Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А я чомусь цілу нічку не спала :girl_sad:Не знаю, чому, але десь біля першої ночі прокинулась - і все - не заснула ніяк!!! А в 04:25 - уже вставати на роботу!!!!! Тепер сижу така "красіва" вся:8::sad: - очі червоні, спухша -ну краса неземна!!!:girl_cray: Добре, що хоч голова соображає нормально!

2. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Мадленко,я думала,що то у мене ранній підйом(4-45),а у вас ще скоріше...

3. MADLENKA

Зараз то ще квіточки! От колись було о 03:30-03:50. А тепер виліт перенесли на 07:25, так що я на годинку довше сплю!:girl_tender:

4. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Мені нас шкода...

5. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

І мені Вас шкода- для мене встати зранку , та ще й о 4.30- то щось нереальне.Але, з іншого боку, може, Ви вдень відсипаєтесь ?:girl_haha:

6. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

На жаль,маю таку натуру,що спати вдень мене може змусити тільки хвороба... та й день робочий не нормований і трудоголізм спати не дає...

7. MADLENKA

для мене ніколи не було проблемою прокидатися вранці. Тепер навіть у вихідні встаю о 08:00 чи ще в 07:00. No problem!:girl_smile: звиклося!

8. медведик

медведик New Member

вже тиждень мучить мене поведінка чоловіка,який більше за своєю мамаю заступається, а мені каже, що я собі сама все малюю та придумую. Дівчата, більше не витримую тої свекрухи, яка весь час порпається , як та сліпа курка в нашому з чоловіком житті :girl_devil:, таке враження,що живу з нею ... і вже тиждень у мене визрівають слова розмови з нею, якраз у цю неділю випадає моє день народження, то думаю що зроблю собі подарунок... відверту розмому, про все на світі :girl_emo:

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Поговорити звичайно треба, але чи вартує псувати ДН? Може ліпше наперед?:girl_haha:

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Живіть окремо...
    Наспівуючи класику:
    http://www.youtube.com/watch?v=7_iGg1UNbPM

11. медведик

медведик New Member

та власне, що живемо окремо, зато свекруха в сусідньому під"їзді, так що спасу нема ніякого, хіба міняти свої принципи, але знаючи себе, я того точно робити не буду - " Бог терпів і нам велів "

дуже вдячна за класику, настрій відразу підстрибвув з 0 до 500 мБт :dance:, зробили мені авансом подарунок, справді дуже дякую

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

:girl_crazy: то діла не міняє, все одно прийде буде вітати і віршики розказувати

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Тоді розмова можлива лише з чоловіком. Його мама - най і вирішує ті питання. попросіть, скажімо, щоб на автовідповідач привітала, або відкриткою (краще поштою).
    Можна ж поради у чоловіка запитати, як краще:
    1. щоб ДН провела з подружками поза хатою.
    2. щоб без зайвих вітань.

Останнє редагування: 6 Травень 2010
  13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Раптово, ні з того, ні з сього щойно помер мій пес. Сиджу і плачу. 12 років в нас прожив. Сьогодні бігав, гавкав, а вже його нема. Чи хтось отруїв чи яка біда. Дуже мучився. Ми рятували як могли, але не змогли врятувати. І здається зараз забіжить, загавкає, буде ластитись. Бо такого доброго пса не було і певно вже не буде. Ой як тяжко...

14. медведик

медведик New Member

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Це Афі???????????????????????

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ні Бім. Афі в нас недавно. Бім рижа дворняжка, схожий на керн тер"єра. Але для мене найкращий собака. Цілий день ловлю себе на думці, що всюди його виглядаю. А його нема. Найгірше що так раптово і що дуже мучився. Не знаю чи хтось отруїв, чи який заворот кишок. Казала ветеринар, що в старих собак таке буває. :sad:

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і я нині плакала...давно не плакала вже,а от нині...:girl_sad:настрочила чому плакала і що сталося,але стерла.скажу одне-приїхала старша сестра чоловіка...:girl_mad:всьо.....[​IMG]..до її відїзду залишилося 6 днів[​IMG]

18. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Оленкастар,як я вас розумію!Сестра мого чоловіка недалеко живе,коли приходить--спасайся,хто може!!!завжди знайде привід до сварки!!!Дятел,рожденный в пятницу,может задолбать маленького слоненка...Я тепер виробила тактику---якщо чоловік дома,я кажу:"Ну,ви поговоріть собі..." і скоренько роблю ноги!Спрацьовує.:girl_cray::girl_cool::girl_crazy::girl_claping:

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В нас поламалась пральна машина!!! Не знаю, чи поремонтують. Так шкода...

20. amurka

amurka New Member

Статус теми:
Закрита.