Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Angel

Angel Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

сиджу і ржу.....та ти шо))) то якось так нечайно вийшло,ноги тулуба не тримаються:girl_crazy:

2. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мда...Я то думала що то зимою бувають трафунки, а то літом... Три тижні тому і я пережила подібне - вирішили з чоловіком увечері прогулятися, отут і, на останній сходинці, сталося... Якось так сталося, що не розрахувала висоту останньої сходинки і підвернула ногу. Як мені погано стало, неможу передати! Голова закрутилася, знудило, падала в обморок, думала, що вмираю... На щастя без переломів, тільки надірвала звязки, мязи і сильно забила до синяків. Зараз ходжу, не болить, але відчувається дискомфорт.
    Видужуйте Angel! Все буде ок!

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в мене баба в селі два тижні тому впала на подвір"ї, на траві послизнулась, палець набряк великий. Тітка медик, працює в хірургії, наклала їй своєрідну дерев"яну шину. Вперта баб не хотіла їхати на ренген, аж в середу ми її силоміць затягли-таки перелом, літо і на рівному місці((((

4. natorella

natorella Well-Known Member

я одного року так розірвала суглобну сумку вхлам(( на рівному місці - 2 місяці вдома в гіпсі. то багато розуму не треба(((

5. Іруня

Іруня Well-Known Member

І Ви його такого закатареного ще хотіли вести в садочок? А потім разом з іншими мамами будете плакатись, що діти в садочку постійно хворіють... Нема слів.

6. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Він пальчик розгаратав не на кухні, просто в кухні я йому обробляла ранку...

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я Вам співчуваю, в мене теж був зламаний палець на нозі:no:, і теж ходила літом з перев"язаним палецем, я ще тоді в дівки бавилась, і не хотіла з гіпсом ходити.
    Але сам прікол,що я його умудрилась зламати в красовку,я тоді ходила на шейпінг "ТАЙБО" і так інтенсивно все повторяла за тренером,що незамітила лавочки на якій сиділи дівчата,і так смачно заїхала в неї красовком,що чутьби всі не попадали з цієї лавки:girl_impossible:,але я дівчина вперта, і продовжувала ще пригати пів години,щоб не пропускати заняття і не підозрюючи що в мене перлом:wacko1:sad:напевно я була в стані афекту),а потім не змогла зняти красовок в пеедягалці,і зрозуміла що шото тут не то. От така історія,але слава Богу все зрослось нормально,і надіюсь що це був перший і останній перелом в мому житті.

8. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Мій син вирішив розводити кролів ( справжніх, не декоративних).Отже 6 кроликів він щодня годував, рвав їм траву,носив шматочки хліба, а тут вирішив сам накосити трави -взяв маленьку косу(серпанчик)-хотів попробувати, чи гостра- і сходи в крові, ванна в крові і знак на все життя- так гаратнув себе по вказівному пальцю, що просто жах. Але 100 раз говорили - без дорослих коси не брати -але не помогло Добре, що поріз неглибокий.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

просто зранку проснулась обсолютно здорова дитина сопельок не було - так ніби й не було тої нічки...в нього ясна підпухші - може то зуб ріжеться?....

10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

12. Seppy

Seppy Active Member

Ми коли вперше у Туреччину з чоловіком збиралися, то йому на футболі ногу зламали за два дні до від’їзду, а гроші ніхто вже не повертав. От і поїхали на милицях. А відпочинок вийшов суперовий, спокійний. Добре, що готель був з малою територією :girl_smile: На пляж (100 метрів) його возили на маленькій машинці, що для гольфістів. Він на милицях заходив у воду (попередньо знявши гіпс і перемотавши еластичним бінтом), я забирала милиці, він плавав, а потім знову на них шкандибав на лежак. Так що тут нічого драматичного, навіть якась романтика була. Хіба без дискотек.

13. kati

kati Well-Known Member

а то так можна хіба знімати гіпс?
    мому наклали пластиковий гіпс-ото вєщь, без проблем купаєшся плаваєш, плюс такий гіпс вдвічі легший за звичайний, і має таку структуру через яку шкіра дихає, не свербить.Європейці нам казали, що в них взагалі вже не використовують звичайний гіпс.

