Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naturals

Naturals Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А в мої мацьопи, взялися незнати звідки соплі, та ще й під вечір вона захрипла, в мене на верхній губі якась буба вискочила, і губи так печуть, що можна сказитися:umbrage:як вже щось починається то всьо на купу.

2. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

А в мене нежить вже 3-4 день і ніяк не проходить, і температури нема, і горло не болить і чому так я незнаю :girl_cray:

3. Златка

Златка Well-Known Member

4. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

І я сюди,похничу трохи...От не мала баба клопоту - захворіла після форумівки:sad: В суботу зранку встаю - а голова як чавун,з носа тече,з воків тече,температура 37...і так вже другий день..а мені ше тре сценарій на виступ дописати,а я сили не маю зовсім..:girl_cray::girl_cray:отаке от...вчора майже цілий день в ліжку провалялася..

5. Jasmin

Jasmin :)

Посварилася з чоловіком... все, зараз піду в душ і спати... а він нехай малого вкладає і валить собі спати:girl_emo: дістав!:girl_feminist:

6. poetka

poetka Well-Known Member

Соплі ніяк не проходять...............просто вже нема сил.Я втомлена і виснажена...........

7. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Малий має ангіну, мала доганяє. Щей на додачу чоловік хворий, як він мене дістав!!!!! То йому не так, се йому не так..... Добилаби, щоб не мучився....

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в нас Іра всю ніч не спала, крутилась, плакала, таке враження що болів живіт, але хто його знає шото було, в результаті я проспала аеробіку зранку, бо ще й будильник не зазвонив.

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у нас так було вчоращньої ночі:sad: я вже така зла була вночі,бо мала хникала,на циці висіла все,в мене боки аже позатерпали. але оцюніч вже спала як бабак...навіть циці не просила:) так що,всьо буде гут,Олюню:)

10. Златка

Златка Well-Known Member

А нас нині вночі було щось страшне... більше години Златуся безперестанку плакала, від мене відпихається, кричить-свариться... не знаю, що то в неї було :girl_sad: Другу половину ночі просто провисіла на циці. Зранку встала - спини не чую, рука затерпла жахливо. Зараз бавиться, як завжди... і що то було :confused:?

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

шось наснилося:girl_wink:

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Певно наші дівчата до 8 березня готувались :)

13. antique

antique Member

Я прийшла з навчання така прибита. Голова від навантаженн болить, а ще стільки вчити...

14. Іспанка

Розшукується голос..Іспанчин..Десь пішов і не вертається, падлюка...Хто знайде - прохання повернути господині за винагороду..Голос вєрнісь,я всьо пращю!!!:girl_cray:

15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Спробую знайти: випийте велике горня теплого молока з маслом і медом і в люлю. На ранок мусить повернутися, гуляка.:girl_crazy:
    А як не повернеться, застосуйте важку артилерію:tanksmile:: візьміть 1 ст. л. коньяку, 200 г меду, 1 склянку води і 1 ст. л. анісового насіння. З насіння заваріть чай, процідіть, додайте мед і коньяк, пийте по столовій ложці кожних півгодини. Мусе повернутися! А як повернеся, скажіт, би більше не вимахувавсі.:girl_wink:
    Упс... Глянула аватарчик... А де нісь? Він теж... тойво... розшукується?:girl_crazy:

Останнє редагування: 9 Березень 2010
  16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ніс пішов шукати голос. :girl_haha:
    Іспаночко, виздоровлюй пошвидше!!!
    Ясько, +100 за допис! Здоровий сміх найшвидше поверне нашу Наталочку до гумору. :girl_tender:

17. Іспанка

Дякую,Лілю!!Я стараюся,але організм бунтує..буду з ними розбиратися чи шо..

Нє..сміятися ніззя,а то я начисто закашляласі,поки з вас сміялася..сміхотунки:))
    Дякую Ясько за рецепти..іду я молоко з коньяком..тьху,мед з насінням..,тьху,шось не то..короче,іду щось накалапуцяю і в ліжечко...

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

ніс відпав:girl_crazy:нежить,криза..буду я ше на нього гроші на ліки витрачати:girl_crazy:

18. natorella

natorella Well-Known Member

ніс відпадає при іншій хворобі
    ти ето брось - повени ніс тварині!!!

19. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Іспаночко,з власного досвіду,(бо теж часто в пошуках голосу),ще варта робити евкаліптові інгаляціїї.Я,тепер,завжди в сумці маю "Каметон",це спрей,який допомагає в пошуках.Ось,навіть зараз,за вихідні вдшукала своє щастячко і на роботу вийшла,як нова копійка.

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Статус теми:
Закрита.