Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Посиденьки відкриваються через раз,однокласники не відкриваються взагалі.....Чи то мої кучеряві ручки винні,чи в системі збій????????????А вчора ще й бібліотека не відкривалась...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

2. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

ага, і в мене теж так - постійно видає помилку 502 або 504:girl_cray: то дорватися до Посиденьок то караул як важко:girl_devil:

3. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

в мене ДП і однокласники відкриваються тільки через силку на почтовый скринці
    не знаю чому так

4. Hruska

Hruska Well-Known Member

В мене також постійні проблеми...
    Так важко трохи довше чим декілька хвилин побути...постійно вирубує і треба по-новій заходити.

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

6. Natinka

Natinka New Member

І в мене таке ж. ДП інколи не грузяться. Але зараз останні півгодини ніби все ок. А ще голова почала боліти, напевно хоче пообідати.

7. Nata

Nata Well-Known Member

8. Златка

Златка Well-Known Member

А я вчора певно чимось отравилась :girl_cray: не знаю, правда, чим... але так мені зле... ногами ледь суваю...

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а з втоми з ніг валюсь просто, така втомлена а роботи так багато

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

Щойно мого чоловіка могло і не бути:sad: Дякувати Богу, йому все обійшлося, але постраждали інші люди:sad:.... Він був очевидцем страшної аварії, де, на жаль, двоє померлих, а одна людина ще була жива... аварія сталась біля Винниківського озера.

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Насправді там один померлий......хлопець 28 років, 2 місяці тому одружився :sad:. Це колеги мого швагра....
    А ще щойно дзвонив наш кум і розповів, що і як там було......Він якраз забирав малого з садка і їхав за тою машиною яка потрапила в страшну аварію.....врізалися у фуру. Кум рятував тих людей, допомогав на місці аваріїї, приїхав додому в страшному шоці.....бо картина там дуже важка. Один на місці помер, а двоє в реанімації....

12. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

батьки були очевидями цієї аварії
    нива врізалась у фуру
    водій ниви помер, молодий хлопець

дорога була перекрита 2 год працівниками ДАІ

13. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Саме страшне, що він сидів не за кермом, а ззаду....
    А двоє старших мужчин з переду - вони живі, але в реанімації...

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

і я ще про вчорашню аварію:той хлопчина, Ромчик,бу за кермом фури,а його батько збоку,їхали з Городка на Львів,біля Бартатова із зустрічної смуги занесло поляка на фурі,і вони йому кабіною у прицеп.....я бачила фото,що з їхньої машини залишилось-якась гармошка....нині був парастас,а завтра Ромчика поховають...з моїх вікон видно вікна кімнати,де він зараз лежить,всі мої домашні там....завтра похорон...його батько в комі в Городоцькій лікарні.......взагалі ні про що інше не можу думати ..хоча,здавалось би-чужі люди.....

15. veronka

veronka зла друзя

мені страшенно сумно, сьогодні дізналася, що померла одна з улюблених актрис Анна Самохіна... Гарна, молода...:sad::sad:

16. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А у нас в хаті якийсь лазарет...Всі, крім Штефка, похворіли. Ми з чоловіком застуджені (а мене ще й якась хулєра дьорнула роздітою по морозі походити...), а в малечі чи то вірус кишковий, чи то зуби...третій день має понос і мало їсть. Мені від тої застуди голова страшенно болить і горло свербить...ненавиджу хворіти!

17. Akita

Akita New Member

Як мені паскудно, сиджу і реву:girl_cray: - з чоловіком посварилась (і то напередодні свята Валентина). До завтра точно не помиримось, подарунка, напевне, не отримаю. Паскудно ще й тому, що ніколи майже не сваримось, а тут така халепа.
    Ще й на роботу завтра тре йти, повний атас:girl_cray::sad:

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

тьфуу, як на мене, то завтра не подарунок, а примирення важливіше))
    все що не стається, стається на краще, так що думаю, що завтра матиме дуже гарний валентиновий вечір примирення :girl_in_love:

19. Akita

Akita New Member

Нема ніякого примирення:sad::sad: Чекала цілий день. Ось такого Валентинового дня я ще немала ніколи.

20. veronka

veronka зла друзя

ага, в мене теж(( краще сьогодні не було б чи що чим мати ТАКЕ "свято"!!! настрій гірше ніж ГЕ(((

Статус теми:
Закрита.