Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Записуюсь у ваш клуб "чарівного свята"((((((((((((((((((
    (зловила себе на думці: а може ми забагато вимагаємо,і у них те поняття свята,дарування радості, є відмінним ніж у нас?навіть банальної квітки-відкритки)
    Завтра буде новий день,нова пісня!(ми чарівні )

2. Liona

Liona Well-Known Member

то й мене запишіть до свого клубу :sad:((
    Мало того, що вдома вже тиждень лазарет, так ще й сьогодні мобільника розгатила і з чоловіком посварилася - проревіла весь день, глянула на себе в дзеркало - красуня неописуєма! Очі запухші, обличчя червоне, ніс, як в діда мороза :sad:((

День удался © :sad:((((

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ми теж без свята, бо в хаті лазарет. Малий почав естафету ще в середу, я дотрималась до сьогодні. Спати не можу,бо голова болить страшенно і ніс заклало так, що лежати не можу зовсім :sad: Найбільше малого шкода, бо так плаче як носика прочищаю йому :girl_cray:

4. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А у нас вчора був взагалі "День Халеп", а не "день Валентина"! Почалося все з того, що ми поїхали з малим на змагання по бальним танцям і зайняли там третє місце:girl_cray:Він розстроївся, бідолаха, до ужаса!:sad: Я заспокоювала, як могла
    ! Але не помогло! У нього аж почало око нервово смикатись від того розчарування! Найобразливіше було те, що, направду, діти, які збивались з ритму взагалі, зупинялись і починали заново танець - зайняли перші-другі місця, а ми.... ех!:girl_mad: Дівчата, невже, навіть у внутрішніх змаганнях все корумповано і все куплено?! Не хочеться так думати, але факт є фактом! :girl_sad: Я собі уявляю, що твориться у змаганнях вищого рівня!:girl_cool:
    А ще й до того всього сама ходила за покупками в Арсен, йду додому, ледве тягну ті кульки, а ще послизнулася і зломала каблук так, що він залишився біля магазину! Я культурненько його підняла (з лицем, повним гідності, звичайно, ніби це випадково впала корона ) і дотащила так свої кульки. Дзвоню в двері, відкриває чоловік і я кажу, щоб взяв кульки і доніс до квартири. У відповідь почула:"Ти думаєш, то так легко їх взяти?":girl_cray::girl_devil: Думала приб*ю!!!!!! Так стало себе шкода, що просто жах!!! :girl_sad:

Останнє редагування: 15 Лютий 2010
  5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Нас вчора в ВАМі на 50 грн намахали :girl_cray: :girl_devil:
    При чому сам же чоловік винний, не передивився в чеку.... касир йому сказала 356 він дав їй 360 грн взяв здачу 4 грн і ми поїхали додому, а вдома я в чеку дивлюсь а там 306 грн :girl_cray::girl_cray::girl_cray:.....
    І самі винні що не перевірили, але ж касир помітила що забагато дали, і ще чоловік каже вона на нього якось дивно глянула коли він їй гроші дав.... і, коза така, змовчала...
    Звичайно ми на 50 грн не збіднієм..... але якось дуже неприємно :girl_sad:.

6. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Думаю, вартує спробувати піти з касиркою поговорити....

7. Akita

Akita New Member

О, як я вас розумію! Знайома ситуація. Тільки нас "намахали" не в магазині, а в обміннику - підсунули фальшиві 50 грн. Можете собі уявити, як я себе почувала, коли прийшла з тими грошима в магазин і мені їх повернули...

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

А в якому клубі бального танцю ви займаєтесь, бо мій син теж танцює?

8. viltis

viltis Well-Known Member

Ой, то така зла тема....справедливість в бальних танцях...то я Вам і як танцюристка кажу, і як тренер ...і як суддя....

А місця ще будуть ..може, просто не Ваш день був ...або виступали не в тій асоціації, або тренер не судив ...або ще щось ....як хочете, напишіть в ПП, в якій категорії малюк виступав, я вам поясню що і як:)

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ТО треба було робити одразу, хоча б вчора..... а через 2 дні, чим дорікнути? що дали їй забагато і вона не призналась, а де докази? В чеку пробито сума: 306, гроші: 310, здача: 4 грн. ту зайву 50 вона звичайно що в касу не провела.....Ми не перевірили чек... Я думаю що вона буде все заперечувати, бо для неї признати свою вину чрєвато наслідками. Да і мені до того ВАМу далеко, а чоловік не має часу..... а коли вже має то йому не до вияснення відносин з вороватою касиршою. Нехай то вже буде на її совісті... а нам буде урок.

10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Якщо тебе то втішить:то бувають ще й такі "клаповухі"як я-дали мені родичі гроші купити їм ліки:уколи,амізони всякі ну і все таке..я чемно купила-витратила триста з гаком гривень.І поставила на поличку вдома разом з чеком і здачею..а вечором вони кинулись до уколів-а там Сюрпрайзззз:з пяти ампул в двох пачках по 1 і 2 відповідно + пробито лишнє в чеку(ще дві назви).я прибалділа..прийшла виясняти:звісно ніхто нічо незнає.Ще й з мене дурочку зробили.І ніфіга нічому не навчилась..так само в чек не дивлюсь бо все "кудись спішу"і мені не до того..Так шо сонце непереймайся..

