Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А я посварилась з чоловіком:girl_sad: В нас такого ще не було, щоб вже другий день ні одного слова:girl_sad:
    Так переживаю, що він додому не прийде:girl_cray:..............давно в мене на душі такого не було......... так погано..........:girl_cray:

2. Alonka

Alonka New Member

Ой, дівчЕтка, мала знову хвора... їздили в села (страшно не хотіла), нагодували якоюсь шкоринкою. Подерла собі губу, приїхали з язвочкою, сьогодні вже аж до ранок дійшло... стоматит. А ще чоловік зі свекром там водички з криниці попили, щоб їм...ходять кашляють, і мала сьогодні почала смаркати... і знову лікуй....

3. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я себе так погано почуваю! (груди болять скажено). Все мене злить (від того, що болить). Дитина хоче з мамою бавитися, дуріти, а мені важко і боляче... Коли це все закінчиться?

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Зараза...в мене сьогодні знову висока температура...3 дні назад була (2 доби трималась) і тепер "опять 25".....не знаю, чи знову груди чи то моє горло....

5. Seppy

Seppy Active Member

Так важко на душі, коли близькі люди хворіють, а ти не можеш цьому зарадити! А знати, що ЦЕ неминуче, ще важче. Чому людина створена для того, щоб стаждати??? Як дати раду почуттям і мислити тверезо, тішити себе думкою "що вона вже багато прожила" Звичайно, найбільше горе матері - втрачати дітей, але дітям бачити як батьки помирають у муках - не простіше!

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а може повязано з статевою системою після пологів? зараз вам не можна не зважати на високу Т, думаю краще поспішити до лікаря...:girl_curtsey:

7. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Забула Мега- Вихвалялку:::::ЗАВТРА ШЕФ ДАВ ВИХІДНИЙ-ЙЙЙЙ!!!!!

8. veronka

veronka зла друзя

посварилась з чоловіком... ніби людина з іншої планети і розмовляє незрозумілою мовою... а ще поїхали в Шевченківський гай, а там такааа черга була, що розвернулись і на Погулянці комарів годували))))

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Аналогічно. І то вже так два тижні.:girl_sad:

11. Gala

Gala Well-Known Member

І я зі своїм посварилась...уже пару днів живемо на німо.Тяжкий все таки в нього характер,але до суботи мусим помиритись,бо в неділю в Перше Св.Причастя в донечки,то в суботу усі йдем сповідатися:girl_mad:

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ми не живемо на німо. Просто як... сторонні люди...

13. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

я з пятниці мучаюсь і вирішила вам пожалітись( нелюблю жалітись) в пятницю в дівчат був послідній дзвоник , старша закінчила 4 клас переходить в іншу школу.Старша - це чоловікова дочка живе з нами 4 роки ( її мама живе за кордоном). всі ці роки я водила в школу зі школи,батьківські збори, контрольні, клеєння вікон виступи і різне шкільне життя . І ось приїхала осінню мама і забрала її :girl_flirt:( так вона приїзджала на вихідні і т д) і я шалено скучала .......а на лінійці моя учениця получила 6 похвальних листів її хвалять мама тішиться а я...... в стороні.....а коли меншої вчителька( яка викладає старшій математику) почала розмовляти зі мною і дякувати за старшу що вона всі роки відмінниця і хороша дитина що ми з чоловіком багато в неї вложили я не витримала і розплакалась. і мені так жалко що всі діти і батьки з якими ми провели 4 роки розом тішуться в класі згадують всі ці роки а я не можу.........всі пішли святкувати в кафе а ми ні.......дуже дуже боляче.

14. Drizzle

Drizzle New Member

А я вперше за останні 15 років захворіла по гінекології. А ще начиталась в неті, що моя болячка в багатьох випадках може бути наслідком венеричного захворювання. Зробила аналізи, нічого поганого не знайшли, сказали від загального зниження імунітету. призначили антибіотики. Але все одно - дурна голова собі щось надумує і уявляє. Ось така я налякана і нещасна лежу.

15. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

То певно вірус якийсь...аналогічно ,посварились.

16. молекула

молекула Well-Known Member

Блін, і я до вас. Посварилась зі своїм мужеш, сил нема...

17. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я від свого чоловіка напевно виховну годину буду мати ввечері. Бо все на купу. Зранку помітила, що на моєму мобільному на екрані горизонтальна полоска з"явилася. В обід захотіла пекти пляцок, і коли збивала тісто, то мотор комбайну задимівся (згорів, мабуть). Добре, хоч пляцок смачний вийшов ))).
    А ще зранку по телефону з мамою посварилася, а вчора кума моя любима на мене образилася. Кожмар!

18. Harmony

Harmony Member

Як ніколи маю бажання поскаржитись. Позичила моя сестра своїй знайомій на весілля мою шубку. І що ви думаєте.....запачкала вона її тональним кремом... і каже чи не хочу шубку продати... ну то капец!!!!!!!!!!!!!!

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

20. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

А в менд синок хворіє і хворіє:-( ну сил вже нема з тим кашлем і храпом (алергія+ аденоїди+ постійне червоне горло) Лікуємся постійно. Ой, дівчата, так дістало! І його шкода і в мене нерви такі, що аж руки трясуться. Ось і нажалілась, може легше стане мну...

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

А в мене синок хворіє і хворіє:-( ну сил вже нема з тим кашлем і храпом (алергія+ аденоїди+ постійне червоне горло) Лікуємся постійно. Ой, дівчата, так дістало! І його шкода і в мене нерви такі, що аж руки трясуться. Ось і нажалілась, може легше стане мну...

Статус теми:
Закрита.