Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dana K

Dana K Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А мене постійно морозить... я вже всіх замучила тим.:girl_flag_of_truce: А ще вже другий тиждень щодня якась зараза попадає в око, то ворсинка, то вія... жах:girl_cray:. Мама в лікарні, погода паршива, настрій поганенький... ;(

2. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Каті, то мабуть мало не кожна дитина мусить через таке перейти, у нас також було. І вчили її, щоб не пхала пальців до дверей, вчили, а вона все-одно придавила пальчика, спочатку ревіла цілий день, потім боліти перестало, але через декілька місяців ніготь почав злазити, також було невесело. Але нічого, все зажило, все забулося, чого і вам якнайшвидше бажаю. :)

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Катю, я в таких випадках, а в нас такі часто, мажу маззю Спасатель, але що пів години, оті всі посиніння, кровопідтьоки і саму болючість знімає, але тільки той що в знлно-білій упаковці, бо їх тепер ніби багато, почитай в неті, там хороший склад різних масел.

4. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

а якщо нема спасателя вдома, то перша і найкраща допомога - розтерти спиртом або горілкою. Сама собі пальця була влупила на нозі, навіть підозра на перелом було, то найкраще допоміг компрес з горілки.

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

в моєї Насті якийсь період важкий.... ні про що з дитиною домовитись не можу, ніякі компроміси, ні вмовляння, ну нічого... дитина просто не хоче чути.....

не хоче розповідати про садочок, нічого взагалі, я тільки від вихователів і інших дітей чую,які там у них досягнення і розкаги....

і всі навколо:"то ти дитину розвезла,вона не знає в тебе слова "не можна", то ти до такого довела" ... ітак далі і тому подібне...

в мене терпіння огого, на всіх стане,але після того,як Настя заїхала мені грубелезною цепочкою в ніс (крутила нею, а я разів три просила не крутити,бо можна і себе вдарити і комусь іншому боляче зробити) терпіння моє тріснуло, нкричала на дитину, завал...

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Погугліть "криза 3-го року життя".:girl_wink:
    Ооо, я про Яну свою мовчу...:girl_crazy:

7. Женічка

та я тіко те і роблю,що гуглю.... але то вже криза 4 року життя :girl_wink:

я дитині не можу заборонити робити те,для чого нема логічного пояснення.

дуже мене насторожує те,що Настя не хоче нічого розказувати, таке відчуття,що їй просто лінь.... мене то дуууже засмучує...

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ми пережили 5 вікових криз. Не переживайте, все у вас налагодиться.:girl_wink:

Ви знаєте, моїй Яні сьомий рік, і в нас нерідко буває те саме. Просто всі діти різні, реагують по-різному - одні все розкажуть і все покажуть, інші ніц не розкажуть і ніц не покажуть.:girl_crazy: Але я десь читала, що діти вам розкажуть тільки те, що ЇМ цікаво, що особисто ЇХ захопило і привернуло увагу - можуть "забути", що їли в садочку протягом дня і які пісні співали і танці танцювали, якщо воно не сприймається ними як щось "из ряда вон выходящее", але можуть "с упоением" розповідати про равличка, якого знашли в траві після дощу і як у нього кумедно стирчали ріжки, або про надзвичайну сукню в Катрусі\Діанки\Соломійки, або про те, що ліжечка в садку не звичайні, а двоповерхові і т.п.

9. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Моя коза мала нову простинь порізала, думала затовчу.Щей в дитячій Бог зна що робиться!!!!!!!!!!Придирати нахоче,наказана (Мультики пішли в відпустку на невизначений час)

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

В мене те саме, малий бавиться в "бомжика", ви б бачили, що робиться в нашій кімнаті! Я скоро сама в бомжика перетворюся. Що поприбираємо, то не надовго. Весь непотріб - в нас в кімнаті:girl_devil:

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ех ,в мене нині робочий день...всі дома сплять, а я потопала на роботу...

12. mashka

mashka Well-Known Member

Женічко, а може вам спробувати нічого в малої не питати, а почати розповідати про свій день, а я сьогодні там то була, те їла і т. д. Мій малий також не дуже хоче щось казати про садочок, то я приходжу і кажу, ой у нас такі новини на роботі, про колектив можу розказати, про те що собі замовляла на обід, тоді він наввипередки зі мною ділиться своїм. А ввечері кличе на серйозну розмову - розказати про свої переживання чи ще щось, може хитріть трохи.

13. Женічка

я вже по всякому прокручувала..... і так і сяк,і сама розповідала, і за вечерею чоловіка заставляла, а Настя все одно на питання,що там в садочку відповідає:"Нічого" :girl_blum: .....
    навіть про те,що у неї там є найкраща подружка :) , з якою вони постійно бавляться, танцюють і так далі, я дізналась від самої подружки....

14. Оляна

Оляна Well-Known Member

А я думала, що лишень у мене діти збиточні! Вчора Марічка зранку намастила собі волосся шампунем - прийшлось зранку її купати. Про щось домовитись можу лише з Лідочкою і то через раз. А про те,що в хаті по 3 рази на день прибираю... Мрію віддати їх у садок, але вони там хворіють.

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

А мі малий пластиліном стіну на кухні вимастив :girl_cray::girl_cray::girl_cray: І не витреш, бо в нас там "крошка", пластилін між камінці заліз!!! Хоч би жовтим вимазав, щоб не так в очі кидалося, а то ФІОЛЕТОВИМ!!! Жах!

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Глянув аватар [​IMG]- ржав.
    То стоматолог має боятися...

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене знов відчепився брекет, вже інший, тепер треба два нових:sad: тепер зуби трохи тягне не правильно,сподіваюсь лікар завтра щось придумає, а то з таким успіхом мені вже не треба буде їх знімати, самі повідпадають....засмучена через то...

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Мені на такі випадки видали віск, шоб відчеплені брекети до зубів приліплювати.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

20. Alonka

Alonka New Member

І в мене такаж проблема, і часу до лікаря піти не має.:girl_sad:
    kvVItKA не засмучуйся, зате зубки потім рівнесенькі будуть!!!

Статус теми:
Закрита.