Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Я теж поки Ромка не було так вважала... А тепер не розумію, чому має бути різниця між любов"ю до дівчинки і любов"ю до хлочика, це ж однаково моя дитина...І взагалі багато на що змінила погляд після народження маленького. А батьки самі обирають, сюсюськатись з дітьми чи ні, і то не залежить від статі, і дівчинка також може вирости розбещеною вредіною...Занадто мамина (або татова) доця, яка ради собі в житті не може дати, теж не подарунок. Повірте мені...

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:38 ----------

Ромко сьогодні ну просто неможливий!!!:girl_cray: Тільки плаче, нервується, вередує, явно видно що його щось турбує...не можу ради дати ні на дворі ні вдома:girl_cray::girl_cray::girl_cray:.Раніше все б на зуби спихнула (там десь четвертий, нижній загубився...) але має таку страшну висипку, що може і вона турбує.

2. Hruska

Hruska Well-Known Member

І я не розумію...чому? Любов однакова..ставлення інше.
    Я Вас не закликаю робити так , Ви правильно сказали батьки самі собі обирають, як їм виховувати своїх дорогих маляток...я лише говорю за наслідки такого виховання...
    Може краще, дати трохи більше самостійності своєму козакові, а разом з тим і чоловікові, що з ним знаходиться та батькам???? :)

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

бачу в багатьох така проблема як і в мене!!! ми вже тиждень з малою таааак мучимось!!! і скільки це буде тривати........:girl_cray:

4. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

така сама ситуація, висипка і вредна другий день (не розумію чого)
    тільки в мене на руках, не хоче до інших (зразу плач) і бавитись не хоче
    зубків в нас ще не має і не пахне (хоча)

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

висипка може бути на зуби?
    нового мала нічого не гамала

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

6. TASJA

TASJA Well-Known Member

А в нас з самого ранку води нема. Має прийти до мене однокласниця, а посуд непомитий :girl_cray:. Багато часу не бачилися, прийде, а на кухні повно посуду. Що вона про мене подумає? І нема навіть ніде набраної води, а то би я в тазіку помила.

І ще Святослав вреднючий сьогодні з самого ранку. Тільки чую: "ні! не так! не там!". Йой, що то за день сьогодні такий?

7. Provizor

Provizor Well-Known Member

Тільки що з прогулянки. В нас в районі з майданчиками складно, є один занедбаний. Дві качельки, одна з яких розламана. Гуляємо ми з Анютою, вона трохи бігає, трохи на качелі. Тут прийшло два бики (інакше не назвеш), всілися на качелі, п"ють пиво і курять. Лавочку собі найшли!!! Аня моя трохи позаглядала і ми пішли в інше місце гуляти, скандалити в мене сил не було, пояснювати очевидні речі двом дорослим хлопцям...де вони виховуються?! Накипіло:girl_feminist:

8. Fleshka

а мама? бо в нас то на той злосчасний огірок, який я з"їла (я чомусь більш ніж впевена)...Люди! коли ж воно виведеться вже з того маленького організму, і перестане його мучити?:girl_cray:

9. TASJA

TASJA Well-Known Member

Нагріла в чайнику каплю води, помила той нещасний посуд. Витираю останнє горнятко - чую вода з"являється :girl_devil: Ну не закон подлості?

10. Fleshka

11. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

а я сюди вперше - прийміть до гурту.... Вчора в меншої знов температура - то капець якийсь - вже другий місяць одна поза одну хворіють. Аналізи такими добрими не були як здоровим здавали. а воно десь береться. Вже руки опускаються. І ше до всього термометр розгаратала об плитку - ото пів ночі вже і пів дня - ртуть по хаті визбирую і то все нейтралізую. Від заліза в хаті йодом смердить, аж нудить, а дітись ніде.

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І в мене те саме, ще вчора тільки трохи покашлювала, мокрим кашлем, а зараз вже сухий, надрвається спати не може, а я так того всього не хочу, їду за аналізами в 4 годині, Господи, хоч би там було все нормально, бо я з розуму зійду від одної думки про ті ліки і антибіотики.

13. Vitaminka

а що -мама-....
    ми не на ГВ :girl_cray:
    дуже жалію, що так в мене з годування вийшло- після кесеревого молоко зразу було,-малу я годувала, а дальше моє довго лікування, яке не можна було відкласти (2 місяці)-антибіотики, уколи, система-капельниці, я продовжувала годувати доцю своїм -прекрасним молоком- і під час лікування, молока все менше ставало (я годувала на вимогу дитини), дальше в донечки пішла сильна алергія (дитину не впізнати-червона, розпухша, висипка...малу в мене на день забрали, я за той час я постійно пробувала зціджувати-а там майже -нуль-) і кінець молока, ні каплі (дальше консультанти..., намагання відновити ГВ, перечитала тут все про ГВ-робила як радили тут консультанти)
    дуже-дуже жаль...бо нічо не замінить маминого молочка

100% допис для цієї теми, тут є чого плакати

14. Nata

Nata Well-Known Member

То може алергія на щось знову? І роздратованість від того...

15. Vitaminka

16. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ой, а що зі мною сьогодні зранку було... До сих пір не можу знайти пояснення.
    Ранній ранок. Юстина збудилася швидше, ніж завжди. Я ще спала. Розбудила мене своїм плачом, бо хотіла на руки. Маємо ми таку моду кілька разів на ніч ще на руках поколисатися, коли самим важко заснути. Чи я різко встала, чи затепло було в спальні (кімната з східної сторони, тут кожен ранок дуже світло і сонячно), не знаю... Раптово дико розболілася голова, стало тошнити і те, що від тошніння виникає, світ крутився навколо. Як згадаю, жах один. Злякалася не за себе, за дитину. Як з нею дам ради. Подзвонила чоловікові, терміново приїхав, до обіду відійшла. Зараз вже, слава Богу, живчик, як би і нічого не було.
    Що це відбулося зі мною... Голова ніколи не болить, тиск маю, як у космонавта (при чому навіть під час вагітності було 120 на 80-т), не отравилася точно, не вагітна теж точно. Добре, що все добре.

17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

От в мене вчора те саме. Голова болить, температура скаче догори. Ще й бік лівий прихопило так, що ні сісти, ні встати. Дзвоню до однієї лікарки, та каже, що апендицит та треба викликати швидку. До другої - те саме. Але переживаю, що візьмуть до лікарні, а мала зараз майже тільки на грудному. Вдома всі сваряться, бо не даю викликати швидку. За годинки три попустило. Ото думаю, і що то могло таке бути. Але добре, що все добре закінчилось.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я сьогодні навернулась в ванній разом з малою на руках :girl_cray:
    Пішла її купати, ну але моя ж красавіца тяжкенька... ну і я її вже в ванну ставила, троха зігнулась вперед, мала висить в мене на руках в повітрі, і тут в мене ноги їдуть назад, я втрачаю рівновагу, падаю в ванну, мала разом зі мною. І намагаюсь її не вдарити і не впустити, ривком відкидаюсь назад...... короче мала трішки впала, трішки вдарилась..але могла вдаритись значно сильніше, а я собі здається спину потягнула :girl_cray: І скільки разів вже чоловіку кажу, давай ти її купай або хочаб в ванну занось...... все без толку, певно щоб дійшло мені треба покалічитись....

19. Provizor

Provizor Well-Known Member

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відклали мій літак на невідомо коли...:sad:

Статус теми:
Закрита.