Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Навіяло:
    http://www.youtube.com/watch?v=7-DWsq9xdCM

А я вас не розумію.
    Є древній анекдот про ворону.
    Причепилася до лебедів:
    -хочу з вами в теплі краї!
    -ти чо!? подивися на наші крила і свої. ти ж умреш в дорозі
    -хочу, візьміть!
    День летіли, два, три...
    -Вороно! Мож вернешся? Глянь на себе, умираєш...
    -нє! летимо далі!
    Полетіли.
    Лебеді раз крилом махнуть, ворона -5.
    Прилетіли, ворона вирубалася на добу. Зранку прокинулася. глянула на скелі, штормове море, на свої обшарпані від перельоту крила, криваві мозолі:
    -І воно мені треба було!!?

Не кожну вавку треба розколупувати!
    Учиш вас, учиш... (с)

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Ви не переживайте, якщо ви його таки вийняли. В мене кліщ залазив минулого року - вийняли, того року був в нас трьох з родини, в мене, в чоловіка і в тата, в різні дні, і зрізних місць відпочинку, змащували олією і викручували, ніяких наслідків. (Хоча аналіз для заспокоєння можна і здати)

3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

А в мене мала ввечері мала t-38,5 . Каже нічого не болить, тільки голова. До 2 год ночі пильнувала, чи t знизиться.
    Я так підозрюю, що вона на вулиці, коли гуляла, знімала капелюшок з голови і перегрілась, але мала не признається. Так що дівчата, прив'язуйте дітям панамки морськими вузлами, бо таке сонце -то капець.

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вже писала в "прозі", що в нас через дорогу вибух вночі був. От і думаю тепер, чи то сприймати як феєрверк в честь закінчення святкування мого ДН, чи поганий початок нашої подорожі на вихідні...:girl_sad: Шось якось сумно мені...

6. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

А в мене запалення легень:girl_cray::girl_cray::girl_cray:Ото гарний початок відпустки.І як піти на пляж, коли зад буде мов решето (чоловік вправляється з 2 уколами в день).:girl_impossible:

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Подумалося: "де ж накопАли запалення легень?"
    Глянув аватар [​IMG] - ржав.

8. Dobra

Dobra Well-Known Member

У мене у малої синяк через все лице. Напоролась на двері. Бігла вперед, дивилась на мене і посміхалась. Удар. Полоска через чоло і всю щоку, сині і фіолетові відливи, купа сліз. Але її підкинуло добре, бо швидкість була велика. І хто ті двері всюди понаставляв?

Останнє редагування: 2 Липень 2010
  9. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Для мене невдалий сьогодні день :girl_sad:, по-перше були з Данилком на консультації у лікаря - результат гірший аніж я очікувала :girl_impossible: (але нічого, перейде і це) а по-друге Данилко сьогодні так розгаратав пальчик, кров лялася по всій кухні :girl_cray:, він бідненький так плакав і від болю і від страху:d25: - жах, мені так шкода коли його щось болить :sad:, думаю кожна мама і тато мене розуміють.

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мого малого і в мене заодно така важка ніченька була :sad:, сопельки, носик закладений, всю ніч не спали, крутився/лазив/плакав...Не хотів зранку в садочок йти :sad:

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Не кожен.
    Товктися малечі на кухні? - Не розумію...

13. Zlju4ka

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Ясно що ні, куди вам чоловікам! Ті мами, яких діти не відпускають ні на секунду(наприклад, мене!), прекрасно розуміють - коли треба і їсти приготувати, і попрати, і попрасувати, а дитина знаходиться весь час біля мами! А обовязок мами - зробити щоб простір був безпечний для дитини по максимуму!
    Любі чоловіки, почастіше залишайтеся самі з дітьми вдома+всі хатні клопоти, і все бідразу стане ясно як білий день!:ed4d70def841dc74b57

15. Angel

Angel Well-Known Member

а в мене сьогодні взагалі "сюрпрайз"ваийшов.....трошки подібний як у Каті чоловіка був,зломала я палець на нозі перед самим морем!

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

ЯКККККККККККК?????????

17. Zlju4ka

18. Angel

Angel Well-Known Member

об своєї рідненької мами ногу:girl_impossible: ми йшли,а я повернулась назад,а потім різко вперед при тому закидуючи свій "костиль" і об мамину ногу! тут побачила я зірочки в очах))) їздила в травмпункт,зробили ренген-перелом. хотів лікар гіпс ставити,я просила може пластиковий,а він виявляється аж до кісточки буде-о-ні! нічого не взую! то нанесли спеціальну еластичну пов"язку,через тиждень повторний ренген,чи кістка в сторону не пішла,а та буде видно! все буде ок,ніяких гіпсів!як я плавати буду!короче кривенька качечка я.... а Тереза ше на зло втікає від мене і так скоро біжить,а я за нею,ви б то бачили...

Останнє редагування: 2 Липень 2010
  19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Христуля, я в шоці, гіпс хоч нормально наклали?

20. kati

kati Well-Known Member

чого маму копала?:ninja:

Статус теми:
Закрита.