Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А я хвора. Від суботи ніяк не можу вилікуватись. Нині проспала до першої і ще б спала якби муж не збудив снідати. :girl_crazy:
    Голова мене болить і рука стреашенно жве котрий день. Це у мене вона перепрацьована бо крісло коло компа погане а вона в мене вже неодноразово мала ту проблему. Маю запалення зв’язок, чи як то правильніше називають але воно мені спати не дає і мучить страшенно. Давно я така хвора не була, а тут щей погода своє додає. :girl_sad:

2. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

дужк вам співчуваю, мій тато помер 2 місяці тому, а зрозуміла я це лише 2 тижні тому коли приїхала погостювати додому, справді дуже важко, відчуття, пустоти, а мені щей совісно, бо я навіть не попрощалася нормально, Хрися весь час вередувала і не хотіла бути з чужими. мій тато помер не сподівано, вчетвер зпаралівало, а в пятницю вранці не стало:sad:

3. Зануда

Зануда Well-Known Member

4. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Все,я подала на розлучення...Така пустка на душі.Не витримала я більше того.Досить того що я свого благовірного практично не бачила останнім часом бо він "в батьків дома був",то виявилося що його колишня там днює і ночує.Мене то так зачепило шо я не витримала,то була остання крапля.Ну як так не мати ні поваги до мене ні нічого?Так обідно,що вкладаєш в людину всю себе а тебе ні в що не ставлять...:girl_cray:А все так гарно починалося...Так важко...Те що ми так довго з такими зусиллями будували,зруйнувалося в один момент.Ми так довго до того йшли,а тепер все розвалилося як карточний будиночок...:girl_cray:Не хочу я більше нікого і нічого в тому житті...

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

і мене зрадили, зрадили в тому місці,де я навіть не чекала. близький друг.... найближчий і єдиний по великому рахунку, теж пустка в душі, таке вдічуття,що навколо одна заздрість, лицемірство, в очі одне,а поза очі - зовсім інше....
    а найголовніше,що завжди знайдуться доброзичливці,які вкладуть то все тобі у вуха.... ницо і низько...

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Не розчаровуйтесь у всіх одразу!! Нам Бог дає такі випробування з певною метою. В даному випадку це можливість або щось переосмислити, або щось змінити на дійсно варте Вас. В житті все рівноцінно і за кожну сльозу ми будемо щиро усміхатись, а за кожну усмішку платити розчаруванняс і сльозою....
    Р.С. в таких випадках я просто намагаюся вірити в краще завтра, яке обов"язково настане))))

7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ой, що то вчора за день був...В нас з чоловіком те саме. Одна дуже близька нам людина, просто ....ех, навіть згадувати не хочу. Ми вчора навіть заснути не могли - так підло і ницо поступила людиа, яку вважали ріднею....Хоча, особисто для мене то великий плюс - люблю, коли люди показують своє справжнє лице. А то дружиш, довіряєш, відкриваєшся, а людину можеш і до кінця не знати ...Тому, принаймі тепер точно знаю, хто є хто.
    Старалась не показувати свого розчарування і того "ге", що на душі...пробувала заспокоїти Тараса, щось не дуже виходить...
    Паскудно так на душі......

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

9. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Зібралися ми величезною бандою з дітками на вихідні на природу.Вже все замовили.В малої сьогодні соплі,температура...Приїхали

10. Nata

Nata Well-Known Member

У нас те саме... Мали в Карпати їхати в понеділок, в суботу в село на шашлики, ага... в Петра вчора 39,6, Дмитро без температури але кашляв дико всю ніч. Приїхали.

11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ну що ж це таке! Тільки мама відлежалась в лікарні, так тата в реанімацію забрали :girl_devil: Ну що за напасть, ще й перед самими святами :girl_cray: І що робити, мама каже, не приїжджай, а як я відпочивати зможу, знаючи, що батько в лікарні....

12. tunsi

tunsi New Member

А я ще від ранку зла:girl_devil: Сьогодні вела малого до садочку,переходимо дорогу якраз навпроти садку по пішохідному переході і якись вар"ят чуть не збив нас,добре що встиг загальмувати.

13. Drizzle

Drizzle New Member

Писала про це в "Ми і наші мами", але це перетворилось в "жилєтку".Моя мама приїхала позавчора (як завжди без попередження), вчора ввечері я її спецрейсом відвезла до Львова, а нині по обіді - вона знову в дверях: "Я тут ще дешево насіння моркви купила. Посію, а ти мене в суботу (!) відвезеш. Я вам заважати не буду..." Мама... мама... Чекаю з роботи чоловіка. Що скаже?

14. Nata

Nata Well-Known Member

Майстра я таки вигнала, викликала із сервісного центру, прийшов, зробив, виявилося що попередній ще й дроти переплутав і якби так залишив машинка би точно згоріла :)
    Тепер мабуть у вихвалялки: ура, ура, ура не треба прати більше руками і зекономлено купу грошей. Як же я люблю свою старесеньку машиночку

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

брехня. знову брехня. тепер не на 50% віритиму, а на 95 і що далі?...

16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

З самого ранку щось настрою нема... залишилось останніх 15 гривень на проживання і не знаю, коли ті "дитячі" будуть... Як дітям пояснити, що не можу їм купити морозиво чи сочок, навіть не знаю :sad: Чоловікові теж тільки в кінці наступного тижня обіцяють дати зарплату... Виручають запаси овочів і закрутки, а так би не знаю, що робила :sad:

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Не переживайте, помоліться Богу, будуть "дитячі", будуть! Щиро вам бажаю, щоб ви швидше їх отримали! :girl_curtsey:І сочок купите, і морозиво, і собі щось гарненьке:girl_smile:

18. галичанка

галичанка Well-Known Member

Зібрались в Камянець-Подільськ на вихідні. Порекомедували мені тут ріелтора Таню, що здає квартири. По телефону домовились про квартиру, сьогодні я мала перевести гроші-бронь.
    Пішла я в банк переводити гроші, на 15 хв запізнилась, вони чогось нині тільки до 16-00, замість до 17-00. Дзвоню Тані - а вона мені каже, що наша квартира здана іншим... Нема слів... А якби я перевела гроші і дзвонила їй про це повідомити... :girl_sad: Не знаю, як далі, але вже перше враження про Камянець-Подільськ попсуте...

19. дашулька

дашулька Well-Known Member

Не переживайте,все буде добре! такі періоди майже у всіх бувають...що зробишь? таке життє. Як то кажуть,буде й на вашій вулиці свято! Обов*язково буде!)))

20. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я скоро з розуму зійду...Сама подала на розлучення і тепер так тоскно,ходжу і цілими днями плачу,ніяк собі місця знайти не можу.Починаю розуміти що без нього так тяжко:girl_cray:Ніби трошки відволічусь і обовязково хтось мені про то нагадає і я знов в плач.Вчора йду з роботи,падає дощ і плачу.На роботі таке саме,ніби між людьми а сиджу і думаю про щось своє і сльози на очах весь день...Не можу я без нього і все.:girl_cray:Збоживоліти можна.І що я маю робити.......

Статус теми:
Закрита.