Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

нічого, краще перечекати і не ризикувати життям!

2. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Сьогодні в аеропорту всі рейси скасовано. Завтра повинні дати інформацію. Телефонуйте в авіакомпанію і Вам повинні дати відповідь. Мусимо вичекати ту паузу, бо ж це диво природи несе реальну небезпеку для роботи двигунів літака. Мені теж сьогодні було реально шкода наших пасажирів, бо одна жінка плакала, наприклад, бо спішила, бо в Італії на неї чекає хвора дитина:sad: Шкода людей, але ж нічого не вдіємо! Природа в черговий раз доводить, хто господар на Землі!

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

це доця образилась, що ви на море без неї з"їздили:girl_in_dreams::girl_wink:...
    а якщо серйозно, то заспокойтесь, бо не зденервова і вічно заплакана, а спокійна і щаслива мама - найкращий помічник і друг своєї дитинки...все минеться, всі діти так ростуть....якби ви знали, як було непросто, коли Любік при прорузуванні одночасно 6 зубчиків "підчепив" ще стоматит і гінгівіт...то був жах...безсонні ночі, вічно на руках, їсти/пити не міг, висока температура, постійні полокання, обтирання ротової порожнини і личка, бо вилізло все наверх...все буде ок:girl_bye:...

а в мене не було 2 дні комп"ютера, бо "полетів" блок живлення....щось геть ламається моя стара коняка...

4. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ніколи не дописую в цю тему, бо як прочитаю,як людям деколи важко, то мої проблеми здаються дрібничкою. Але тільки що я таке мала, що до сих пір не можу відійти...
    Вийшла з дітьми на вулицю погуляти ( в селі ). Настя рядом бавиться з двома дівчатками 5-ти років і ще є одна з мам тих дітей. Єва вже почала капризувати, що хоче спати. Кажу до другої мами, що відійду на 2-3 хвилини, щоб мала міцно заснула, бо діти їй не дадуть, і прийду. Підходжу ( за мамою тою "и след простыл" ), діти втікають, а за ними летить величезна сусідська псина!!! Я мало не вмерла там на місці!. Тут пес перестає їх доганяти, втікає до себе на подвір"я. Брама в них відкрита. Думаю, підійду закрию, щоб знов не вилетів, а він розвертається і летить на мене! Боже! Кричу до дітей: " Втікайте!". А сама стала і не знаю що робити... Коло мене коляска з Євою... Це все долі секунди відбувалося. Вибігає на мій крик господар і закликав то "теля". З нервів я моментально втратила голос. Руки ще до тепер трусяться.
    Ні, ну скажіть мені, що то за такі люди! мені до одного місця, що він там може не вкусить ( як каже господар). А як пес подумає що то така розвага і скочить якійсь дитині на спину? Навіть боюся думати про наслідки!
    Пішов мій чоловік щойно на розборки. Сказав, що як не будуть його припинати і ще раз пес опиниться на дворі, то сам його пристрелить.

P.S. В червні вже була одна сумна історія з тим псом. Забіг він до наших знайомих на подвір"я на якому бавився хлопчик 6-ти років. Малий почав верещати зі страху. Мама його як почула, як син кричить, то до вечора в неї почалася кровотеча ( мама була 5 місяців вагітна ). Вагітність зберегти не вдалося. Були би ровесниці з моєю Євою...

Останнє редагування: 17 Квітень 2010
  5. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Апендицит то справа, але кажуть, що може дуже віддавати в лівий бік. Зокрема, в брата так було. Та й я лікарям про те говорила, але вони також схилялись до апендициту. Головне, що все перейшло, а то дуже налякалась не стільки за себе, скільки за малу.

6. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Голова як великий дірявий баняк....прокинулась вночі від головного болю...тиск поміряти не можу---моє міряло невдало падало...Збираю себе докупи і йду до церкви,може перейде...:umbrage::umbrage::sad::sad::sad::suicide::suicide::suicide:

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

в мене вже другий день на валізах...а могли би вже засмагнути....:) цікаво чи нам якось компенсують втрачені два дні відпочинку?...хтось з таким стикався? чи через те, що літак відмінили через форс-мажор плакали наші грошики? :sad:

8. WildWind

WildWind Member

А в контракті як прописано? В нас був випадок, коли їхали відпочивати автобусом, то було зазначено що до форс-мажору входить і поломка автобуса, а форс-мажор то така справа, що у разі чого добирайся чим хоч, і грошей не повертають. Ну так ми висловили своє фе, і той пункт викреслили з контракту.

