сумна подія - мій найгарніший котик на світі Мурчик загинув.:sad::no: Збила машина... Як подумаю який він великий, красивий, мужній і водночас такий ласковий та ніжний, що хоч до рани прикладай...:no: І такої краси не стало... Погано меніі недобре на душі... Він такий рідний мені був...:sad:

3. Savchenko

Savchenko Member

а в мене катастрофа!!!!(((Поставили вступні іспити на магістратуру 27-го червня, а в мене розпис 27-го в мене вдома і якщо мене не буде заяву анулюють, а без свідоцтва про одруження нас не повінчають першого серпня, тоді і весіллю капець(((А ще студентський мій тю-тю не діє і тепер щоб подати документи просиділа в Львові тиждень, зробила медичну довідку і думала подам заяву і поїдудодому, та де там мушу приїхати або чекати 15-го поки дадуть диплом, щоб вписати номер в заяву, заяву треба подати до 17-го, 24-го нам на сповідь і причастя і 27-го знову в Львів на вступні, а квиток в одну сторону 45 грн:girl_cray:

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Ви у Франка вчитеся? наші студентські діють до 1 вересня (якщо Ви його раніше не губили і не переробляли) 100%

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

я теж там же ж поступаю)) і точно знаю, що іспит не буде весь день... за кілька днів буде розклад - подивитеся на котру годину іспит і сплануєте собі день, чуть в часі все посуните

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

а це навіщо? Ви з іншого вузу у Франка поступаєте? не знаю, на якому Ви факультеті, але в нас (економічний) сказали, що нема потреби робити ті довідки, бо вони їх мають ще з поступлення на перший курс.

У Вас була зустріч з деканом? нам наш отак все гарненько пояснив

5. Savchenko

Savchenko Member

в деканаті ніц не сказали про перелік навіть документів а коли ми зробили ту довідку сказали що це якщо поступаєш з іншого міста((
    а ви не дивилися дату закінчення дії, в мене по 30 червня 2010 року, а на 5-ий курс новий видають(факультет міжнародних відносин)
    навіть якщо буде на 9-ранку, то в мене прямий поїзд їде в 5 ранку а їхати 6 годин, а якщо електричкою на 10.00 то вдома буду лишке пів сьомої вечора(((тобто не встигаю ніяк((:)girl_cray:

6. Consuelo

звісно двилися))) у всіх нас в кого він з першого курсу - до 1 вересня 2010 року, і на тому ж декан наголосив
    еммм... може пропозиція дорога (не знаю, куди їдете) - але може літак? або автобус, а не поїзд? і тоді розписку перенести на вечір

або на 2 дні раніше не можете перенести розписку?

7. Savchenko

Savchenko Member

а в нас до 30 червня нажаль(((
    в нас автобуси такого сполучення не курсує хіба з великою кількістю пересадок,а літак хіба кукурузник посадити на мому селі)))
    а так можна не знаєте?

8. Consuelo

ну в мене наразі навіть мои про розписку не було ще))) подзвоніть, поясніть ситуацію, зрештою, коробку цукорків пожертвуйте... думає це легше, ніж перенести іспит

9. Savchenko

Savchenko Member

тепер думаю треба цю тему у вихвалялки, тільки що мама дзвонила завтра має зі знайомою побалакати може не в райцентрі розпишуть а в селі сусідньому тільки заяву заднім числом напишуть і розпишуть 24 - го коли ми на сповідь приїдемо))

10. kati

kati Well-Known Member

дівчатка [​IMG][/url]

Останнє редагування модератором: 7 Липень 2010
  11. Seppy

Seppy Active Member

Як важко втрачати близьких!!! Сьогодні померла моя кохана бабуня Павлінка.

12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Затопило нам хату....у вітальні,спальні і на веранді вода тече прямо зі світильників...плакали наші нещодавні ремонти....маєм сьогодні "справжнього івана купала"....а на перекриття горища і даху зараз явно "не нашкрябаєм"...

13. rododendronia

rododendronia Member

Співчуваю Вам!

