Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Годую!!! Але він в мене така абжора(!):xaxa:... в нього всі фантазії, навіть післяопераційні заключаються в їжі... то салат фруктово-креветочний, то булки саморобні:xaxa: Але, я буду рада йому що небудь зробити, лиш би все добре було в нього зі здоров"ячком:) (Готова навіть до печінкового торту)
    P.S.цікаво, чи то я на довго така добра?

• Подобається Подобається x 12
  2. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

я пожаліюсь: 2 дні температура під 39, жахлива слабість (навіть підгузник було складно міняти),в чоловіка на роботі проблеми (цим, правда, нікого зараз не здивуєш, але все одно прикро), добре, хоч свекор підстахував з малим, але сьогодні відправила діда лікуватись, бо зловив від мене заразу. ходжу вже без температури, тільки гавкаю (бронхіт) і надіюсь, що до малого не вчепиться (вже вся квартира пропахла сосновим маслом з метою профілактики), бо про кваліфікацію дільничиго педіатра маю дуже нехорошу думку.
    уф, висказалась.

• Подобається Подобається x 12
  3. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ви знаєте, може це смішно звучить, але в мого брата є мала, то коли хтось з дорослих хворіє, то носить маску

• Подобається Подобається x 2
  4. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

маска коло синочка - само собою (також с сумішшю масел, розведених основою), але деколи таки знімаю, бо через набряк слизової важко дихати (без масел просто задихалась:sad:). так що (вийшов каламбур), гавкаю в "наморднику". от тільки до свекра все одно вчепилось.

• Подобається Подобається x 3
  5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

І я прихворіла - 2 добу 39 температура, нічим не збивається, окрім дитячого НУРОФЕНА:confused:, горло болить, збільшені лімфовузли, що аж у вуха віддає..тому моє перебування з синочком у лікарні було вдвічі важче:n:..а розповідь про наші лікані - то окрема історія:ninja::ninja:

П.С. УСІМ ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ

• Подобається Подобається x 19
  6. kati

kati Well-Known Member

виздоровлюйте швидче.мамуся і синочок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 8
  7. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я вчора почувала себе самотньою і нікому не потрібною.Крім жахливого настрою в мене дуже сильно боліла голова і я довго довго плакала в подушку, потім на одному подиху розповіла подрузі по телефону яка я нещасна, від чого голова почала боліти ще сильніше.......але сьогодні встала поприбирала в шухлядах, поскладала речі і зрозуміла, що плакати іноді потрібно, не завжди ж бути сильною.

• Подобається Подобається x 14
  8. галичанка

галичанка Well-Known Member

Як це нікому не потрібною! Ірушка, найперше ви потрібні своєму малятку,чоловіку! Ви потрібні на нашому форумі!

• Подобається Подобається x 10
  9. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Якраз чоловікові я не потрібна, принаймі він все робить для того щоб мене в цьому переконати:sad:останній тиждень

• Подобається Подобається x 5
  10. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

От, подякувала вам, а дякувати і немає за що...:confused:НІКОЛИ так не говоріть! Всі-всі проблеми - в нас в голові! Якщо ви собі втулмачили в голову, що ви не потрібні - то це буде проблемою....але тільки в вашій голові. Ви потрібні СОБІ! У вас дитина, яка апріорі потребує вас, рідні. А те, що чоловіком тимчасово " в зоні недосяжності" - то все мине, в кожного буває. Знаєте, як кажуть - ...і це пройде!:)

11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Стільки хочеться написати, щоб пояснити свою позицію, але сама розумію що багато чого буде лишнім, просто емоціями.
    Знаю, що чоловіки трошки по-іншому сприймають вагітність чим ми, але я мала стільки надій, коли ми йшли разом на УЗІ, що ось він побачить, прозріє, більше відчує.....а це мало вплив тільки на кілька годин.
    Я дуже не люблю вказувати чоловіку:зроби те, зроби інше, для мене дуже важлива його ініціатива.В мене стільки планів, як зробити нашу квартиру кращою, тільки реалізувати не можу через токсикоз, а він може днями ходити біля немитого взуття і ніяк на нього не реагувати, я забула коли ми разом робили генеральне прибирання.Невже я повинна постійно говорити!!!!!!!!
    Знаю що це все побутові дрібниці, але коли проходить тиждень другий і нічого не змінюється, хочеться вчинити такий скандал щоб люстри дзвеніли!!!
    Його турбота проявляється в фразі після вечора проведеного з кумом:""Запамятай, я тебе дуже сильно люблю"Тьху.