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в мене поламамлась машина:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Пішли ми з Іруською на стоянку, завели, сіли , доїхали 20м до підїзду, піднялась температура до максимуму, написало що перегрівся мотор.
    отак стоїть під підїздом, завтра зранку викликатиму евакуатор і сервісну службу.
    Мені завтра всі звіти, дитину до лікаря, чоловік у відряджені...
    :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

думаю ви скоро полетите, а може вже в дорозі?:)
    http://zik.com.ua/ua/news/2010/04/18/225236

11. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ех, ну що за день сьогодні... Зварила рано суп з молодого горошку з фрикадельками. Щось закрутилася, а тут гості прийшли. Пішла з малими на двір їх відпроваджувати, та й заодно вже з ними погуляла. Приходжу щойно додому, а мій супчик прокис! Як стояв на кухні, так і стоїть ( чоловік його не сховав в холодильник, та й я мудра... ). Ото за дурної голови кілограм фаршу перевела:girl_cray:...

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ще ні...але до ранку , сподіваюсь, буду....два дні в прольоті. :sad:

13. дашулька

дашулька Well-Known Member

А я ніяк не можу заспокоїтись після нашої вечірньої прогулянки!(( тільки зраділа,що мася нарешті почала бігати на вулиці-так сьогодні так впала,що просто...(((. крутилась біля тата,й щось так заплуталась у нього в ногах чи що-чую хлопок й мася обличчям в асфальті! а її підняла,вона в крик,бачу верхня губа розбита,ніс подертий,щока,чоло теж,так ще і з рота кров капає. Мені так погано стало-я ще такого не бачила! добре,що до дому було секунди,але поки дійшли вона вже заспокоїлась. Вдома все відразу забулось,почала бавитись. Хотіла подивитись,що там у ротику-не далась,думаю,що розбила губу так. Зараз ці місця,які постраждали,почервоніли та губка трошки вспухла,але добре,що шкірку не зідрала ,а то би було взагалі.))) Чоловівк получив по повній програмі,тому що була вся на нервах. розумію,що то діти й від падінь ніхто не застрахований,але як згадую той хлопок від асфальт-відразу стає не по собі! бережіть діток!

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

За пів дня прокис?:eek:

15. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Дашулько, зараз Вам варто заспокоїтися. Знаю, моя донечка також падала і розбивала губу. Боляче було дивитися. Коли вона заспокоїлася в мене на руках і пішла вже до татка, то мені так погано стало, що я ледь не втратила свідомості. Дуже Вас розумію, як шкода зараз малечі. Але варто заспокоїтися і головне завтра йти гуляти, як щодня і не показати дитині, що Ви переживаєте за те,щоб вона не впала. Щоб в крихітки не виникло страху бігати на вулиці. От побачите, все заживе швиде, ніж Ви думаєте.

16. дашулька

дашулька Well-Known Member

17. Neitiri

Neitiri New Member

Моя сестра теж мала полетіти в п"ятницю вночі в Туреччину, але також відмінили рейси... Я сподіваюсь у вас вже все гаразд, тому що вона сьогодні о 14.00 все ж таки полетіла!!! А гроші за втрачені дні не повернуть - форс-мажор! (турфірма до речі наших друзів, і все одно не повернуть:girl_cray:). Сподіваюсь, ви вже в дорозі в "теплые края"!

18. kati

kati Well-Known Member

19. LILY

LILY Well-Known Member

от халепа....... моя сестричка в Індії звисає,через тиждень має прилетіти))а ше мала внутрішнім перельотом на ГОА летіти, що ж буде.... як вона тепер добереться до України незнаю?

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Моя вже ходить давно і дуже добре...але на вулиці постійно за щось шпортається, руки регулярно обдирає..... я тепер завжди з нею гуляю і в кармані маю перекис водню і лейкопластир бактерицидний.

Статус теми:
Закрита.