11. Iskra

Iskra Well-Known Member

була в мене аналогічна ситуація, але з 200-гривневою купюрою... і просвітили мене про це в "Космо"... ото уявляєте собі: купую парфуми на подарунок, часу обмаль, а тут ще й гроші фальшиві... врятували друзі - "скинулися":girl_flirt:
    п.с. до речі, міняла в обміннику у продуктовому магазині біля універу (тому, що зліва від Приватбанку)

12. Akita

Akita New Member

В моєму випадку, то був обмінник на пр.Свободи

13. Bonita

Bonita Member

Вже другий день зла як собака. Скоро в нас на роботі буде велике переселення народів, наш відділ переїде в інше приміщення такий собі апендицит, хоча з цим ми вже трохи змирилися. Але те що сталося вчора просто в ніякі рамки не входить. Наш директор мало того, що капітальний жмот і економить на всьому, так ще й вся його дорога родина працює в нас. Так от в це нове приміщення він на посади прибиральниць оформив свою жінку і невістку, а в'їхати ми туди маємо до 1 березня. Приміщення нове, недавно збудоване, відштукатурене після ремонту і його треба прибрати. Так наш директор сказав всім жінкам і дівчатам іти туда прибирати і МИТИ ВІКНА ззовні, а там таке враження що вікно теж штукатурене ще й після морозів ще й наш кабінет на 4 поверсі. Коротше кажучи капец повний, добре що хоча б наші дівчата мити явно не збираються, хоча не факт як буде далі:girl_devil:. Можливо тут є дівчата, які можуть підсказати чи можуть нас таке заставити робити, а якщо ні то на що можна ссилатися???

14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Не мають права, якщо ви працюєте не на посаді прибиральниці і така робота не прописана у вашій посадовій інструкції:girl_devil:. Так що нехай або прибирають ті, які оформлені на відповідні посади:girl_crazy:, або нехай наймає працівників з клінінгової компанії (вони якраз таким займаються).

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

хм, а в трудовогому договорі чи контракті вказані ваші обовязки? ваша посада? думаю, це перший документ, на який варто спиратися. Там же ж мабуть не вказано, що Ви маєте прибирати

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Тю, мене вагітну з загрозою весь час пробували припахати 15кілограмови бошівський пилосос тягати прибирати у свому кабінеті. Я скащзала що навіть не подумаю того робити. Не можу по стану здоров"я і все. Крапка.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на посадоу інструкцію , на трудовий договір чи контракт ( якщо він є і у ньому зазначені обов язки)

18. Halina

Halina Well-Known Member

У нас була подібна ситуація коли переселялись. Правда у нас не було нікого на посаді прибиральниці і приміщення більш-менш чисте. Спочатку всі явно мити не збирались але коли прийшло до переселення то одна поперед одної вимивали. Бо хтось розумний сказав, що той хто миє і прибирає буде вибирати місце де буде його стіл.
    А потім одного дня сказали шефу, що якщо у нас є посада прибиральниці і ми самі прибираєм, то згідні самі прибирати і ті гроші будем між собою ділити. На наступний день зявилась прибиральниця.
    А спиратись на посадову інструкцію звісно можна але вони теж написані відповідно. От наприклад є п. що працівник повинен виконувати розпорядження шефа. А які ті розпорядження то не перечислено.

19. Bonita

Bonita Member

На посаді прибиральниці я не працюю, але де ж ті великі прибиральниці будуть прибирати. Мені ще цікаво чи дочка директора, яка теж в нас працює і переселяється, буде ті вікна мити. Я не розумію як нашому директору не соромно дивитися в очі своїм працівникам, невже він важає нас за покірне стадо, якому що прикажуть то і буде робити. Як можна було додуматися заставляти людей мити вікна на морозі, від штукатурки. А якщо не дай Бог якесь нещастя, хто буде відповідати???? В мене просто слів немає,:girl_cray: а саме найбільше добиває те, що більшість наших людей покірно змовчало і збираються прибирати.
    От тільки що прийшла одна наша співробітниця і сказала, що директор був дуже здивований, що не всі його послухали і дивується "Як це люди не розуміють що накази шефа треба виконувати безвідмовно" :girl_devil: Це якийсь рабовласницький лад получається............

20. Nata

Nata Well-Known Member

Я за часів студенства підробляла в пристойній установі із ідеальним шефом і маразматичною референткою (вона шефом керувала :):):)) Так от, коли в людини не було гумору ми зі співробітницею були сині. Дійшло до того, що одного разу вона присунулася влітку перед зливою із притензіями чому я не доглянула, що клумби не политі :) Ну прямо тобі обов"язки коректора клумби міські поливати ще й явно перед зливою.
    Але я тоді була молода, зелена, та й працювала неофіційно, мовчала. Тепер би точно її послала.

Статус теми:
Закрита.