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ірушка, а ти просто напиши йому на емейл, на папері, пришли листа..напиши, що ти почуваєш і що ти хочеш, щоб у ваших стосунках, у побуті і т.д. змінилось

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Ви чо? :ninja:
    "Надій"? :xaxa:
    Даремно сподіваєтеся, що чоловік сам почне щось міняти в тій ситуації.
    оно йому треба? (риторичне)
    Мусите пояснювати-пояснювати-пояснювати...
    Тоді... щось... десь... зміните. :)

• Подобається Подобається x 23
  14. Ірена

Ірена Well-Known Member

вам зараз не треба ні скандалити, ні нервуватися... і навіть особливо перейматися... зосередьтеся на собі і дитинці. а чоловікові при нагоді скажіть: " як хочеш жити в свинарнику- будеш, бо в мене зараз токсиоз, а потім буде великий живіт, а потім буде мала дитина. і чи буде внас затишно, багато в чому залежить від тебе":ninja:
    а нерви у вас - то від гормонів, в інший час, ви б до цього всього поставились із гумором:)

• Подобається Подобається x 15
  15. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Вам це написати в гілочку "Забилам би". Там точно зрозуміють! Хоча думаю, багатьом з нас така "господарська" поведінка чоловіків до болі знайома. Мій також такі "припливи" має...:confused: Вже 4!!!!місяці прошу зробити нещасні дірочки в стіні для картини і тарілок на кухні--------НЄЄЄЄЄЄЄЄЄ, зайнятий! То така деколи істерика буває.... Плюньте, на те все...Ви правду написали, що зараз то все емоції, можливо гормони. Пройде час, і ви зрозумієте, що занадто бурхливо реагували на таку його поведінку( хоча навіть не знаю, як на таке не реагувати?):confused: Рано чи пізно він те взуття помиє!!! А ви не нервуйтесь, у вас справи важливіші є - дитинка все відчуває.:)
    П.С. Може це в нього такий адаптаційний період?????:xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  16. Олька

Олька Well-Known Member

ОТ, Левандівку, зараз підтримую, тому що багатодітний батько і з чоловічої сторони Вам скаже як чоловіки це все переживають!!!!

• Подобається Подобається x 2
  17. levandivka

levandivka З яйцями...

Дякую, я ще не ТАКий старий, без підтримки ходжу... :xaxa:

Про вплив гормонального фону на настрої вагітної жінки знають усі, але вже після того. :xaxa:
    Про несвоєчасність деяких прохань (тут футбол, а ви з цвяшками пристаєте...) - теж не новина.
    Про причини мовчазного ігнорування чоловіками деяких прохань - трактати написано (значить він того не хоче. захоче - зробить сам).
    Про безсенсовність страждань "йой, він у мене ТАКий :cesored: ..." - аналогічно.
    Але...
    То - життя! Яким можна тішитися, а можна страждати. :)
    Шклянка завжди може сприйматися і наполовину порожньою, і наполовину повною. :xaxa:

• Подобається Подобається x 20
  18. odree

odree Well-Known Member

ви мусите знаходити компроміси, вміти йти на зустріч, вміти йти на уступки.... і ще багато чого. якщо тільки хочете зберегти ваш шлюб.
    розкажу з свого прикладу. в мене чоловік чимось схожий на ваш опис, але тим не менше іншого я не хочу :)
    чоловік голова, а жінка шия. потрібно з смикалкою підходити до кожної ситуації.
    мій чоловік зі мною не сюськався коли я була вагітна, але коли мені на 22 тижні робили операцію, то я побачила, що він надзвичайно переживає. так само, не міг піти зі мною на перше узд - ну і не страшно, зате я потім з нього пожартувала, сказала, що у нас буде двійня, бідний чуть не втратив останнє волосся :xaxa:
    знову ж так знаю чоловіків, які дуже багато приділяють своїй вагітній жінці уваги, а самі вдало ходять "на ліво"

а з появою дитини ваше життя кардинально зміниться. тому спробуйте подивитися на все трошки по іншому, з іншої сторони ;)

• Подобається Подобається x 15
  19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Коли я дивилася на своїх вагітних подруг, які шипіли на своїх чоловіків як змії, думала я ніколи такою не буду, а вийшло, що як тільки взнала що з вагітністю все класно дозволила поганому настрою псувати своє життя.
    Все таки мій коханний в дечому і жаба, але ж моя і нікуди ми один від одного не дінемося, треба брати ініціативу в свої руки, а не надіятися що він стане телепатом, бо цього як я бачу ніколи не станеться.
    Варіант коли в сімї кожний робить те що йому хочеться, але при цьому намагаючись вгодити другій половинці не для нас, нам підходить якщо хочеш щоб я щось зробив скажи 10 раз, або ткни носом.

• Подобається Подобається x 8
  20. Nata

Nata Well-Known Member

Ой, а я навіть не перечитала гілку :). І чесно кажучи не дуже хочеться. Краще вже буду недалека :).
    Дуже шкода, що на рідному, хорошому форумі трапляються такі суперечки, що переходять в образи.
    НУ і пожаліюся трохи. Петро пішов садочок і знову кашляє. Вже не знаю що робити. Думаю про приватний. Але 1500 в місяць, плюс ще Дмитро скоро піде, а ще де гарантія, що там буде краще :sad:.

Статус теми:
Закрита.