Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

То краще включити веселу, танцювальну музичку!!! і собі дати волю :girl_dance::dance2: І заняття буде - і настрій!!!
    А я ось понию, бо так образливо, що нарешті вже сонечко з*явилось, а я мушу три дні підряд на роботі просидіти!:girl_sad: І так шкода тих діток, що мусять просидіти в хаті такі гарні соняні дні!!! А з нашою погодою, то боюсь, що через три дні вже буде по сонцю :girl_cray:

2. Златка

Златка Well-Known Member

Що то був за день в мене вчора такий?! Купа проблем на роботі навалилось на мою голову... Пізно ввечері прийшов чоловік з роботи, на грудях кліщ - ніяка олія-спирт не допомогла, кліщ не виліз, тягнула я його та й обірвала :girl_devil:, поколупалась в живому тілі, не зрозуміло, чи вийняла його повністю чи ні. Тепер шукаю, де у Львові можна знайти лабораторію, де можна зробити аналіз крові на енцифаліт і хворобу Лайма, де можна здати того кліща на дослідження... чоловік впертий як слонь, не хоче йти до лікаря, аби той подивився, чи всього я кліща витягнула :girl_devil: а мені страшно :girl_sad:
    Ще й Златуня півночі проплакала, таке враження, що її болів животик...

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І в мене сьогодні чоловік витягнув собі з ноги кліща.Ще й потім передзвонив,щоб я випрала всі речі,в яких він був на вихідних (раптом там сидять кліщі)Виявляється,він чемненько згорнув їх у клубочок і склав у себе в шафі (але то вже в забилам би)Та з неділі,ті кліщі вже по всій хаті могли порозповзатись

4. Milady

Milady Well-Known Member

то шось страшне з тими кліщами:girl_devil:,сьогодні в Коханого на нозі помітила,але видно,що десь тільки заліз,то ми його скоренько олійкою виманили!

5. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

так-так мене також полюбляють ці комашки:)
    минулого року заліз мені в голову і жив десь 2-3 дні:girl_crazy:
    аж поки не зробилась гуля,то мусила їхати до лікаря,щоб мені
    його він витягнув(бо вже ні олія ні спирт не допомагали)
    то він мені його вирізав...:sad:такий здоровий був...
    а здати його на аналіз можна в 8 лікарні,бо там його вирізали і одразу віддають в санепідемстанцію...якщо є якісь проблеми(захворювання)то вони телефонують і повідомляють про результати.
    цього року також заліз(вже в ногу)та тут вже обійшлось без лікарні:)

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата, а де то так багато кліщів? то з лісу, чи і в парках в місті є?

7. Darcy

Darcy Well-Known Member

А моя тренерка з аеробіки пішла в відпустку!!! Ні, я за неї звісно рада, але цілий місяць без аеробіки :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

А мені ж до 1 серпня треба ще 5 кг скинути :girl_impossible:

8. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Всюди, де є трава.

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

Шо ми тої ночі пережили:cry::cry::cry: В мого чоловіка було три операції на голові і в нього буває таке, що балить голова... вчора, то було щсь нереальне!!! В нього була така мігрень, що я думала, що кінець... температура 35,3!!!!!!!!!!!!! Весь мокрий, в холодному поті... я як сиділа на ним (свідомо до 1.30) так і пронулась в тій позі в халаті в 9 годині... Сили немаю взагалі, така вимотана...
    Дівчата!!! Як йому пояснити, що не можна йому курити, взагалі! Я не кажу, що це основна причина болю, але 1 пачка вдень, якось таки вплиає на самопочуття, на здоров"я і так нездорової людини... а через пару років???????? Що буде через пару років?????? Мені вже страшно!

10. мамочка

мамочка Well-Known Member

Я в таких випадках (коли бачу що чоловік свідомо шкодить своєму здоров'ю) кажу йому що він ЕГОЇСТ, бо думає про теперішнє задоволення, а не про то хто його на старості років буде доглядати. І що він миттєвими захцянками може зіпсувати собі здоровя настільки сильно що потім його діти будуть змушені його лікувати, доглядати, змінювати йому білизну і т.п. Кому потрібен інвалід?... Жорстоко, але дієво.

11. Hruska

Hruska Well-Known Member

12. levandivka

levandivka З яйцями...

