Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alonka

Alonka New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Аааа... в мене мала кашляє, прийшла лікарка бронхіт поставила. Сказала в лікарню, а потім передумала і лишила до завтра. І де ми його заробили???!!! А ще мені горло дряпати почало навечер:girl_sad: Жах, я в розпачі, я тількі забувати почала що таке лікарня:sad::sad::sad::sad::sad:

2. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Через 15 хв. виходжу з дому,їду на роботу...ЕЕЕЕЕЕх,жизнь моя-жистянка...Але що поробиш...:girl_cool::girl_cray::girl_sad:

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

ОЙ, а мені вночі дитина сповзла на край ліжка і чуть не впала, трохи вдарилась голівонькою, так плакала, а я чуть з нею, як то зле як чоловіка нема.

4. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

І я нині поплачуся... позавчора зварила смачний овочевий супчик ввечері (знала, що маю поїхати до тата на п"ятницю-суботу, лишила чоловікові з малою,щоб мали їсти)... він стояв в холодильнику і прокис! Мабуть щось з холодильником, бо то вже третій раз суп виливаю за 2 тижні, так шкода майже і не їв ніхто :girl_cray: Довелося сьогодні варити свіжий... А ще доця менша розбила мою улюблену чашку (ненароком, вона просто любить допивати після нас чай, а чашка виявилась заважкою і вона впустила, добре хоч не порізалась), шкода.... мені її братик привіз, як сувенір з Єгипту :sad:

5. natka75

natka75 Well-Known Member

а мала спить між вами? а мій мене сьогодні копав ногами всю ніч, все якось розвернеться і виставить свої ноги мені на груди....

6. Оляна

Оляна Well-Known Member

У мене вже друй день все шкереберть. Вчора, при хорошій погоді погуляла з малими 3,5 години. Прийшли додому і після обіду вони як завалилися спати в 17,00, то спали одна до 24,00, а друга проснулася о 3,20. Одним словом лягла спати біля 6,00. Піднялася в 9.00, бо чада захотіли їсти. Цілий день ходжу як сонна муха. Щей воду зранку дали аж о 13,00 а в 19,00 відключили. І до повного щастя виключили світло о 21,30, а у мене без електрики не працює опалення , благо на вулиці потепліло.(Малі знову так само сплять, як вчора) :girl_cray::suicide: Добре хоч газ,ще не відключили :girl_devil: Через пів години відключиться ноутбук і буду сидіти при свічці.

Останнє редагування: 20 Березень 2010
  7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ех, трохи спина і поперек ломить від переїзду!! вчора розігнутись не могла!

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

З кишені витягнули телефон :sad: точніше iPhone подарований на Миколая мені...
    в міліції порадили читати Ваш магазин... і все...
    Коли вже в цій державі хоч якась структура буде працювати?

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ото й справді біда. Дуже шкода :sad:

10. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Співчуваю Вам,дуже шкода.

11. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А в мене двоє менших сплять в нашій кімнаті. Цілу ніч то одне плаче - їсти хоче, то друге пити просить. Не можу дочекатись, коли вже хоч одну ніч трошки висплюсь.

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

Найбільше шкода, бо там записувала всі премудрі цитати своєї дитини :sad: та і загалом занадто я у той телефон приросла...

13. Galysik

Galysik Well-Known Member

у нас вкрали машину з-під підїзду вночі. Є відео, а міліція каже - та то пів Львова таких хлопців ходить. І про що можна далі з ними говорити?

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у нас,коли у чоловіка викрали сумку з грошима,кредитками і т.п., ми самі принесли фото людини,яка це зробила ( крим. справа вже була порушена)І отримали у міліції відповідь: ви надивилися американських фільмів? У нас немає бази даних. Одним словом, а "віз і нині там"

15. Galysik

то для них взагалі космос, вони навіть не знали як відео відкрити з флешки.. Таке навіть школярі вміють.
    Не варто розстроюватися, заробиться на новий, кращий телефон/машину. Хоча теж, дуже важко втрачати мілкі матеріальні радості. Уже два тижні пройшло, а я не можу з тим змиритися. Бачу машини такої моделі - автоматом перевіряю "прикмети" та згадую нашу машинку.. В думках розпинаю того злодія, але хто зна, то тільки Бозя бачить як воно краще. Ми якраз запланували поїхати на вихідні у Карпати, коли був гололід, може то Бозя нас від чогось і вберіг.

16. галичанка

галичанка Well-Known Member

Співчуваю всім, кого обікрали... :girl_sad: А машина була застрахована від викрадення?

17. Galysik

Ні, застрахована від викрадення не була, бо чоловік брав її як тимчасову і був впевнений що таку машину ніхто красти не стане, бо це не дорога машина. Це була синя сімка ВАЗ, 2008р. (а дарма, ВАЗ дуже популярна серед злодіїв модель). Я казала йому про це, але він - Ти якась перелякана, кому вона потрібна. Чоловік її продавав якраз. Вона завжди у нас під підїздом стояла по ночам, він її навіть на сигналку не завжди ставив, бо там вічно все ламалося, сигналка в тому числі, чим і поплатився.
    Тому, бережіть своє майно, не лінуйтесь ставити авта на стоянку і обовязково страхуйте авта від крадіїв.

18. Provizor

Provizor Well-Known Member

А у вас немає знайомих в міліції? Знаю, що по і-мею телефон легко знайти. Просто офіційно потрібно брати запит у прокуратури чи ін. установи, тяганина, ніхто тим не займається. А неофіційно мому знайомому телефон повернули за два дні.

Останнє редагування: 21 Березень 2010
  19. Макарена

Макарена Well-Known Member

А ви не пробували шукати машину своїми силами, через викуп? В мого родича два рази крали біля під"їзду (а в домі такий собі хлопець живе і всі здогадуються, що це його рук справа). То звернулись до нього і через годину сказали скільки то буде коштувати і де забрати.
    П.с. Другий раз вже дешевше було:girl_cool:, то я сміялась, що третій раз покатаються і повернуть. До речі й торгуватись можна.
    Це, звичайно, не смішно, але у нас наразі найдієвіший спосіб.

20. Naturals

Naturals Well-Known Member

Можна легенько найти але можна так само легенько і перепрошити його , то потім і не найдеш. Мені також вкрали, то по і-мею знайшли лише куди останній раз дзвонили, а потім все пропав назавжди:girl_sad:, і шукала через знайомих в міліції.

Статус теми:
Закрита.