Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Хтось з дівчат розповідав, що шприцем проколював. Якщо не боїтеся самі собі таке зробити, то спробуйте-це дієвий метод! Я на днях мала затвердіння невеличкі (руками натиснула), то теж проколола, але там не молоко було, а рідина якась прозора. Але як відкачала, то мені аж полегшало!

2. veronka

veronka зла друзя

я боюсь сама так робити, як хтось дасть точні ЦУ, то може й спробую(((((

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

[quote;744989]Допис від slobodianka Переглянути допис
    Я йому говорю, що хочу в інше місто-Тернопіль чи Львів, все таки перспектив там більше і роботу можна покраще знайти і на дві піти. І для дитятка там буде краще, оскільки різні гуртки є, концерти, вистави, кіно, катки, музеї і т.д. А йому хоть би хни, каже що почекай, ми ж тут не весь час будемо жити, а я бачу, що весь час!!! Поки сама не зберуся і не поїду!!!
    Ми ж не старі і не обтяжені цілою купою дітей-маємо можливість поїздити по Україні(я ж не говорю по світу) пошукати кращої долі![/quote]

Куди ви сама поїдете? Ви ж сім"я і такі питання повинні вирішувати разом. А щодо маленького міста... Я сама з Бережан (думаю знаєте де то є). Містечко маленьке, менше від Чорткова і дуже тихе. Я закінчувала тут школу, далі навчалась у Львові, там і залишилась. Відколи народилась доня я тимчасово знову в мами в Бережанах, бо тут все таки простіше і для дитинки краще. Зніміть рожеві окуляри. В великому місті не є легше чи краще жити і перспективи не завжди сприятливі. Їхати треба вже на підготовлене місце, а не з бухти-барахти, ще й з маленькою дитиною. Щодо ваших зарплат, то ми у Львові мали практично такі ж, а видатки повірте точно не менші ніж в Чорткові. А для дитинки не так вже і багато треба, як більшість думає.
    Найважливіше любов і підтримка між вами, а де... невже то настільки важливо?

4. LILY

LILY Well-Known Member

теж ноги ы руки тряслись выд одного слова "проколоти" але до вечера зовсым болыти грудь стала ы прийшлось проколоти, нетак це боляче як звучить,воно зовсым неболить зато як на свыт народилась,таааке полэкшаныэ

5. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Нащупайте точне місце застою. Так ви будете знати, на якій приблизно глибині знаходиться гулька. Двома пальцями розгладьте шкіру над місцем застою та здавіть саму гульку. Потім візьміть шприц на 5 кубиків, там голка тонка, дуже боляче не буде! Введіть голку під кутом градусів 30-40 у грудь і заглибте настільки, аби дістатися до гульки. Потрошки тягніть поршень і побачите, чи виходить молоко.

6. veronka

veronka зла друзя

у мене дві гулі - одна зверху, а під нею глибоко друга прощупується, то до 2-ї навряд чи дістанусь((

7. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Здавала сьогодні документи на пенсію...Як не хочеться...В соцзабезі коридорчик метровий,двоє людей розминаються з трудом,старших людей купа-купезна,спеціалісти на першому поверсі,начальство на третьому ,бухгалтерія теж,як тим старшим немічним людям по тих сходах там--назад,не знаю...Деякі спеціалісти шкодують стареньких і немічних,кидають чергу і самі по тих сходах за довідками і печатками гонять...Все во имя человека,все для блага человека...Роки промайнули,якби за мною хтось двері закрив...:girl_mad::girl_cray::girl_flirt::girl_sad::girl_in_dreams::naci::suicide::beee::beee::beee::beee::shutup:

8. lerucha

lerucha Member

Закатав мені чоловік істерику тільки що. Дзьобає він мене весь час, щоб кітку я десь віддала, бо має алергію на шерсть, та і не зжилися вони разом. Я б вже й віддала, але наразі нема кому, не вижену ж її на вулицю, так він цього не розуміє, ставить мені ультиматут, або він, або кітка. А сьогодні заявив, щоб я аборт робила, бо якщо я її не вижену, то він не дозволить, щоб його дитина в шерсті росла, довів мене до сліз і пішов з хати:sad:

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

треба було ше пришвидшення йому дати!!!

В тих чоловіків, точно якийсь ПМС існує... ну вроді, нормальна людина, а тут в один прекрасний момент шось заходить і роби шо хочеш.
    Може він десь перенервував і просто зірвався... думаю перебіситься і вернеться. Тримайтесь і не нервуйтесь!!!!!

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

12. lerucha

lerucha Member

от власне! Як можна бути таким жорстоким і не розуміти?:girl_devil:

13. Neverland

Neverland Well-Known Member

А давно та кітка у вас? Може мамі тимчасово дате поки десь не пристроїте, або закрийте її в окремій кімнаті щоб чоловк побачив що вам не байдуже на його алергію... Чи подрузі... Просто в мене була подібна ситація але то кітку хотіла десь виставити бо ми мали одну а чоловік приніс ще одну з вулиці, і як вже невзлюбиш то це невзлюбиш. Правда ми полбовно то питання вирішили і кітку пристроїли.
    А про аборт це він загнув, може дійсно що не так на роботі чи ще щось...

