Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

В мене такий самий звичайний тиск, а недавно піднявся до 134/86, то мене хитало в різні боки як має бути...:girl_emo:
    А ми таке на Новий рік мали. 31 грудня біля 21.00 вибиває світло. Котел не працює, гарячої води нема, лампочки ледве жевріють (в нас енергозберігаючі). Мені ще треба у ванні порядок зробити, приготувати елементарний стіл... Чоловік починає дзвонити по всіх інстанціях, за четвертим дзвінком йому кажуть, що десь там щось вибило, приїдуть і зремонтують. А тим часом у хаті робиться конкретний дубак. Я не знаю, коли вони в такий день приїдуть і зремонтують то все, тому одягаю малу і відвожу до батьків, щоб не сиділа в такому холоді (у них пічки). Поверталася додому порожніми вулицями об 11.30 ночі. І за 20 хвилин до настання нового року нарешті подали світло.

2. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Дощ обіцяють на суботу,а мене вже кілька днів плющить і ковбасить,один день плющить,один день ковбасить.Вночі прокинулась від болю в колінах...Роботи в хаті сила -силенна і вся на мені...А як на свята,то всі до мене!!!:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_cool:

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Який дощ, я вікна тільки помила!

4. Андріана

Андріана Well-Known Member

та дощ аж до свят буде, я тому і помила, бо в дощ як мити...

5. Hruska

Hruska Well-Known Member

:girl_sad:Не знаю, куди це писати...але напишу сюди...
    В мене була затримка...ми вже зраділи, коханий казав, що зараз найбільше хоче моєї затримки :), хача поповнення нашої сімї не планували, бо зараз в нас ненайкращий момент для цього, але радо чекали "тої" новини...
    Почалися місячні.....так сумно на душі:girl_sad:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

зараз сумно, а за якийсь час буде щастя! У вас ще все попереду!
    А у мене газу так і нема :girl_cray: Навіть вівсянки з молоком зробити не можу!!! І головне,що дзвонила я вже сьогодні, повідомили мені , що вже включають, всюди вже є, тільки в половині Брюхович нема, якраз в моїй.. І вже скільки часу пройшло, як же вони то включають?Кожному персонально?:sad:

7. Hruska

Hruska Well-Known Member

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

Сьогодні в мене вихідний! Мала плани поприбирати, помити, зробити шось таке суттєве адома... ага... планувала... виключили воду:girl_mad:
    А ще зараз йдемо на ювілей в ресторан, а мене голова не мита, та і сама якась не свіжа після тих всіх сухих прибирань:cesored:

9. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

в нас також води не має, чоловік прийде, а їсти нема!

10. nattsol

nattsol Well-Known Member

і в нас води нема :sad: то по всьому Львову так, чи що?

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

йшла до хати на будинку оголошення-завтра не буде світла. Повбивала би. Єдиний день коли планувала швидше прийти з роботи і попрацювати в хаті за компом і той накрився. Знов сидітиму до ночі на роботі

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

В мене дуже глибока депресія і апатія до всього.... Не знаю, що робити. Хочу піти на сеанс до психолога, бо маю знайомого, який є ще й священником, може він мені допоможе зрозуміти все, що відбувається. Не знаю, як чоловік на таке відреагує, а можливо і йому не казати? Але мені дуже потрібна допомога, бо я з розуму сходжу:sad:Сьогодні знову поїду до костелу, там моя душа відпочиває.

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

ніколи сюди не пишу..певно дістало чи що..
    настрій г...., робити валом, гружуся страшенно, що завтра в суботу - а я за 1 день маю переробити ВСЕ що люди роблять за тиждень при підготовці до Великодня, продукти на свята не куплені.. абзац. ще дощ завтра цілий день.

і побалакати не має з ким - НАДІЙКА кидай ту свою сесію!!!!!!!!!! пора рятувати коліжанку від депересії!!!!!!!! :suicide:

14. галичанка

галичанка Well-Known Member

Це дуже добрий вихід із ситуації!

А ще, можете купити собі гомеопатичний нервохель - це засіб від депресії без побічних ефектів, додатково допоможе вашому організму. А ще заваріть собі міцного чаю із звіробою - це природний антидепресант!

Постарайтесь ще багато розмовляти, може і ще комусь біля вас зараз важко, скучно, потрібно його розвеселити або підіть в гості до когось. Спочатко буде важко, бо апатія, не хочеться, а потім коли розговоритися, буде минати і ваша депресія.

Доброму настрою сприяють помірні фізичні навантаження, зранку ви прокидаєтесь - зробіть невеличку зарядку, зразу почуєте приплив сил і бадьрості! Є навіть наукове пояснення цьому здається при русі вивільняються ендорфіни

А закінчиться піст - включите енергійну приємну музику, це також допомагає.

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

Добре, що є те, що вас радує, де душа відпочиває.

Останнє редагування: 26 Березень 2010
  15. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

ха - я суботи чекаю як змилування Божого - зяблика малого батькам - а самі з чоловіком закупи, порядки,обїзд рідної дорогої родини, вибір кухні (точніше нерозв"язувана проблема вибору) , а ще заїзд в такий собі магазинчик з рукоділлям :).
    а потім ще щось приготувати на неділю і спекти хочу щось :)

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Людоньки, мене так болить голова, що на очі не бачу. Давно вже такого не було. Все з рук валиться!. І мала неспокійна.

17. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

18. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

І в мене настрій на нулю. Пройшла купу співбесід, а толку ніякого. Вже не знаю, що далі маю робити з тою роботою. Всі хочуть досвід, а де його взяти....інститут досвіду на жаль не дає. Тай сили взагалі немаю, все тіло крутить, тай змучуюся дуже швидко:sad::

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я навіть дня не маю, хоч бери та вовком вий

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

І я не маю, ривками все роблю...

Статус теми:
Закрита.