Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

У вихвалялки я завтра піду після процедур. А тут дівчат підтримати.

2. Furore

Furore New Member

Відповідь: Не працює у мене на Форумі.

Ну ось, сьогодні вранці ДП знову просто не відкривались. Мабуть на фірмі вранішнє прибирання. :girl_in_dreams:

3. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

В мене нині нещастя- зуб зламався... вкусила я сухарик- і він не витримав... тепер треба коронки ставити вже на 2 зуба :girl_cray: знов непередбачені витрати :girl_cray:

4. natorella

natorella Well-Known Member

йой - та пішли ис хлопи до церкви. а ви вже пантруєте)))

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Моєму татові прийшло РЕКОМЕНДОВАНИМ ЛИСТОМ повідомлення з банку, що у нього непогашений кредит... 17 копійок!!! :girl_crazy:

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Як я вас розумію! В мене таке було літом - вкусила маслину і зламала 2 зуби (не могла передбачити, що в салат покладуть маслини з кісточками:girl_devil:). Мала закривати коронками, але... то часу нема, то грошей катма...:girl_sad: В результаті в суботу на роботі в мене розболівся один зі зламаних зубів, і я зрозуміла, що то настав "момент істини":girl_crazy:. Зібралася і бігом до лікаря. Накололи мене наркозом, зуб видалявся важко - шматочок за шматочком, ясна розворочені, бачу - лікар несе нитки і зашиває мені то все. Сказав, що нитки самі розсмокчуться. Я в ступорі: а якщо я їх ненароком з"їм? А лікар каже: на здоров"ячко!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Ухххххххх... Наркоз відходив 5 годин, щока була цілий день як спаралізована - ні ковтнути по-людськи, ні чаю випити... Але сьогодні вже все ОК, і завтра я бадьоро чапаю на роботу:girl_smile:.

7. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

дякую за підтримку,

8. Nery

Nery Well-Known Member

А нам сьогодні пес коляску порвав....:sad:
    Завжди такий спокійний, ніколи її не рухав, часто ж лишали біля хати.
    А сьогодні шось на нього найшло ( певно весна))).
    Тепер треба пробувати ремонтувати.
    А в чому малечку возити поки? :sad:(((

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

а в мене голова тріщить!!!!!На очі не бачу і випити нічого не можу(((((
    Ще пів години роботи і поповзу до дому, щоб мене чоловік жалів.....

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Сиджу на роботі, і так мені в голові запаморочилося, і слабо зробилося... Думала, свідомість втрачу... Ледве оклигала... І що то за мара...:girl_sad:

11. popelushka

popelushka Well-Known Member

12. Улянка

Улянка Well-Known Member

Останнє редагування: 1 Березень 2010
  13. Oriana

Oriana Well-Known Member

В мене сьогодні таке чудо, тільки сонце визирне - зразу голова болить... Сховалося -нормально почуваюся.

14. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

малий застуджений, в нас нема світла, АГВ не працює, ноут зараз "сяде", мене страшенно болить голова (в мене вона майже ніколи не болить):sad:

15. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ну і нічка в нас була: малий заснув, ми теж, тут чуємо, що дитина починає захлинатися, і його починає нудити.... Скоро дитину в ванну, він спить і навіть не реагує на наші заспокоєння, бідненький так трусився, вранці встав, нічого не пам'ятає. А тут вже і мене почав шлунок поболювати (можливо я отруїлася)... Сьогодні нічого не їм, тільки п'ю багато рідини.... отаке:girl_cray:

16. Halina

Halina Well-Known Member

Важко якось мені, то мушу тут все розповісти. Почалось все з якоїсь дивної симетричної висипки на лиці яка була припухлою і температури 37,2-37,4. Спочатку подумали, що харчове отруєння. То прочистили шлунок, два дні нічого не їсти, пила всяку там гидоту. Виявилось що не то. Вирішили, що алегрія. Призначили двойну дозу протиалергійного, теж нічого. Потім чомусь подумали що то носові пазухи напухли і такий дали результат. Провірила ніс, зробила ренген. Теж не то. А між тим уколи, аналізи, таблетки. Знову повторні аналізи але уже у діагност.центрі. Результати відрізняються від тих що в поліклініці. Знову консультації. У пятницю буде 2 тижні, висип не проходить, тільки припухлість пройшла і температура теж є.
    Сказали що то червоний вовчак - захворювання сполучної тканини, що проявляється ураженням ряду органів та систем. Хвороба виникає внаслідок порушення імунологічних процесів в організмі, при якому антитіла, що виробляються організмом, пошкоджують ДНК здорових клітин. Але ще направили доздавати якісь там проби.
    І рідним нічого казати не хочу, бо паніка буде і сама незнаю ні що робити ні як то все буде....

17. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а в мене суцільний ая-яй :sad: малий двигнув мене потилицею по носі - свічки в очах побачили вперше :)- зараз кровить ніс, нудить, трохи "макітриться" в голові, на переносиці не гуля - гулища - а який профіль був :sad: :sad: :sad: (чоловік профіль абажає :)) - коротше кажучи красуня - капець :):girl_spruce_up:

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Десь рік тому мій малий вибив бабусі 2 передні зуби... Так що в вас ще не найгірший варіант:)

19. Olma

Olma Well-Known Member

Не хочу прибирати!!!!:girl_cray::girl_cray: Але певно мушу.... :girl_sad::bad:

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

От і я про думаю... щось невчасно форум включили... ще б годинку почекали б і я зі спокійною душею вже б тут сиділа)))) Це звичайно - жарт:girl_blum:

Статус теми:
Закрита.