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в мене взагалі зараз просто - я тебе тримаю? ні.. ти знав, з ким жити збираєшся? знав... Ти з самого початку знав, що в мене собака? знав... ну то всьо... які проблеми?
    нам, жінкам, мабуть треба вчитися усвідомлювати що ніхто нікому нічо не винен - це раз, а друге - що ми самі собі можем дати раду....

от вчора, мали нічну розмову з Коханим, вилив мені все, що його не влаштовує, а мене лише сльози душили... ні, він не звинувачував, просто балакав (це добре впринципі), але я чомсь своє сказати не змогла... єдине, на що я прореагувала - це коли він сказав, що мені треба хотіти вчитися (не в плані універу, а в плані життя), і що коли його нема поряд - самій справлятися.... і я сказала - та любий, я все-все можу сама! тоді нащо мені Ти? (це раз), і два - коли я до тебе дзвоню навіть з дурацьким питанням чи проблемою, то тіки тому, що це єдиний спосіб привернути до себе увагу! бо ж вічно занятий! крапка... сьогодні прокинулась з думкою - Я САМОДОСТАТНЯ і буду бажана і потрібна, коли памятатиму про це.

хух, вилилось...

15. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Гнути то він загнув,звичайно...Але перед тим,як таке сказати,треба добре подумати...Перед тим,як прощати,треба добре подумати,і виховну бесіду з пристрастієм провести треба.ТЕ,що він таке сказав,пробачити тяжко,звичайно,але подивіться з другого боку---може,дійсно алергія доводить людину до сказу.Як людина,схильна до алергії,можу йому щиро поспівчувати.Але за такі слова...в чоло ...боляче...зате від душі за себе іза малечу!!!

16. lerucha

lerucha Member

Та ні, на роботі все гаразд, лежав на дивані, витерся рукавом, і шерстинка в око попала йому, от і завівся. А може дійсно шукав причину з дому піти?
    Кітка у мене роки 3, я її малесеньку взяла ще місяця не було. Я розумію, що купа шерсті від неї, бо дуже пухнаста, і прибираю майже кожен день, але все одно по хаті літає, як бігає. Не знаю навіть, кому віддати, у батьків є кіт, у всіх подруг також якась тваринка, вже всіх підпрягла, щоб попитали, можехто візьме, а в газету не хочу давати оголошення бо на чебуреки піде, я цього собі ніколи не пробачу. От сиджу, дивлюся в ці невинні оченята, так шкода її, ну чому ти не лиса, не було б проблем з тобою:girl_cool:
    З

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Сьогодні цілий день горло боліло. Так боляче ковтати. Подивилася ввечері - горло аж багрове і в ньому гній!:girl_cray: А я збиралася завтра йти видаляти зуби, то ж небажано, коли горло таке, правда?
    І щось мене морозить трохи, напевно, температура піднімається - запальний процес усе-таки...:girl_sad:
    Янька сьогодні розірвала джинси в садку - як жилєткою прорізали. Чоловік привів з садка - балетки повні піску. І ще хоче ходити на карате. Заявила, що хоче бути чоловіком, а не жінкою, бо тільки чоловіки мають доступ до вивчення східних єдиноборств (це вона так вважає). Отак. Я думала, що матиму гарненьку дівчинку, яка буде любити платтячка, спіднички, кучерики, кульчики, сумочки, ляльок...:girl_in_dreams: А тут - як хлопчисько. Дивися, каже, як я вмію битися задніми ногами!:girl_haha: (то вже в Дитячі перлини).
    А ще - так хочеться щось тупо пожувати. Чисто як процес. Хрумкнути яблуком, поїсти горішків. Так що переходимо на харчування 6-місячних дітей.:girl_crazy:
    І фінанси жалібно заспівали романси.
    Та й таке...:girl_crazy:

18. Bonita

Bonita Member

Тільки не ображайтеся, написано не конкретно Вам. Але це така щира українська натура "в мене погано, але в сусіда ще гірше, тому мені від того легше":girl_crazy:

Звичайно, що за якість електроенергії відповідає Львівобленерго, але така думка про переплутані вимикачі є неправильною. Вимикач є один і на 220Вт, а 380 це лінійна напруга і такого скачку в розетках бути не може максимум це до 260. І вина не повністю обленерго, їм було завдання скорше відновити живлення, а от перевіряти по всіх ПС чи всі схеми в нормальному режимі вони фізично не встигали. Тому, або під час грози треба все виключати з розеток, або поставити стабілізатори на основні пристрої побутової техніки.
    Ну і напишу про свої біди, останні 2 тижні знахожуся в постійному стресі і переживанні, що навіть від того почало страшенно лізти волосся. І сама розумію, що не варто так себе накручувати, але нічого зробити не можу. Сподіваюся стрес закінчиться швидше, чим моє волосся випаде:girl_cray:

19. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

В мене киця захворіла... виросла на плечі величезна гуля... (((((

20. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А я однозначно вибрала б чоловіка :)
    Я вважаю, що собака-кіт має жити окремо від людини, тим більше від дітей. Мені подобаються собаки (окремі породи), але собака у мене з'явиться тоді, коли матиму великий будинок і окреме місце для улюбленої тварини. Для мене неприпустимо, коли домашня тварина спить в моєму чи дитячому ліжку...
    І до жилєтки - сусідський кіт нагадив у під'їзді - сусіди прибирати і не думають :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

Статус теми:
Закрита.