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Цілу ніч не спала... Вчора дуже сильно посварилися з чоловіком, думала, що вже все. Якось взяла себе в руки, поговорили...виявилось, що він, бідненький, приховував від мене те, що на нього "хтось" морально впливає (це на рахунок наших судів). Йому наговорили таке, що я ще досі заспокоїтись не можу: буцімто, як наш синочок виросте, він-мій чоловік, вже буде дитині не потрібен, дитина потребує бабусиної (зауважте, що тільки бабусиної) підтримки, допомоги, виховання... Наговорили, щоб він не допомагав мені в судах, щоб не витрачав гроші на адвокатів... бо бабуся, як надумає дитину забрати, так і забере. Він звичайно, відповів, що тепер найме ще сильніших адвокатів, і дитину нікому не віддасть, але певний сумнів в голові в нього закрався... Плакали вчора двоє, я бачу, як він нас любить, а малий... він його просто обожнює. Не знаю, як це все буде, живемо в постійному страху.... вже от-от дитина в садочок має йти, а я боюсь, що його заберуть, і я навіть знати не буду:sad:
    Вибачте, що так з самого ранку розпускаю сльози... просто потрібно було виговоритись

15. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Зорянка тримайся, ми з вами і молимося за вашу сім"ю. Все неодмінно буде добре, (в тебе величезна підтримка на форумі) тільки треба вперто іти до своєї мети.
    І правильно зробила що написала, людині завжди потрібно щоб її вислухали, ти не сама в своїй біді, пам"ятай і знай це.

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

от і я сюди! Вже другий тиждень в пошуках роботи чоловікові і ніяк. Здається, що без знайомст нікуди навіть тикатись не варто. Дзвонимо, ходимо на співбесіди і у відповідь тишина. Чоловік ходить без настрою, розуміє, що довго так тривати не може, потрібні будуть гроші, а з своїм діагнозом на будь-яку важку роботу пертись категорично не можна. В мене через те вчора знову тахікардія була. Ось такі сумні справи......

17. arushka

arushka завжди досягаю мети

А я вчора вирішила бути трохи мудрішою, дочекалась чоловіка з роботи, приготувала вечерю, спекла пляцок з яблуками (що вже само по собі подвиг, бо пекти не люблю).
    Сюпруг прийшли з роботи, втоптали вечерю, пів братванки пляцка, зіпсували мені настрій і пішли спати. Сьогодні навіть до кухні не підходжу, бо з таким настроєм тільки продукти зіпсую.

18. Seppy

Seppy Active Member

Сумно, не хочеться нікого ні бачити, ні чути. Не можу дати раду почуттям. З одного боку тішуся, що бабуня вже не мучиться, бо дуже зле їй було. Ніразу, до самої смерті не пожалілася ні на біль, ні на незручність. все життя просила в Бога легкої смерті, а не отримала... Мама нарешті спить вночі. Чому худоба, яка вбиває, гвалтує, краде, живе і помирає в повному спокої? А вона пережила війну, переселення, жила в бідності, бачила смерть чоловіка, сина, отримала страшну хворобу і в муках помирала. Я щодня їй дзвонила, розповідала, що купила, кого бачила, хто дзвонив - а тепер нема кому розказувати, навіть про те, як багато людей прийшло з нею попрощатися, всі були щирі, пів Сокільників зійшлося і молоді, і старі. Всі її любили. Написала для священника, від душі, переповнена емоціями, прощання, а він - як викладач в школі, на одній ноті, сухо... Вибачайте за поганий настрій...

19. галичанка

галичанка Well-Known Member

А ви пишіть нам про свою бабцю i пам'ять про неї буде жити! З якого саме селе вона перeселена? Mоя прабабця також була переселена...

20. Seppy

Seppy Active Member

Біля Томашова, у Польщі є село Пасєки. Їх з батьками перевезли у Запорізьку область, у село, звідки були вивезені всі німці, а треба було комусь годувати "родіну". А вони через рік втекли, хотіли додому, а вдалося лише до Львова, далі їх не пустили.

Статус теми:
Закрита.