А пістолет в руки (на, застрелься луччє вже) для більшої дієвості не даєте?

13. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

На мою думку, допоки людина сама не "дійде" до того аби кинути курити то ніякі умови, благання і таке подібне не подіє. Маю багато знайомих котрі через вмовляння (з будь-яких причин) рідних "кидали" курити, але насправді не курили тільки при близьких, а на роботі, в гаражі і деінде продовжували курити. Доки людина сама не усвідомить що шкода від куріння значно більша аніж миттєве задоволення доти так і буде:cowboy:, ІМХО

14. Златка

Златка Well-Known Member

Я от завжди думала, що кліщі в лісі :girl_nea: але от де чоловік того ... знайшов, і сам не знає. Два дні перед тим ми були в лісі, але так довго та сволота не могла по ньому лазити і шукати місце :girl_devil: в той день взагалі був цілий день в роз"їздах в машині...
    Аналізи ми ще так і не здавали. Тішить те, що місце загоїлось, не гниє, то швидше за все я таки його виколупала...

15. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дуже добре що загоїлося, але всетаки я би здала аналіз для власного самозаспокоєння.

16. Princess

Princess Well-Known Member

а мені сьогодні умудрились нахамити в Катедрі... останнє місце, де можна очікувати хамства :sad:
    я зайшла з гостями нашого міста, спершу дуже грубо сказали мені "дівчино, ану верніться і не вздумайте заходити в цьому сарафані" (таким тоном, ніби я в купальнику, або й без, йшла). ОК, сарафан звичайний, літній, не екстра-відкритий, але з цим можу погодитись. відійшла вбік, знайомі хочуть заходити (два 9-класника і їх вчителька), спершу сказали "а ви взагалі давайте по 2 гривні" (вхід в музей платний). так одного дьорнуло перепитати чи можна з кепкою в руці, чи лишити її мені (він взагалі, бідака, не зорієнтувався в ситуації). так йому було заявлено "ти шо здурів?!" (нормальне формулювання, правда?). я попросила висловлюватись трохи коректніше, так ще вислухала стільки "фе", що ми просто розвернулись і вийшли. ні в які більше церкви ми не заходили після того (не хотіли нарватись на подібні сцени ще раз - не задля того вони сюди приїхали), хоча малим було б цікаво...
    от я собі думаю: якщо це музей, і платний вхід, то до чого тут форма одягу? а якщо церква, то чому платний вхід? чи то риторичні питання?

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дякую! Чоловік проснувся зранку нормально, нічо його не боліло! За сьогодні скурив "тільки" 3 сигарети після кожної трапези! Він добре настрашився... навіть питав в мене: " А як то, коли інсульт":cry: Мені здається, що інсульт може бути тільки коли є проблеми з тиском. Дійшли до висновку, що то могло його продути в маршутці... Зараз каже, що знов починає боліти голова.:cry: Бідасічка моя ріднесенька:cry::cry::cry: (блін, як подумала, що таке може повторитись, то аж сльози виступили)

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

Моя мама в Києві ходила в Софіївський собор і там вхід в двір коштує 5 грн, а в церкву - 20...
    Я з цим категорично не погоджуюсь! Церкви в великих містах зараз не бідні, то для чого здирати гроші з людей, як хочуть зайти в церкву... може в елітних церквах служба буде платною????

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От і я сюди.....Сьогодні в мені щось ніби вмерло...Чоловік мені збрехав. Так, такий ніби і янгол і такий типовий мужик. І найгірше, що я відчувала, що бреше, а він ні...переконував мене годин шість. А воно мене гризло, гризло зсередини. А потім розколовся. і так обідно стало. От сиджу і плачу. Бо вже здавна терпіти не можу брехні будь"якої. І попереджала...А тут.....
    щось я розклеїлась чисто....

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

hrystusja, в мене така сама ситуація(тільки не сьогодні...) і такі самі думки.... одним словом - розумію я ВАС! дуже добре розумію.....тримайтесь!

20. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Ситуації різні бувають, а сидіти й плакати -то шкода й вам й малечі. Краще взяти себе в руки та зрозуміти ситуацію. Поговоріть тет-а-тет, вам стане легше, й з чоловіком порозумієтесь.

Статус теми:
Закрита.