Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Угу, в мене те саме колись було....Без образ, як на мене, то не вид їхнього відпочинку, а стан лінощів, тобто швидше вид "нема чим зайнятись"....Зараз бачу свого Тараса раз в 2-3 дні, то коли приїжає ,вся увага лише мені, до комп"ютера ні часу, ні бажання підходити немає. Все міняє зайнятість чоловіка....Ну принаймі, в мене то дієво. Особливо, якщо працюєш сам на себе - голова забита лише тими справами, дзвінками і тд.,а не іграми....

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене знову насмарк:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Ну як так..... під час вагітності-постійно хвора. Хоть сиди постійно в коморі:girl_feminist:

3. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Дівчата, у мене сьогодні аж дві хвилини був поганий настрій.... Я помітила в себе сиву волосину!!!!!!!!:eek::umbrage::sad::suicide: Нещодавно так тішилась, що не маю жодної, а тут пригляділась -і о!диво! Посумувала трохи, а потім вирішила, що нічого не вдієш, треба в паспорт на свій вік частіше дивитися:girl_wink::girl_crazy:

4. Diana

Diana мрійниця

я в себе ше в 7 класі побачила

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я тут сиділа читала що сталось в світі а моє найменше чудо вийшло на двір і зразу чапає додому з плачем. Приходить до мене а все личко в крові. Я побачила то мені недобре стало, малом не вирвала. Мусіла барбовал випити.
    Виявляється вона йшла по сходах і зашпорталась за капці які сама там залишила, ну і впала личком на бетон. Подерла трохи під носиком і коло ока. Буде мати синяк. Ото вже мама дістане як тато прийде додому.

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Напилась моя дитина молока зразу після випадку, тоді мені на руках заснула і спала дві годинки, поки мама дивилась кіно а тоді встала з таким файним фінгалом під оком на цілу щоку. Таке файне і таке бідненьке.

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Як я зашмаркалась:girl_cray: Давно в мене вже таких соплів не було....:girl_cray:
    Я з-за гори салфеток ледве монітор бачу

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я кашляю, і то так сильно, вночі аж спати не могла!!ех, полежати б зо два дні, та де, зараз не пустять!

9. Siania

Siania Love Life

нам на роботі закрили доступ до контакту! :no::no::no:
    А я там музику завжди улюблену слухала, еххх
    Добре про мою любов до посиденьок ніхто не здогадується:girl_cool:

10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

НАВІЩО???
    сорі за офтоп..
    Якби можна було - я б паспорт поміняла... вік б зменшила на десятку....)))

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене тільки телевізор...компом мій не вміє користуватися...хіба пасьянс чи косинку:girl_haha:

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я от недавно в вихвалялці хвалилась що здох монітор...так ні.... оживили :girl_cray:..вчора ще чоловік його привіз, похвалився що все там вже нормально і далі всі вечори сидить бавиться.:girl_devil:
    Але той шкандаль не пройшов мимо... тепер хоть вмєняємий і можна його від монітора віддерти на кілька хвилин при потребі :)

Останнє редагування: 13 Квітень 2010
  14. Velana

Velana Member

а в мене їх... навіть не буду казати скільки :sad::sad::sad::sad::sad: записалась на фарбування.... так не хочеться....

15. Diana

Diana мрійниця

Тепер ще на одну блондинку стане більше:girl_claping:. Я спочатку також щоб приховати робила міліровку декілька років, а потім і все покрасила, мені подабається

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я захворіла. :sad:

17. Hruska

Hruska Well-Known Member

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

І я захворіла... сьогодні навіть на роботу не пішла... піду в поліклініку за лікарняним.
    Тільки збиралась йти до імунолога, щоб підняти імунітет, бо маю папіломи... а ту на тобі.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

одужуйте!:)
    а в мене знов ніс закладений і закладає його якраз за кілька днів до походу в жк (тре мазок з носа здати) ніби чує і обурюється і що з тим робити?

20. popelushka

popelushka Well-Known Member

І ми з малим хворі:sad: Юльчик ще має сопельки, а я навіть з ліжка сьогодні встати не могла.

Статус теми:
Закрита.