Енжел, і що з пальцем? наклали гіпс?...пригадала себе в 8 клїлассі, скачущу по сходах в школі- 5 пальців на раз, круто?:haha:)

14. Angel

Angel Well-Known Member

зламаний, мій маленький:girl_impossible:наразі з елестичним бинтом,за тиждень на ренген,а там буде видно, чи йде на поправку чи навпаки...якшо друге то гіпс! і така злість бере -через таку єрунду стільки мінінгіту,вже казавсіла-ніяких гіпсів,хай сам зростається :girl_dance:

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

о то ти дала!

15. Seppy

Seppy Active Member

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ох, а ми нічку мала.. вірніше ранок... миле моє з 5 ранку так рвав, що мама рідна... і то рве-рве, ляже, півгодинки подрібмає і знову... то вже таких заходів 5 мабуть було.... ну але вже ніби таки заспокоїлося... то він на фортмісії (наше припущення) торт зїв вчора, тобто той торт в спеку в холодильнику не був добу-другу, а то ж крем....
    якби чимсь вдома - то мабуть я б теж отруїлась?

17. natorella

natorella Well-Known Member

шошчи токсикоз

18. Consuelo

:girl_cray:аааа! гррррр! всьо було ОК, пішла гамцяти готувати, плов хотіла спробувати вперше в житті зварити і ту раптом воду виключили! а я тіки встигла приготувати моркву і цибульку і налити в банячок олії! і тут на тобі... подзвонила у водоканал - буде через годину, бо біля нас десь аварія... дістали вже аваріями, ну чому не можна зробити раз, але якісно?!

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

йой, в мене нині жилетковий день... то капець....

гррррр.... я вся на нервах... і розстроєна...
    вмовила мене бабця по знайомству їхати в алушту... я з радістю погодилася, хоча по часу мені то в напряг, бо їхали б одразу після вступних, і через два дні по приїзді друга поїздка, тобто лише 2 дні мала б, щоб всі справи полагодити, повязані з універом... ну ок.... зате в алушті жили б в готелю, зі всіма вигодами...
    в обід нині бабця умовила (надавила на жалість) взяти зі собою сестру, з якою ми як кіт з собакою, бо то мамина шестачка/шпіонка, та ще й скіки вона мені "добра" натворила... ну окі, уболтали мене тим (хоча кубіті 19 літ вже) - що то не вона, то всьо вплив і тд і тп.... окей....
    так тепер бабця дзвонить, що якщо би раптом не вийшло з алуштою чи поїхала б я в симеїз, а там ще гарніше ніж в алушті, доволі дешево, правда кімнатки скромні і душ на вулиці.... ну і звісно сестра.....
    на перший варіант я погодилась, бо алушта все-таки місто, я там була, ну і умови файні, то вже якось би абстрагувалась.... а другий варіант - умови бажали б кращого, таки туди не так хочу їхати, щоб потім зі шкіри лізти зі справами у львові, плюс ще й сестра....
    кажу бабці - давай просто на меншу кількість днів поїду.... або давай візьму коліжанку зі собою, тоді їду в симеїз...
    бабця зденервувалася, сказала, що всьо відміняєм і взагалі ніде не їдем, а я спокійненько погодилась, сказала "ну й добре"...

з вищенаписаного мабуть подумаєте, що капризна і балувана. Насправді ні, і насправді якби не сестра, то і б в симеїз без мови б поїхала... але в алушті був таки чинник, який переважив.... а в симеїзі такого нема....

я запуталася...

19. Seppy

Seppy Active Member

Не шукайте чинників, які "переважають"! Думайте в першу ченргу за свої інтереси. Я пішла на компроміс і взяла цього року з собою в Туреччину "в нагрузку" людину, яка м’яко кажучи і у Львові напружує. То не відпочинок, а суцільне напруження, які б гарні умови не були. Якщо в душі немає комфорту то й відпочинок не вдається...

20. Consuelo

Seppy, дякую! я так і вчинила..

цей чудовий понеділок завершився тим, що:
    1. плов вийшов просто "їстівним", а не смачним...
    2. я щойно спалила баняк.... забула, що зупу підігріти поставила....

Статус теми:
Закрита.