Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

3. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ех, а мій нині колесо пробив. Попав на Левандівці в велииику яму. І де ті обіцяні дороги? І за що ті податки платимо? питання мабуть риторичні

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дороги..автобуси...водії нормальні... Сьогоді сиділа в маршрутці і тихенько плакала..Так обідно... День такий важкий... з 10.30 ранку до 20.30 без перерви хоч якоїсь металась з одного оркестру на інший,потім ще урок по камерному, на якому мені вже було зле, бо буває іноді,що емоцій просто нема, а викладач вимагає і ще й каже, що сидиш тут,без ніякого дригу граєш,а я просто не можу... не знаю..втомилася і якась така спустошена була...вже тоді чомусь плакати хотілося... Після уроку йду через весь центр на маршрутку свою улюблену... Сіла.. проїхали ми до зупинки коло готелю Львів і заглохли ми.. Шофер ще почав кричати, щоб чоловіки вийшли попхали,так ще й вказува,як і де пхати... Допхали до Міленіуму і зрозуміли , що ніц з того не буде..І що?? До ду... то водію, гроші віддав і валіть собі назад на останню зупинку, а там вже людей в черзі ого-го.... Я змерзла, втомлена,як і всі думаю і знову стояти в черзі, а ще коли одна кубіта побігла до маршрутки наступної,яка стояла збоку і водій її впустив. хоч не мав. Мені просто так обідно стало і я пішла до того водія, я просто хотіла спитати, чому так?Або всі, або ніхто.. А він мені так нахамив... Накричав, ще й з матюками, я вийшла "обкакана", стала в чергу і просто не витримала.. Так було обідно за всіх нас, що мусимо отаке терпіти,відношення таке,"сервіс".. І таке щодня...

Останнє редагування: 10 Березень 2010
  6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вже майже місяць як дома постійно хтось хворий. Малий гарячий знов. Плакати хочеться!

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я плакатися - знайшла в себе якусь гульку, сьогодні була в хірурга і на УЗД - це якесь новоутворення діаметром 1.5 на 2 см. на шві від кесарського розтину, як мені пояснили післяопераційні ускладнення, хоча сама операцяія була 4.5 роки тому... Що саме - незнаю але однозначно треба видаляти. Будуть дивитись в динаміці, до свят маю час "созреть"...

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не розстроюйтесь, все налагодиться:)

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а мені ДП на роботі відрізали!!!!!!АА!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Можу тепер читати їх тільки дома! Затятий айтішнік мені мститься і відсідковує всі сайти, все блокує.....хотіла собі оперу поставити і пробувати через неї заглядати, але після сьогоднішніх фокусів не ризикую......тааак обідно.Можу хіба погоду тепер дивитись. Все більш-менш цікаве заболоковано..Вже радилась із знаючими людьми, як би то обійти.поки що виходу нема...хіба йти на поклін ло айтішніків...Але яка мотивація, нащо мені ДП?....Така розстроєна...

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в мене роботи валом....якоїсь безглуздої роботи і необхідної...нема часу навіть присісти на роботі

11. natka75

natka75 Well-Known Member

ну що це нас чіпається ? дзвонив чоловік і каже, що в його рідної сестри(наша хресна в малого) теж проблеми з щитовидкою, якась пухлина, всі аналізи погані і з понеділка кладуть на операцію....щоб хіба не було найгріше. А ще свекруха впала минулої п"ятниці і без обезболюючої таблетки з ліжка встати не може.Завтра їдуть до травматолога на огляд.

12. носик

носик New Member

Ех, а мені так лінь сьогодні щось робити. Ще й печія вже замучила. жую то Ренні як вітамінки. Сода ніякого ефекту не дає і гречка тоже. ще й папуга вириває пір я з себе. вже заледве літає. сидів на світильнику і заснув. прокинувся і на всю квартиру заверещав. тепер сидить поряд і боїться, щоб нікуди не йшла

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

Біднесенький, а чого він це робить???

15. носик

носик New Member

від Поляни нудить. а Боржомі не дуже знімає. Тільки Ренні і то на пів години. я вже свою малу напевно дістала.
    а папужка хоче уваги чоловіка+ він трішки ображений. чоловік його покарав за бардак. і папуга демонстративно перед ним вириває пір я. вчора помітила))ггг. а до того думала від чого то все? незрозумілі вони якісь

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В нашої Іри знову сопельки, очки такі нещасні-я таак того не хочу, останні 3 тижні все з рук валиться, проблеми зі всіх сторін.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я прокинулась-ліве око страшно викручувало, поснідала,лягла спати,прокинулась по 14 год,(чоловік прийшов на обід) ледь жива,ніс закладений,око далі викручує,на вулиці хмурно,почуваюсь як мене переїхали танком...

18. kati

kati Well-Known Member

Я прищимила Сашці пальці на руках дверима вхідними::sad::sad::sad:отака я мамаша блін....Годину плакав в мене на руках, прикладала лід, в шоці незнала що робити, чи то летіти на ренген, чи шо..... Але ніби троха пройшло, пальці правда червоні, трішки є кровопідтьоки:sad::sad: ніби не спухли......доранку подивмось що буде......

19. Nata

Nata Well-Known Member

Каті, мій менший вчора старшому в магазині прищемив скляними дверима пальці. Заглідали на мешта в акваріумі і менший вирішив двері закрити (а старший руку в шпаринку засунув). Думала, що поламав, Петро півгодини не міг пальцями рухнути, верещав на весь магазин, пройшло. Дали їм кульки (продавець від переляку десь взяла), зразу стало добре :)

20. kati

kati Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.