Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. дашулька

дашулька Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

все не так просто як здається....

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

та ще зовсім недавно було все не погано, навіть добре,а зараз завал ((( сподівалася що місяць, два ну максимум три, і все владнається, шкода було залишати то, у що вклала стільки сил, нервів, любові, але ... Завтра іду на співбесіду, та це вже, напевно, у вихвалялки )))

4. Bonita

Bonita Member

Ви знаєте на даний момент така ситуація, що не сильно можна і поміняти, особливо кардинально. Не просто знайти нову роботу, особливо без знайомств, або взяток. Тому смішно Вам, но людям, які мають такі проблеми абсолютно не смішно, нажаль.

5. Siania

Siania Love Life

Мені смішно не з того що люди не можуть знайти роботу, будь ласка, не робіть з мене монстра :)
    Мені смішно що директор не допускає думки що хтось може піти.

6. Drizzle

Drizzle New Member

А в мене найкраща-принайкраща подруга, золота людинка, декілька років тому перенесла операцію з видалення злоякісної пухлини. Усе було ок.
    А зараз каже, що цілий тиждень їй щось недобре, температура, вузли збільшились, різне таке. Боїться, що це рецидив.
    Треба їхати в Київ на обстеження, а ще, не дай Боже, нове лікування... А вона з чоловіком - на звичайній державній роботі. І двоє дітей-підлітків.
    Я з нею поки хі-хі-ха-ха, переконую, що не буде нічого страшного, вона щось підхихикує, та щось паганенько мені, тривожно за неї.
    І що то, блін, за життя - якісь Рудковські на бентлях їздять, всі депутати в куршавелях бавляться, а держава безкоштовне лікування тільки декларує.

7. Darcy

Darcy Well-Known Member

А в мене вчора здох мобільний... На всі спроби його увімкнути він засвічується, пробує далі включитись, але ніц не получається і він гасне... Ех, збираюсь я в сервісний центр... Добре одне, що хоч гарантія є.

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я просто втомилася. Без Кольорової нам дуже "напряжно" голова кипить від роботи та інформації

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вчора випав мостик. Окончатєльно і безповоротно.:girl_cray: Збираюся і їду до лікаря. Сідаю в трамвай, доїхала до Добробуту - трамвай зупинився. Виявляється, там, біля самої церкви, знімають чи то кліп, чи то фільм. Дорога перекрита. Починають утворюватися корки, все перегороджено, ні пройти, ні проїхати. Режисер (?) повернувся до церкви спиною, щось кричить в мегафон російською. Понатягували якісь матерії, розсипали штучний сніг. Стоять ретро-машини. А в цей час через проблеми з транспортом люди спізнюються хто куди. І то такі цирки тривали цілий день.:girl_mad:
    Вилітаю з трамваю, оббігаю то все і біжу до найближчої маршрутки. Задихана, язика на бороду, приїжджаю... дивиться лікар... скеровує до протезиста... протезист каже ой бл... (так і сказав)... коротше, все виривати-вирізати і весь "верх" міняти.. а значить, знову дві міні-операції, одна з яких - на нещодавно оперованій стороні, і кошти, само собою, немалі...:girl_cray:
    Даа... Яка ж я буду красіва в малої на випускному в садку!:girl_crazy: А якщо воно мені по-людськи не заживе до 20 червня, то на першому дні народженні племінника буду взагалі ачароватєльна:girl_crazy:
    От реально хочеться сісти і руки опустити...:girl_sad:

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Яська, а гарнтії нема? Як недавно щось робили-то може їх помилка?

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Usmishka, ні, просто воно вже давненько до того йшло, і ось... прийшло.:girl_sad:

12. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

маю двох золотих рибок,думаю помию акваріум,щоб не мучилисись:)
    і ось домила я його ставлю на ванну,і як об стінку
    ним не вдарю...:sad:
    все в склі...мусила заново в ванні прибирати,те скло визбирувати.
    ще й акваріум прийдеться новий купувати...

13. Dobra

Dobra Well-Known Member

А мій чоловік переносив рибину велику, більше 20 см, вона вислизнула і об підлогу. Ще жива, але такий звук удару тушки був.....

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А мені погано сьогодні... Точніше ще від вчора. Боюсь подумати який по рахунку у мене лактостаз (страшно озвучити, але напевно близько 15) :sad: І ніби вже майже рік годую, вже які б там мали бути лактостази. Так, я вмію з ними досить швидко і ефективно справлятись, але скільки та біда буде мене ще переслідувати???:girl_cray:

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

В мене за перших 2 місяці десь до 7 було. Я Вам співчуваю, це жах. Пройшло разом з коліками дитини (я почала спати більше ніж 2 години на добу).

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А в мене не проходить... І сплю я багато, ми відразу гарно спали... За останній місяць, то вже в мене вдруге. Мої лактостази закінчаться , напевно, тоді коли закінчу ГВ. :girl_cray: А завтра в Трускавець їхати, так і поїду із одною кам"яною груддю...

17. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В мене папугайчик здох...був з нами 8 років...не думала шо так буду сумувати за маленьким другом...

18. Іруня

Іруня Well-Known Member

А я мало не плачу:girl_cray:. Візи в Грецію нам не відкрили... Мали їхати до моїй мами. Причому, що я вже там 3 рази була, і ученицею, і студенткою. Якщо би хотіла, то вже би 100 раз там лишилася. А тут з двома маленькими дітьми і не пустили... А ми з мамою вже собі намріяли, екскурсії різні придумували.
    Грецьке посольство - це взагалі "что-то с чем-то". Ставляться до тебе, як до нижчого сорту. Саме обідно, що стільки зусиль було потрачено. Моталися з чоловіком в Київ подавати ті документи. Залишила тут дітей на бабусь на 1,5 сутки, а Єва на ГВ... Чоловік ще, бідний, зараз там сидить на вокзалі, поїзд додому чекає. А скільки там в черзі реальних заробітчанок стояло! І я впевнена, що половині з них точно візи повідкривають. Саме цікаво, що за візу з мене навіть грошей не взяли (35Є), бо моя мама там має вид на жительство, але саму візу не відкрили. Не розумію тих греків! Ми мали стільки підтверджуючих документів, як певно ніхто. Половина маминих документів, решта - наші. Ні рахунок з банку їх не вразив, ні нерухомість наша... Причина відмови : "Надана Вами інформація не відповідає дійсності":girl_cray:. Якби дійсно ми щось "намутили", а так... Ех, йду читати темку про Туризм. Може щось цікаве для нас надибаю. Чоловік каже, що ноги його більше в тому посольстві не буде!

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мене тошнить:girl_cray: і знаю, що харчуюсь не правильно, тому й тошнить, а пересилити себе, щоб щодня їсти щось ріденьке не можу. от і маю. Шлунок такий, ніби каміння наїлася....Зла на себе ужжасс!!

20. natka75

natka75 Well-Known Member

до мене викликали сьогодні швидку допомогу на роботу, так мені було погано, тиснула якась сила в грудях, аж комок в горлі ставав і коли відпускало, починало серце боліти, якийсь ніби струм бігав по моїх кістках, то в жар, то в холод, і я не знаю,що це таке було (а схоже на НЛО точно).Зранку ще від учора чуть температура 37 трималась, тиск виміряли нормальний, пояснили мені з швидкої, що може мене протягнуло і це міжреберна невралгія, як тільки вони поїхали мені стало легше, але вкінці дня знов відчувала цей тиск в грудях......:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.