Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Не впадайте в крайнощі та розпач!!
    !
    З власного гіркого досвіду знаю, що це дуже важко (мамина рідна сестра мала лімфогранулематоз з метастатичним їхнім ураженням при наявності рака лімфатичних вузлів, дальше променеве лікування поєднане із хіміотерапією...Слава Богу тепер здоровенька)

Ви зараз як ніколи потрібні своєму чоловікові!
    Ви боріться, вірте, моліться, все подолаєте!

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я вам усім дуже вдячна за підтримку!!!Дійсно дякую))

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і я поплачусь..Любік захворів..бідаця розквашена уся, ніс закладений, кашляє дуже, від чого рве постійно, захрип, очі сльозяться....вночі 4.30 прокинувся і до 7 ми дивились мультфільми...та і в мене щось відбувається..якісь виділення незрозумілі....і спайкати хочеться, і втомились, бо зранку прибирали/варили....

4. Bonita

Bonita Member

І я сюда, сидимо зараз на роботі типу відробляємо. Ніхто нічого не робить всі в неті, а піти не можна бо начальник не відпускає:girl_cray: А в мене стільки планів було, ще й пілатес пропустила і погода непогана, зла як собака:girl_devil:

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От і я відсиджую на тій роботі і не знати кому то треба.....лише для галочки і не виспалась, бо вчора плакала цілий день, сьогодні голова наче баняк! Правді вже відхожу помаленьку. пробую думати про хороше))

6. veronka

veronka зла друзя

у мене ЧаПе:girl_cray:серце вискакує і в очах морок:girl_cray: поклала доню на живіт на столі обличчям до вікна... відвернулась на пару сек... чую - ГУП і плач... дивлюся :eek:- лежить на спині на підлозі...:girl_cray::no::sad::scare::scare::scare: взяла на руки то заспокоїлась по хвилі... зара весела і розповідає щось.. а в мене серце далі в п*ятах...:scare::scare: аби не струс....Боженько, спаси і сохрани.... і шо робити? в мене починається паніка... і до якого лікаря якщо звертатися???

Останнє редагування: 30 Січень 2010
  7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Заспокоїтись і бути відтепер уважнішою :), почались у вас веселіші часи.
    думаю, якщо доня не плаче, то все добре, про всяк випадок перемацайте помаленьку всі ручки -ножки, тільце чи не реагує десь болісно, і ще раз заспокойтесь.

8. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Уляночка, та хлопчик виздоровіє скоро, не сумуйте! А себе бережіть-це зараз дуже важливо...

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

veronka, всі діти падають, але не всі матусі в цьому зізнаються! Бог дітям соломку стелить! Але будьте пильніші! Бережіть своє маленьке щастячко!

9. Nata

Nata Well-Known Member

Веронко, при струсі дитина обов"язково починає блювати і сонна стає, бажано не давати спати годину-дві, якщо сильно переймаєтеся проконсультуйтеся з хірургом, але я думаю, що все нормально. Мій ще не так падав, минулося.

10. Halina

Halina Well-Known Member

Я захворіла... Так недобре себе почуваю. Страшно болить горло і здається що вуха теж болять. Сидіти важко, сил немає, лежати ще гірше... От то вірусяка то мене причіпився! А ще завтра на роботу....

11. Siania

Siania Love Life

Як Ваша мацьопка?

12. veronka

veronka зла друзя

Siania, здається, що нічого так) весела, хабалить, розмовляє своєю мовою:girl_smile: сподіваюсь, що буде все ок:girl_smile:дякую

13. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

я вчора свої водійські права загубила:girl_cray::girl_cray::girl_cray: та ще й десь на вулиці і не в своєму районі. Навіть не знаю, шо робити, настрій так впав:girl_cray:
    Може хто знає, де в нас є якесь бюро знахідок чи куди це правильно тре звернутись?!

14. рижик

рижик Well-Known Member

Бюро знахілок колись було на Степана Бандери навпроти міліції

15. Редвумен

Редвумен Active Member

Є на вул. Бандери (на початку, десь 2-3 будинок по правій стороні, якщо дивитись на Органний зал)

16. Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

дуже часто віддають назад через посередників,за винагороду.

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

подайте оголошення в місцеві газети-Ваш магазин, Експрес, Високий замок

18. apelsyn

apelsyn New Member

Дівчата, якщо вже зайшло про загублені речі... Мій батько, випадково, з непотрібними паперами викинув моє свідоцтво СПД. СПД був непрацюючий. Чим мені це "світить" і з чого почати відновлення? Після відновлення хочу закрити. *Вже передбачаю великий гіморой*

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я вчора була просто дуже зла. На всіх кидалась. Насварила на дітей що смітять, на чоловіка що мав намір з*їсти моє печиво, ну бо як платити за нього то він втікає з магазину або губиться десь, а як їсти то він перший. А потім мене звалила в один момент хвороба: горло пече, в грудях пече, голос втратила, насмарк, температура така ні тенди ні сєнди 37.1

Дуже мені зве.

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Я тільки що таке пережила. Моя Анна вирішила вирватись вперед, коли ми йшли зі школи додому, і раптом почала перебігати дорогу і не побачила машини зліва від себе, а то був такий собі величезний джиписко. Має щастя, що вона бігла через дорогу, бо якби йшла спокійно то та кобіта на тій машині з моєї дитини зробила б пляцок. Я так закричала на весь голос, що аж сама перелякалась, при тому що говорити голосу у мене нема.:girl_crazy:

20. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Саме так! Нам відмовили! Хоча ми там шлюб брали...і я хрещена у правослівній церкві. Маю на них зуб з того часу!

Статус теми:
Закрита.