Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Каже що потрібна, що не може без мене, скучає, але я того не бачу.Був час що я старалася ставитися до нього холодно, то я відчувала себе потрібною і він боявся щоб я від нього не пішла.Бачу що зараз так само треба зробити.Щоб він відчув що я йому потрібна.Буду пробувати, треба рятувати сім"ю, стосунки, довго ми то будували, щоб зараз так то всьо розвалити...Головне не опускати рук,а то так важко...Може відкриється якесь друге дихання і я зможу це все подолати.Дав би Бог мені розуму і терпіння...

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

тільки не доведіть себе тим до ручки! Добре придивіться ,чи він дійсно вартий тої боротьби за нього,тих сліз і страждань!

3. amurka

amurka New Member

4. veronka

veronka зла друзя

поверталися сьогодні з центру, Марго в слінгу заснула, йдемо через Краківський... на зустріч, вибачайте, мавпа з возиком (на якому зазвийчай вони розвозять чай-каву-щось_поїсти) котрий тарахтить-дзвенить-балямкає, тобто створює таку какафонію, що мене саму сіпати почало! тротуар, звісно, мрія офф-роадерів і то додає децибел і пронизливості тим звукам, звиняйте. Тротуар вузький, попри нього купа машин припарковано, діватись нема де. Мавпа бачить, що мала спить, з дибільною, звиняйте, посмішкою від вуха до вуха пре і пре... ясний перець, мала від тої какафонії здригнулась і розревілась... ну от питання: що важко було на 20 секунд зупинитися їй?? Ледве заспокоїла доню. Заходимо у двір, Марго заснула (то її звичайний час для сну), аж тут сусідка як не заволає на пів двору... пііііііііп.... пііііііііііп... піііііііп... слів нема... як бабка базарна... чого верещати??? то вона іншій малознайомій сусідці повідомила, що їй сі встедно, що та так тепло свого малого вдягла... піііп... чого пхатися до незнайомих мам? і тим паче верещати на усе подвір*я?? ось так мала пропустила денний сон (хоча без проблем спить при включеному ТВ, на вулиці, в ПХ тощо.)

5. LILY

LILY Well-Known Member

а в нас ЧП робимо ремонт, планували закынчити в суботу, майстер вчора неприйшов, цылий день трубки небрав, сьогодны зранку подзвонив ы сказав шо в нього язва.....ы тепер роботи зроблено на 55 %, выдкладаэться ажжжж на понедылок, ы ше й ледве майстра чоловык найшов який погодився доробляти роботу...((((((

6. Макарена

Макарена Well-Known Member

Пішов мій тато сьогодні до лікаря (через 2 тижні після того, як на нього "трошки" наїхав трактор...). Вернувся з гіпсом на цілу ногу.:girl_sad:
    Ото герой! Як можна було стільки ходити з спухлою ногою (тріщина в коліні) лікарі дивувались. А ми його ніяк не могли в поліклініку відправити, бо це мало перейти і майже не болить.:girl_in_dreams: Я би йому ще десь гіпс заклала, бо він ж не може в поліклініку йти - йому ж на роботу треба:girl_devil: Тепер 3 тижні веселого життя! Здурію з тими хлопами в хаті:girl_cray:

7. natorella

natorella Well-Known Member

то як я колись з розірваними зв*язками на 12 поверх нашої общаги ходила з милицею
    розірвала собі жилки в хлам - 2 місяці валялась в хаті

8. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я вже не раз задавала собі питання чи варто...не раз пробувала лишити його, просила щоб пішов, а він як той бумернг, доходе до дверей і вертається...Каже що він подумав і без мене він не зможе і т.д і т.п.Отаке то в нас життя.Називається сам не гам і другому не дам...І він не може почати нове життя без мене і я без нього і так ходе туда сюда,ну я бачу що ще трошки і я не витримаю і вкорочу то всьо.Або разом або нє, ну не так?

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Та так. То не життя. Мусить бути якась визначеність, бо з"їсьте себе.

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От я вчора розстроїлась дуже! Прийшла моя мама з роботи і каже "Дивися на неї, вона мене строїть" і це через то, що я вказала на її недолік. А моя мама рідкісний випадок, людина без недоліків!!! І продовжує "Ти зла і дитина твоя буде зла, бо яка вагітна, така й дитина!!!". Я так засмутилась. Питаю чоловіка невже я настільки зла??? Він правда мене втішив, але настрій пропав. От такий прикрий випадок на пустому місці....

11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Сьогодні ніч була просто не виносима: Юльчик так кричав:sad: Цілу ніч просто були дикі крики, аж на ранок заснув, проснувся - знову те саме.... Мені страшно... Поїду сьогодні до священника, нехай завтра нас чекає з Юльчиком, може помолиться над ним.... Що саме цікаве, він каже, що його нічого не болить, просто кричить і все. Поїду в костел, до св.Антонія, але малий категорично нічого не хоче чути про церкву.

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Напевно, ви за тиждень до суду себе нервово почуваєте, переживаєте, а після суду ще тиждень відходите, і дитина то відчуває і теж таким чином реагує.:confused:
    Можете поїхати навіть без малого, головне, щоб ви щиро помолилися і попросили, чого потребуєте.:girl_smile:

13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Обов"язково поїдьте, моїй малій у свій час така молитва дуже допомогла, хоч вона і верещала диким голосом, поки над нею відчитували (обряд був досить довгий, а тут і дитина маленька, і в церкві напівтемрява, і ще й незнайомий дядько в чорному і з бородою - але нічого, все обійшлося добре :) ).

14. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Закривають школу в якій я вчилася, до 4 класу, мама і сестра лишаються без роботи:sad:
    але обідно не через це,а тому, що село вимирає, в 4 класах 8 дітей, коли я вчилася в моєму одному було 13.

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

вже 2 дні, як в мене ЖАХЛИВО працює нет...телефоную на ФАРЛЕП, кажуть, що з їхнього боку все гут, а в мене просто нервів нема...півгодини вантажиться. потім взагалі сторніки не відкриває...кажуть, якісь там настройки налаштуйте ..зараза, якби я ще розумілася, що він має на увазі і як то ся робить...завтра ще раз буду дзвонити...мо інший оператор змилосердиться і по порядку вкаже мені, де тицяти...

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

А у вас нічого не качається? Тоді може тормозити. Бо в мене теж Фарлеп і дійсно все гуд.

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

неа....не качаэться

19. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ми маємо через місяць з свекрами їхати на весілля в Карпати, в якийсь супер-пупер курортний комплекс, там свекрового двоюрідного брата син жениться, і на весіллі мають бути присутні Червоненко, дочка Ющенка і ше якась там еліта, так хочу на то весілля, а нема з ким малого лишити, бо лишається він тільки або зі мною, або з чоловіком, а як брати його з собою(апартаменти звичайно надаються, спати буде де), так він буде боятися такої великої кількості незнайомих людей, може верещати і істерити страшно, шо ним буде аж трусити, і не перестане зовсім. То всьо в нас почалося після лікарні, коли лежали зі стенозом, в нас навіть незнайома людина не може зайти до хати, бо в малого асоціації зі швидкою, яка його забере в лікарню, пробували качати яйця ніц не помагає, думаю може віск злити, в мене вже нема сили з тими переляками, а так хотілося поїхати((((((

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

ну,за місяць ще може багато чого змінітись, і малюк перестане боятись,або залюбки залишиться з кимось з родичів.
    а віск і яйця - не думаю,що вони помічники в такій справі.

Статус теми:
Закрита.