Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Були у мене внуки 2 дня,вечером відвезли,внучка плакала за мною,а я за внучкою...Ех,якби не робота...:girl_sad::girl_sad::girl_sad:

2. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

У мене пес помер. Правда він уже старий був, сліпий на одне око, але все одно дуже-дуже шкода.

3. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Збираючись рано на роботу,вирішила попастувати чоботи і виявила,що вони в буквальному розумінні розвалилися...не до ремонту...Пішла на роботу в "екко" з нубука,мало того,що змерзла,ще і боюсь навіть уявити,що з них буде по такій хляпі...Свіжа діра-дірище в бюджеті...

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мене мій чоловік нині приб*є, бо я наговорила на 43 доллари по целюлярному. Це я просто не знала що воно мені так дорого коштує дзвонити в заграницю.

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Якшо щось, втікай до нас на пару днів. Ми вже готові й чекаємо!! :girl_wink:

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

прощай... друг

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ех, почула щойно результат екзит-полу, так сумно на душі, хочеться плакати....а головне мову шкода.....

8. veronka

veronka зла друзя

а в мене аварія вдома - я тут виявляється дитину неправильно на вулицю одягаю - занадто легка шапочка і хустка, тому вона обов*язково перемерзне і захворіє, ттт, не дай Боже!!!:girl_mad: а те що ми так усю зиму (і при -20) гуляли і, слава Богу, всі живі і здорові, то того ніхто не враховує!!!!!!:girl_devil: ото, здається, свекруха просто сказала, а чоловік мені тут вранці паніку розвів... а ще то повна дурня дитину такого віку тримати без памперсів!!!!!:girl_mad: то, власне, чоловік самотужки надумав після того як Маргонька його вранці обдзюрила:girl_haha: ну то тра, я так собі думаю, дитину вчасно висаджувати, нє??? емоцій тепер валом... зла як чорт!!!! ненавиджу, коли на мене пробують думати ще й голос підвищувати!!!!!:girl_devil::girl_devil:

нічого, остаточні результати тіко 17 будуть, а мову рятувати і відстоювати - то в наших руках і силах, ніхто нас не змусить розмовляти інкаше!!!!:girl_devil: будемо сподіватися на краще!!!!!

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Можу "привітати" всіх нас з новим президентом!!!! :radist::crazy::sad::sad::sad: Давно в мене не було такого відчуття розчарованості....

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

А мені треба писати магістерську роботу, вибрала собі підприємство, написали мені лист-скерування.... все йшло добре, аж поки я не прийшла за документами, щоб вже починати писати. Мені відмовили, мовляв, таку інформацію нікому не дають. Але ж я в жодних інших цілях не буду ті цифри використовувати! І що тепер робити?:sad: (виженуть з інституту та ще й з "позором"...)

11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В моєї подруги вчора раптово померла мати, жінка в розквіті сил 50 років тільки насолоджуватися життям і няньчити двох онуків.Не можу прийти в себе, все вона стоїть перед очима.Розумію що смерть ніколи не попереджає про себе, але всеодно в голові не вкладається, як жінка в одну хвилину роздягала з вулиці онучка, а в другу вже її не стало.

12. Маруся-мама

Смерть то така «штучка» забирає і молодих і не дуже, їй всеодно.

А я нині хотіла вам похвалитись яка я господинька, а ніц мені з того не вийде бо моя дитина мені повитирала знимки на фотоапараті. Я її думала сварити а вона як зрозуміла що наробила то зразу в плач. Он в мене вже і не було сили її сварити. Це не так страшно. Знимки інші будуть.

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Їх відновити можна. Тільки треба кишеню для картки. Якщо не знимкувала ще нічого, то знимки там ще є. У нас на форумі писали, як їх відновити, можу знайти, як треба.

14. Маруся-мама

На компутері? То мені треба йти просити племінника... а то накладно. Нині он зайшла до сестри, а племінниця була вдома то тіко махнула так небрєжно рукою, мол вітаю вас. Та тут взагалі такі чудні відносини в родині, що ней його. А ми про фотки, та фоток кілька які можна зробити знову. То не біда.

15. Gala

Gala Well-Known Member

А у мене вже годину немає світла і саме гірше ,що котел від електроенергії і вже починає у хаті бути прохолодно...на дворі -11.І вже по місті ходять чутки,що це даються взнаки вибори- помста Тернопільській області:girl_mad:Надіюсь що це так просто люди жартують.

16. Dana K

Dana K Well-Known Member

А в мене вчора Посиденьки не відкривалися цілий день....:girl_cray:
    змогла тільки раз, на хвильку, зайти

А нині з самого ранку горло тАк болить:sad::8: не маю сил. (не хочу хворіти:girl_cray:) І, в придачу, болить коліно -- наслідки святкування іменин сестри:dance::confused:

17. Nata

Nata Well-Known Member

Ну от і я сюди. Думала обійдеться буднями, але ж ні. Посварилася таки зі свекрухою. Вона мене потрохи з розуму зводить (радше зі світу зживає :)). Вчора мамі моїй гадості якісь на мене наговорювала, одним словом мама з мене погана а дружина ще гірша, мама мені ввечері переповіла, ми посміялися з того і проковтнули. Це при тому, що якщо людину залишити з дітьми в хаті вона обов"язково нагодує забороненими продуктами, позаглядає у всі закамарки (певно навіть мою білизну вивертає), в очі просто ягнятко лагідне, а позаочі вбити мене готова. Скільки разів переконувалася: хочеш миру - готуйся до війни. Я до неї як до мами, забула називається на мить, що то таки свекруха.
    Ех, зранку чогось приперлася, я собі пішла в іншу кімнату, а вона за мною, з претензіями, чого це я до неї не говорю. Мене і прорвало. Гормони певно. Скільки разів собі обіцяла мовчати! Ну скільки вже казала, що ліпше не рухати, ні. Таки не втрималася. Найогидніше, що при дітях. Як же мені тепер зле. І змовчати важко, бо всередині кипить і зірвалася - ще гірше. Найгірше, що почав нити живіт...

18. apelsyn

apelsyn New Member

Dana K ,

19. Ная

Ная Well-Known Member

А я нині не маю в шо надвір вбратися,вчора куртку свою випрала,бо вже конче треба було,а вона мало того,шо не висохла,та й ше порошок зле виполоскався,вся в білих плямах. Нині ше вдома пересиджу,а завтра з самого ранку маю важливу зустріч:girl_sad:... Піду шось мамине міряти.

20. Dana K

Dana K Well-Known Member

АААААААААААААААА!!!!!!!!!!! В мене ДП вередують:girl_cray::girl_cray::girl_cray: не включаються.......:girl_mad:
    і через ті глюки відправилось 2 однакових повідомлення :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: в темі "затуркана"

НЕ СВАРІТЬ МЕНЕ, ПЛІІІІІІІІІЗ.... то не моя вина. незнаю, як видалити:girl_mad: допоможіть, будь ласка ...:girl_sad:

Статус теми:
Закрита.